Baltimoore Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Długa droga do swojego DOMU ... WARTO POMAGAĆ żeby zobaczyć happy end :D Quote
bakusiowa Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Czy to te koty które pojechały do Warszawy na Białołękę? Quote
Baltimoore Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 27 minut temu, bakusiowa napisał: Czy to te koty które pojechały do Warszawy na Białołękę? Tak XD Quote
Baltimoore Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Jak widać w lecznicy w Izbicy miały super opiekę :)))) Fantastyczna wetka :)))) Ale co dom to dom XD 2 Quote
DORA1020 Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Zawsze przy dobrych informacjach pisze o tych gorszych dzisiaj w wielkim mieście Szczebrzeszynie dzień targowy jeszcze nie zążyłam oczu otworzyć juz mialam tel ,ze chory kocurek wywalony na ulice próbowal wejść do sklepu,ale go panie sklepowe również wywalily na ulice Quote
DORA1020 Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Dziekuje sharka za wstawienie zdjec kotka,dalam mu na imie Wtorek,ma ok 2,5 m-ca ogloszenia wyroznione 75zl Quote
DORA1020 Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Pani Doktor z Izbicy wyslala rozliczenie za 3,5 miesięczny pobyt kotków w lecznicy Jest wetka z powołania,żałuje,ze jest tak daleko,szkoda,ze jej nie ma w Szczebrzeszynie byłoby mi łatwiej pomagać --------------------------------------------------------------------- Przesyłam rozliczenie .Wyszło 516 zł. Szczegóły: -podkłady: 27x1,1 zł= 29,7 - karma royal canin kitten: 12 x 16,00 zł = 192,00 -fiprex kot 3 x 15 zł= 45,00 - milprazon kocię 6x8,00 = 48,00 - test FeLV+ FIV = 33,00 - Nobivac Tricat Trio 3 dawki 3x30,00 = 90,00 - żwirek Cat's best : 78,18 Quote
Madie Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Ufff, cen nie jest z kosmosu, postaram się coś podesłać po 10 grudnia. Dora, wiadomo co z Mundim? Mam mówić koledze, że ma dom? Rozmawiałaś może z lecznicą? a co do znalezionego kocia - ŚLICZNIAK!!! Widać, że chory biedulek ale śliczny! 1 Quote
Baltimoore Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 58 minut temu, Madie napisał: Dora, wiadomo co z Mundim? Mam mówić koledze, że ma dom? Rozmawiałaś może z lecznicą? Myślałam, że już powiedziałaś :) Jest odrobaczony, zrobią mu testy. Wtorek biedny taki, oczywiście że śliczny. Nie pojmuję jak można taką maliznę wyrzucić z ciepłego sklepu na takie zimno i śnieg :((( Ciarki przechodzą. Niestety jest problem, mały ma kk, do wieczora zapuchło mu jedno oczko, a obydwie lecznice mające opcję szpitalika odmówiły jego przyjęcia z braku miejsca :((( Dora cały dzień spędziła na telefonach w jego sprawie i nic nie załatwiła. Na dodatek wieczorem dostała infookolejnymok 4-miesięcznymwyrzuconymkociaku, bialym :( Jutro od rana będzie go szukać, choć nie wiadomo co dalej. Na ulicy przecież nie może zostać :(( Quote
DORA1020 Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 10 godzin temu, Madie napisał: Ufff, cen nie jest z kosmosu, postaram się coś podesłać po 10 grudnia. Dora, wiadomo co z Mundim? Mam mówić koledze, że ma dom? Rozmawiałaś może z lecznicą? a co do znalezionego kocia - ŚLICZNIAK!!! Widać, że chory biedulek ale śliczny! Bardzo dziekuje Madie:) Mundi ma dom:) Mozesz tak powiedzieć koledze. Tak jak napisała Baltimoore beda zrobione testy. Quote
DORA1020 Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Rudy Wtorek to bardzo energiczny i namolny kociak,chyba ma ok 2,m m-ca potrafi upomniec sie o swoje ciagle by jadł,na sto procent głodował:( i za człowiekiem chodzi krok w krok,siedziałby tylko na kolankach. Ma kk i napewno świerzb.No i waży mało,sama skórka i kosteczki:( Quote
DORA1020 Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Nadałam imiona rodzince mama---Kolęda koteczka-- Nutka kocurek--Garfi kocurek---Precelek kocurek półroczny---Jaśmin Można zmienić jeśli komus nie podoba sie imię...moze ta Kolęda???? 1 Quote
malagos Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Oj macie tam bal, Dziewczyny, macie......... Ja "zbieram" psy, co chwila jakieś zgłoszenie :( Quote
Madie Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Ja osłodzę Wam trochę powyższe wieści. Mało bo mało ale mogę. Mundek będzie miał jak w niebie. Spędziłam właśnie ponad godzinę z Markiem wybierając Mundkowi wszystko od podstaw żeby zdążyć na przyszły tydzień. Na wstępie dostanie słupkowy drapak (mało wypaśnie ale to najmniej ważne), dużą kuwetę, dwie paki purizonu ( ale chcą karmic surowym mięsem więce), tor do zabawy taki jaki Fruzi kupiłam, i posłanie na kaloryfer żeby mógł grzać dupkę. Transporter wybrali duży i wzmacniany żeby kotu było wygodnie samochodem podróżować. Marek pyta też o partycypację w kosztach dowozu. Podaruję im jutro Feliwaya z zapasem na 2 miesiące (po Fruzi) żeby Mundek bezboleśnie zmianę miejsca zniósł. Oboje także postanowili nigdzie nie jechać ani z kotem, ani bez kota, żeby mógł kot przywyknąć do nich i domu :) Docelowo Mundek będzie miał brata/siostrę. Quote
DORA1020 Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 57 minut temu, Madie napisał: Ja osłodzę Wam trochę powyższe wieści. Mało bo mało ale mogę. Mundek będzie miał jak w niebie. Spędziłam właśnie ponad godzinę z Markiem wybierając Mundkowi wszystko od podstaw żeby zdążyć na przyszły tydzień. Na wstępie dostanie słupkowy drapak (mało wypaśnie ale to najmniej ważne), dużą kuwetę, dwie paki purizonu ( ale chcą karmic surowym mięsem więce), tor do zabawy taki jaki Fruzi kupiłam, i posłanie na kaloryfer żeby mógł grzać dupkę. Transporter wybrali duży i wzmacniany żeby kotu było wygodnie samochodem podróżować. Marek pyta też o partycypację w kosztach dowozu. Podaruję im jutro Feliwaya z zapasem na 2 miesiące (po Fruzi) żeby Mundek bezboleśnie zmianę miejsca zniósł. Oboje także postanowili nigdzie nie jechać ani z kotem, ani bez kota, żeby mógł kot przywyknąć do nich i domu :) Docelowo Mundek będzie miał brata/siostrę. To super wiadomosci:) Ciesze sie tymbardziej,ze nikt z ogloszen w spr. adopcji kociaka nie dzwoni. Nie rozumiem dlaczego,taki cudny kociak i strasznie miły docelowo brat lub siostra......mam dla niego i brata i siostre....chociaz w spr. adopcji Nutki dzwonila pani z krakowa,nie wiem czy z tego cos wyjdzie,ale zainteresownie jest a Wtorek to tez cudo nie kot Quote
Madie Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 Marek to w ogóle brałby dwa koty na raz. Ale jego dziewczyna jest nieprzekonana. Ja nie mam zamiaru przekonywać na siłę. Wolę żeby jeden miał dobrze niż dwa z kłopotami. Quote
Recommended Posts