Baltimoore Posted February 5, 2017 Posted February 5, 2017 Staramy się uzyskać nowe zdjęcia. Bo bez nich jest problem z ogłoszeniami. Ja nawet wkleiłam teraz stare zdjęcia jeszcze od Dory, jak były małe, żeby coś zmienić w ogłoszeniu i zrobić jakiś nowe. Quote
DORA1020 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Mruczus2 pojechal do Krakowa,naprawde mial duzo szczescia,bo ludzie czekali na niego,az bedzie wyleczony i wykastrowany. Biedak mial zapalenie oskrzeli.Ale DS mowi,ze chyba nie do konca wyleczone. Nie wiem co bym zrobila,gdybym musiala go wypuscic na dzialke. Baltimoore bardzo Ci dziekuje za pomoc:) Trudno ujac w slowa,napisze tylko,ze sama juz w tej chwili nie poradzilabym sobie,a jesli nawet,to byloby ciezko. Wielkie dzieki Baltimoore za oplacenie transportu do Krakowa 40zl:) Madie juz wyslala zdjec kilka. Quote
Baltimoore Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Ha, mamy jeszcze Prawdziwego Anioła Opatrzności w Krakowie, który jak to anioł- woli pomagać anonimowo. Powodzenia Mruczusiu2, niech ci się szczęści :D Quote
Baltimoore Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Nowe zdjęcia Kminka/Iryska :D .picasa.ini 1 Quote
Tyśka) Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Podmieniłam w ogłoszeniach! :) Nieśmiało zapraszam... Quote
DORA1020 Posted February 6, 2017 Author Posted February 6, 2017 Nadal wielkie oczy,w których widac strach:( co robic? martwie sie.... Quote
DORA1020 Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Dziekuje Atomówce za wizyte poadopcyjna u Bianki:) dzwonila wczoraj do mnie,koteczka ma sie dobrze,chociaz nadal nieufna w stosunku do obcych niepokoi mnie tylko kanarek,ktorym koteczka sie interesuje,klatka z kanarkiem stoi na stole,Bianka tam na razie nie wskakuje,ale czy tylko na razie? Quote
Baltimoore Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 16 godzin temu, DORA1020 napisał: Nadal wielkie oczy,w których widac strach:( co robic? martwie sie.... Wielkie oczy to nieśmiałek Irysek. Nie martw się, znajdziemy mu fajny domek. Tak jak znalazłaś Mruczusiowi2, choremu kocurkowi, który z lecznicowej klatki trafił na kanapę :) :) :) Też wydawało się niemożliwe. Quote
Baltimoore Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: Dziekuje Atomówce za wizyte poadopcyjna u Bianki:) dzwonila wczoraj do mnie,koteczka ma sie dobrze,chociaz nadal nieufna w stosunku do obcych niepokoi mnie tylko kanarek,ktorym koteczka sie interesuje,klatka z kanarkiem stoi na stole,Bianka tam na razie nie wskakuje,ale czy tylko na razie? Bądź spokojna :) Kanarek w klatce tonie zrobi Biance krzywdy :) A Państwu można by podpowiedzieć może podwieszenie klatki z kanarkiem na haku. A może się zaprzyjaźnią, jak Kotek u haaszek. Ona chyba nawet wypuszcza te jakieś ptaszki z klatki. I nic. Quote
Baltimoore Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Mam nadzieję DORA, że się uśmiechniesz po przeczytaniu :D I działamy :D Quote
DORA1020 Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Mam nadzieję DORA, że się uśmiechniesz po przeczytaniu :D I działamy :D Coraz mniej u mnie usmiechu ale niech tam.....:) Quote
DORA1020 Posted February 7, 2017 Author Posted February 7, 2017 Dziekuje Baltimoore za puszeczki dla kociaczkow:) i za karme dla mojego inwalidy...kanarka,dziekuje:) Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Dora, głowa do góry! Zobacz ile kotów znalazło domki w ostatnim czasie: Maja, Kaja, Misia, Mruczuś, Zefirek... :) Trzeba się cieszyć z TAKIEGO sukcesu! Irysek i Kminek znajdą domki, zobaczysz! :) Quote
Tyśka) Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Kto wykupi odświeżanie/wyróżnienie Kajtkowi: https://www.olx.pl/oferta/malutki-kajtus-chce-juz-do-domu-CID103-IDjJGDz.html i tygryskom: https://www.olx.pl/oferta/polroczne-tygryski-szukaja-domow-CID103-IDjJMGd.html ? :) Quote
sharka Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Kto wykupi odświeżanie/wyróżnienie Kajtkowi: https://www.olx.pl/oferta/malutki-kajtus-chce-juz-do-domu-CID103-IDjJGDz.html i tygryskom: https://www.olx.pl/oferta/polroczne-tygryski-szukaja-domow-CID103-IDjJMGd.html ? :) :) Quote
Poker Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Mam do wpłaty zaległe 45 z bazarku zabawkowego. Na jakie konto wpłacić? Quote
DORA1020 Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 10 godzin temu, Poker napisał: Mam do wpłaty zaległe 45 z bazarku zabawkowego. Na jakie konto wpłacić? Jesli moglabys to na konto Kajtusiowe:) do Murki Quote
DORA1020 Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 8 godzin temu, Poker napisał: OK.Wpłacę. Dziekuje:) Quote
Murka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Jakby co to w przyszłą sobotę (18.02) TZ jedzie do Opola. Quote
sharka Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Wstawiam zdjęcie psiaka, którego Dora dokarmia Quote
Tyśka) Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Czy to ten sam, co miał foto jako szczeniak? I co tak uciekał? Quote
DORA1020 Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Dzieki sharka za wstwienie zdjecia:) To nie szczeniak,pojawil sie juz jako dorosly psiak,niestety nie moge nadal podejsc blisko,psinka sie boi,glosno szczeka jak mnie widzi,zebym dala mu jedzonko i swiety spokoj.To taka kochana psina,szkoda,ze nie moge mu pomoc:( Quote
Recommended Posts