Murka Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 9 godzin temu, DORA1020 napisał: Jeszcze nie wiem,czekam na info od Murki co z tym transportem Lilunia zaszczepiona,napewno wetka wpisze w ksiazeczke Niestety nie dam rady pojechać po kotkę, musiałabym nadłożyć ok. 150 km, nie wyrobię się czasowo. Quote
DORA1020 Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Mam kolejną fakturę: Dziekuje Tyska za wsatwienie faktury za karme:) Za pieniazki od buenos kupilam.Bardzo ,bardzo dziekuje:) buenos rowniez wplacila 100zl na dlugi.Bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 Dnia 28.01.2018 o 12:03, DORA1020 napisał: Dlug za kotki-----478zl /stary dlug za kicie Kolędę i kotk trzy zabrane z patologii/ ------------------------------------------------ dlug za rudo-bialego kocurka pobyt: 20.10- 28.10 = 8x 25zł (grzana klatka) = 200 zł podkłady chłonne - 4 szt = 10 zł morfologia = 15 zł biochemia 4 parametry x 7 zł = 21 zł odpchlenie 10 zł leczenie: 62 zł RAZEM: 318 z -------------------------------------------------------------- pobyt: 06.11-20.12 = 44 x 15 zł = 660 zł podkłady chłonne i materiały jednorazowe - 143 zł Leki ( w tym odrobaczania i Gentamycyna do oczu) - 44 zł Orilan do uszu - 55 zł surowica - 2 ml = 45 zł Kastracja wnętrowska 180 zł Badania: test FIV/ FeLV - 60 zł biochemia (7 parametrów) = 49 zł morfologia = 15 zł cytologia wydzieliny z ucha - 10 zł kołnierz - 15 zł książeczka zdrowia - 5 zł RAZEM: 1281 zł ------------------------------------------------------------ Razem dlug wynosi:2077zl ale to jeszcze nie sa wszystkie rozliczenia Po wplacie buenos 100zl do spalacenia zostaje 1977zl Quote
DORA1020 Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 12 godzin temu, Murka napisał: Niestety nie dam rady pojechać po kotkę, musiałabym nadłożyć ok. 150 km, nie wyrobię się czasowo. Ojej....a tak na to liczylam co teraz? Quote
Madie Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ja tutaj wepchnę się z jakąś radosną wiadomością. Sms'owałam dziś z Panami od Chlora i Trufli (pierwotnie Stasio i Fruzia). Rodzeństwo ma się idealni, dokazują, są w 100% szczęśliwi i oswojeni. Warto wierzyć w dobre zakończenia :))) Wczoraj także kolega Marek, ten który adoptował Mundka (teraz Kitek), poinformował mnie, że Kitek stracił swoje klejnoty. Marek na tę okazję specjalnie pracował z domu żeby móc siedzieć z kotem po zabiegu. Robimy dobrą robotę :) 1 Quote
Baltimoore Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Super wieści :D Chlorek i Trufla to dzieci Trisi. Quote
Baltimoore Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 18 godzin temu, Olena84 napisał: Skąd dokąd ten transport? Transport z: Izbica koło Zamościa Do:okolice Piaseczna. Próbujemy coś dograć na niedzielę dzięki życzliwym osobom :) A na jakim odcinku jesteś w stanie pomóc? Jeśli nie teraz to może być przydatne w przyszłości :D Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 8 godzin temu, Baltimoore napisał: Transport z: Izbica koło Zamościa Do:okolice Piaseczna. Próbujemy coś dograć na niedzielę dzięki życzliwym osobom :) A na jakim odcinku jesteś w stanie pomóc? Jeśli nie teraz to może być przydatne w przyszłości :D ja z Warszawy, jutro odpada, tak do 70-100km w jedną stronę Quote
Baltimoore Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 1 minutę temu, Olena84 napisał: ja z Warszawy, jutro odpada, tak do 70-100km w jedną stronę Olena84, super :D To by może w przyszłości rozwiązało problem, jak po wyleczeniu łapki dowieźć ślepaczka Bakusia do DT koło Piaseczna :D Z tego podwarszawskiego DT ogłaszaliśmy też koty na Łódź i dwa tam pojechały. Wodzi też można znależć fajne domy dla Szczebrzeszyniaków i Zamojszczaków. Będę się z Tobą kontaktować w razie potrzeby, jeszcze raz dziękuję. Quote
Baltimoore Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Jutrzejszy transport Trisi wstępnie ogarnięty. Odetchnę, jak dojedzie na miejsce. Quote
Olena84 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 2 minuty temu, Baltimoore napisał: Olena84, super :D To by może w przyszłości rozwiązało problem, jak po wyleczeniu łapki dowieźć ślepaczka Bakusia do DT koło Piaseczna :D Z tego podwarszawskiego DT ogłaszaliśmy też koty na Łódź i dwa tam pojechały. Wodzi też można znależć fajne domy dla Szczebrzeszyniaków i Zamojszczaków. Będę się z Tobą kontaktować w razie potrzeby, jeszcze raz dziękuję. ok, jeden dzień weekendu mam przeznaczony na schronisko, ale raz na jakiś czas w drugi postaram się pomóc Quote
Madie Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Pokój na przyjęcie Trisi (Lili) przygotowany. @Doro, proszę, niech testy i wszystkie inne zabiegi (odrobaczenia, szczepienia itd) będą wpisane w książeczkę. Łatwiej potem się dogadywać z przyszłymi właścicielami. A tak na marginesie jak tam kociąto z chorą łapką? Ma jakieś imię? Quote
Baltimoore Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Wetka potwierdziła mi, że wszystko do książeczki Trisia/Lili ma wpisane :) A jej miejsce zarezerwuje dla kocurka, który pojawił się koło bloków i którego Dora ma łapać. Kotek z chorą łapką mana imię Bakuś. W ocenie wet. jeszcze nie nadaje się do drogi. Dzisiaj do lecznicy w Zamościu trafiły dwa 10 tygodniowe czarne kociątka, złapane przez Dorę. Quote
Baltimoore Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Ogłoszenie Czarnuszków na Warszawę, z maxi pakietem wyróżnień. https://www.olx.pl/oferta/dwa-10-tygodniowe-czarnuszki-czekaja-w-lecznicy-na-dom-CID103-IDrQCc3.html Czy wiadomo coś o płci? Quote
DORA1020 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Dnia 2.02.2018 o 20:57, Madie napisał: Ja tutaj wepchnę się z jakąś radosną wiadomością. Sms'owałam dziś z Panami od Chlora i Trufli (pierwotnie Stasio i Fruzia). Rodzeństwo ma się idealni, dokazują, są w 100% szczęśliwi i oswojeni. Warto wierzyć w dobre zakończenia :))) Wczoraj także kolega Marek, ten który adoptował Mundka (teraz Kitek), poinformował mnie, że Kitek stracił swoje klejnoty. Marek na tę okazję specjalnie pracował z domu żeby móc siedzieć z kotem po zabiegu. Robimy dobrą robotę :) Bardzo sie ciesze z takich info:) pomaganie to ciężka praca,ale jak bardzo cieszy jak takie kotki dzikuski jak Chlorek i Trufla znajduja super domki:) Mam nadzieje,ze Trisia tez taki znajdzie Quote
DORA1020 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Dnia 3.02.2018 o 17:50, Baltimoore napisał: Jutrzejszy transport Trisi wstępnie ogarnięty. Odetchnę, jak dojedzie na miejsce. Bardzo Ci dziekuje:)....bardzo...bardzo:) Quote
DORA1020 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 6 godzin temu, Baltimoore napisał: Ogłoszenie Czarnuszków na Warszawę, z maxi pakietem wyróżnień. https://www.olx.pl/oferta/dwa-10-tygodniowe-czarnuszki-czekaja-w-lecznicy-na-dom-CID103-IDrQCc3.html Czy wiadomo coś o płci? Tak,to jest kocurek i koteczka....dwa maluszki dalam im na imie tak na szybko Filon i Laura ale trzeba zmienic i dobrze gdyby razem znalazly dom....tak sobię marzę wysłałam fotki do Tyski,moze tu zajrzy.... Quote
DORA1020 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 kocurek jest zdrowy,koteczka miala załzawione oczka,wiec dostanie jakies kropelki zostaly od razu odpchlone,pchły gęsto maszerowaly po kociakach i zostana odrobaczone Quote
Madie Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Wieści niosą, że Trisia niebawem u mnie będzie ;) Quote
Baltimoore Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 3 godziny temu, DORA1020 napisał: Tak,to jest kocurek i koteczka....dwa maluszki dalam im na imie tak na szybko Filon i Laura ale trzeba zmienic i dobrze gdyby razem znalazly dom....tak sobię marzę wysłałam fotki do Tyski,moze tu zajrzy.... Laura i Filon bardzo ładnie :) Może się uda znależć domek w dwupaku :) Quote
Baltimoore Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 3 godziny temu, Madie napisał: Wieści niosą, że Trisia niebawem u mnie będzie ;) Trisia/Lili już jest u Madie :D Wielkie dzięki, że zdecydowałaś się dać jej DT :D Za dzisiejszy transport dziękujemy najmocniej (w kolejności chronologicznej) całej zaangażowanej grupie :D Ali 123; jej koleżance Kasi; Pani która jechała z Zamościa ze swoim adoptusiem; Ewie i jej Mężowi którzy dowieźli Kicię na miejsce oraz Bratu Madie, który podjął się awaryjnie czekać w domu na jej przywiezienie. :D :D :D Quote
Baltimoore Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Na razie jest ogłaszana przeze mnie jako Malwinka na Mokotów. https://www.olx.pl/oferta/trojkolorowa-malwinka-szuka-domu-CID103-IDrvD77.html Jak będą nowe zdjęcia dorobię ogłoszenie na Łódź. Quote
Murka Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Trisia/Lili już jest u Madie :D Wielkie dzięki, że zdecydowałaś się dać jej DT :D Za dzisiejszy transport dziękujemy najmocniej (w kolejności chronologicznej) całej zaangażowanej grupie :D Ali 123; jej koleżance Kasi; Pani która jechała z Zamościa ze swoim adoptusiem; Ewie i jej Mężowi którzy dowieźli Kicię na miejsce oraz Bratu Madie, który podjął się awaryjnie czekać w domu na jej przywiezienie. :D :D :D Nieźle zorganizowana akcja:) Bardzo się cieszę, że się udało i że kicia jest u Madie. Quote
Recommended Posts