Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Staramy się uzyskać nowe zdjęcia. Bo bez nich jest problem z ogłoszeniami.

Ja nawet wkleiłam teraz stare zdjęcia jeszcze od Dory, jak były małe, żeby coś zmienić w ogłoszeniu i zrobić jakiś nowe.

Posted

Mruczus2 pojechal do Krakowa,naprawde mial duzo szczescia,bo ludzie czekali na niego,az bedzie wyleczony i wykastrowany.

Biedak mial zapalenie oskrzeli.Ale DS  mowi,ze chyba nie do konca wyleczone.

Nie wiem co bym zrobila,gdybym musiala go wypuscic na dzialke.

Baltimoore bardzo Ci dziekuje za pomoc:)

Trudno ujac w slowa,napisze tylko,ze sama juz w tej chwili nie poradzilabym  sobie,a jesli nawet,to byloby ciezko.

Wielkie dzieki Baltimoore za oplacenie transportu do Krakowa 40zl:)

Madie juz wyslala zdjec kilka.

Posted

Dziekuje Atomówce za wizyte poadopcyjna u Bianki:)

dzwonila wczoraj do mnie,koteczka ma sie dobrze,chociaz nadal nieufna w stosunku do obcych

niepokoi mnie tylko kanarek,ktorym koteczka sie interesuje,klatka z kanarkiem stoi na stole,Bianka tam na razie nie wskakuje,ale czy tylko na razie?

Posted
16 godzin temu, DORA1020 napisał:

Nadal wielkie oczy,w których widac strach:(

co robic? martwie sie....

Wielkie oczy to nieśmiałek Irysek.

Nie martw się, znajdziemy  mu fajny domek. Tak jak znalazłaś Mruczusiowi2, choremu kocurkowi, który z lecznicowej klatki trafił na kanapę :) :) :)

Też wydawało się niemożliwe.

Posted
1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Dziekuje Atomówce za wizyte poadopcyjna u Bianki:)

dzwonila wczoraj do mnie,koteczka ma sie dobrze,chociaz nadal nieufna w stosunku do obcych

niepokoi mnie tylko kanarek,ktorym koteczka sie interesuje,klatka z kanarkiem stoi na stole,Bianka tam na razie nie wskakuje,ale czy tylko na razie?

Bądź spokojna :)

Kanarek w klatce tonie zrobi Biance krzywdy :)

A Państwu można by podpowiedzieć może podwieszenie klatki z kanarkiem na haku.

A może się zaprzyjaźnią, jak Kotek u haaszek. Ona chyba nawet wypuszcza te jakieś ptaszki z klatki. I nic.

Posted

Dora, głowa do góry! Zobacz ile kotów znalazło domki w ostatnim czasie: Maja, Kaja, Misia, Mruczuś, Zefirek... :) Trzeba się cieszyć z TAKIEGO sukcesu!
Irysek i Kminek znajdą domki, zobaczysz! :)

Posted

Dzieki sharka za wstwienie zdjecia:)

To nie szczeniak,pojawil sie juz jako dorosly psiak,niestety nie moge nadal podejsc blisko,psinka sie boi,glosno szczeka jak mnie widzi,zebym dala mu jedzonko i swiety spokoj.To taka kochana psina,szkoda,ze nie moge mu pomoc:(