Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Tymek jak królewicz :)

A Mundek kiedy mógłby jechać? 

Miło że pomyśleli o kosztach transportu :) ale ja to i na szczepienia bym im przesłała żeby nie przedłużać jego pobytu w klatce tu w lecznicy tylko nich jak najszybciej trafia do kochających Panciostwa :)

Zwłaszcza że na miejsce w lecznicy i na leczenie czeka Wtorek.

Posted
4 godziny temu, Baltimoore napisał:

A na tych zdjęciach są 3 tygryski czy 2 tygryski z matką? 

Odnalazł się ten kulejący? Czy nie doczekał pomocy?

Niestety nie doczekal pomocy:(

na zdjecieciach 2 tygryski z mama

Posted

Wtorek zachorowal:(

wetka kaze mi zabierac 3 maluchy,sa juz zdrowe,potrzebne sa klatki dla 1-2 dniowych pacjetow

maluchy sa w klatce z mama,wetka chciala ja umiescic w drugiej klatce,zeby ja wysterylizowac,a nie ma wolnej klatki

w oddzielnej klatce jest Jasmin

nie wiem co robic,jak dla mnie to juz za duzo problemów

Posted

Dziewczyny kochane, mam opakowanie Feliwaya, kupiłam dla kotów, które ratowałyśmy w ubiegłym roku, ale się nie przydał. Ważny do 2018 roku. Przyda się Wam? Jesli tak, to poproszę adres, to wyślę.

• Upvote 1
Posted

Dora1020, nie miej mi za złe - tylko zastanawiam się czy nie korzystniej Ci kupować mokrą karmę tylko w puszkach a nie w saszetkach? bo jeśli masz kilka kotów do karmienia to lepiej otworzyć jedną puszkę niż 4 saszetki? 

Posted

Odpowiem za dorę1020.

Cenowo na pewno korzystniej, ale są sytuacje kiedy trzeba mieć saszetkę dla pojedynczych kotów (Dora karmi ok.30 kotów w RÓŻNYCH miejscach) i na tzw "wypadek".

Tam gdzie karmi dużo kotów w jednym miejscu ja wysyłam najbardziej ekonomiczne (jakość do ceny) puchy 800g

http://www.bitiba.pl/shop/karma_dla_kota/mokra_karma_dla_kota/animonda_carny/animonda_puszki/385229

I wtedy Dora bierze jedną puchę ze sobą albo część przekłada do pojemnika.

• Upvote 1
Posted

Ciszaaa, nikt nie zagląda....

A tymczasem Mundi już w nowym domu :)))

Drogę do stolicy zniósł dobrze, przespał :) Transport wyniósł 90zł.

Teraz czekamy na wieści i zdjęcia, cioteczko Madie  :D

Bądź szczęśliwy przytulaśny Mundeczku :D

1-DSC03885.JPG

• Upvote 1
Posted

Właśnie miałam pytać o Mundiego, wspaniale, że ma domek :) Anioł nad nim czuwa. W sumie kilka Aniołów: Baltimoore, Dora, Madie... :)

Tymczasem powoli aktualizuję fb, bo jak byłam tylko ograniczona do teleofnu, to ciężko mi się cokolwiek dodawało...
Burasia rodzinka:

Posted

Dzięki Tyś(ka)  za uaktualnienie wydarzeń na FB   :D

Na szczęście Szczebrzeszyniaki mają więcej aniołów, które im pomagają :D Taki klub nawet :D

Wszystkich ich spotykamy tu na wątku, pomagają finansowo, karmą, w kosztach leczenia, wklejają na wątek zdjęcia i rachunki Dory, organizują różne akcje :D

I najważniejsze- wspierają się w pomaganiu :D

• Upvote 1
Posted

Zacytuję Marka, kolegę, do którego pojechał Mundek. 

'Przymila się, mruczy, łasi, zjadł i jest przeuroczy" 

Myślę, że nie trzeba się martwić o jego aklimatyzację w nowym domu ;) A ja odczekam z tydzień, dwa, i będę namawiała na drugiego :)

Posted

Dziekuje Baltimoore za zorganizowanie i opłacenie transportu:)

Dziekuje Madie za znalezienie domu dla Mundiego:) /z ogloszen ani jednego telefonu/

A jeszcze przecudny,przemiły Wtorek czeka na dom...i tez nikt nie dzwoni:(

Dzwonia tylko w spr. adopcji iNutki,ale dla niej juz bedzie wizyta pa w czwartek

w spr. Wtorka,Jaśmina,Kolędy,Chmurki...nie ma telefonów:(

Dziekuje Tyska za ogłszenia gromadki na fb:)

Posted
9 godzin temu, Baltimoore napisał:

Aklimatyzacja :)))

533500982.jpg

Mundi:)  koteczku,ale Ci sie trafilo:)

spod krzaków na salony,w cieplutkim mieszkanku,głasiany i miziany:)

Serce sie raduje:):)