ludka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Tyska wyslalam Ci mailem zdjecia kotkow do adopcji.Az czterech.Te,ktore sa u Krystyny Pomaranskiej. Prosze oglos je na OLX.Dasz rade? Na Warszawę je ogłoszę jak pozostałe adopcyjne kotki Krystyny, którym szukam domów. Tyska moze oglosic na Lublin (z kontaktem na Krystynę?). Dora, Krystyna mówiła, ze przyślesz mi zdjęcia, to poprosze. Mail: [email protected] O ile wiem, 3 male są w trakcie oswajania, w tym jeden (kocurek) jeszcze dzikus, wiec na tym etapie wymagałby super odpowiedzialnego domu. Quote
DORA1020 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dziekuje Tyska... :)Krystyna czeka na telefony. Quote
DORA1020 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Napisał do mnie Pan z Warszawy, że chciałby przygarnąć Bryska na stałe.Zmarła mu po 15 latach sunia. Zapytałam, gdzie by mieszkał brysek, że jest mieszkaniowy, że musielibysmy organizować transport..Sprawdzić dom. Nie wiem co z tej rozmowy wyniknie.. ale zawsze miło, że ktoś czyta ogłoszenia. Tak...milo... :)w koncu jakas reakcja.Adoptuj,jesli pan bedzie na tak,to moze wizyte zrobi dogomaniaczka... :)???? Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Trzymam kciuki za Brysia bardzo mocno . Quote
Guest TyŚka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Ogłoszenia kociakom na olx zrobione, zatwierdź je, Dora. :) Quote
DORA1020 Posted January 12, 2015 Author Posted January 12, 2015 Ogłoszenia kociakom na olx zrobione, zatwierdź je, Dora. :) Potwierdzilam,bardzo dziekuje..... :)tylko zmienilam na Krakow i Lublin,bo ludka ma zrobic na W-we. Quote
ala123 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Agnieszka z Psa na Zakręcie jest cudowna, kocham Ją za to, co robimy :) Co do kociaków - mam jeden, ale dla kocurka. Ty$ka,masz jeszcze ten dom dla kocurka? Bo o dom chyba chodzi,tak? Mam do oddania tego młodzieńca znalezionego we wrześniu na cmentarzu; był ledwie żywy z wycieńczenia,a teraz wygląda tak: Quote
Guest TyŚka Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Niestety nie, zaklepał sobie kociaka od kotki, która się okociła... :( A kiciuś śliczny, uwielbiam czarnuchy. Quote
DORA1020 Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 Nie mam czym karmic kotkow.....jesli ktos moglby pomoc,bede wdzieczna. Quote
sharka Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 kupię choć najtańszą w sklepie internetowym i podeślę na Twój adres... edit: zakupiona, paczkę przywiezie kurier, ale chyba dopiero w pn uszykują przesyłkę, podałam w razie czego Twój nr tel., niestety to kres moich możliwości pomocy w tym miesiącu.. Quote
DORA1020 Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 kupię choć najtańszą w sklepie internetowym i podeślę na Twój adres... edit: zakupiona, paczkę przywiezie kurier, ale chyba dopiero w pn uszykują przesyłkę, podałam w razie czego Twój nr tel., niestety to kres moich możliwości pomocy w tym miesiącu.. Bardzo dziekuje... :) to bedzie sucha..tak? Quote
sharka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Bardzo dziekuje... :) to bedzie sucha..tak? zamówiłam 2*6 puszek 800 g i 1,5 kg suchej, do tego gratis dali jedną małą puszkę dla psa Quote
masza44 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 komu można wysłać zdjecia i opisy do bazarku? najlepiej na mejla bo dogomania nie za bardzo mi działa nie moge pisać postów- nie wyświetlają się , tylko jak dam cytat:( ja fanty porozsyłam ale nie mam możliwości ani czasu na prowadzenie bazarku dużo nie ma ale są nowe zasłony ikea, ciuszki i kilka książek więc kilka złotych do przodu by było Quote
sharka Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 masza możesz podesłać na mój mail [email protected], z tym że bazarek musiałby się skończyć 25.01 bo później wyjeżdżam do 6.02., no i na Twojej głowie zostałoby rozliczenie (pw do kupujących plus oszacowanie kosztów przesyłek i ich wysyłka), w czasie bazarku prowadziłabym w tabelce rozpiskę jakie pozycje są licytowanie i przez kogo Quote
happy_animals Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Ciocie, czy preparaty p/pchłom i kleszczom dla psów są jeszcze potrzebne? Zostało nam trochę pudełek. Co prawda, termin przydatności upłynął z końcem września, mimo to szkoda ich wyrzucać :( i część mogę oddać za darmo. Quote
masza44 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 masza możesz podesłać na mój mail [email protected], z tym że bazarek musiałby się skończyć 25.01 bo później wyjeżdżam do 6.02., no i na Twojej głowie zostałoby rozliczenie (pw do kupujących plus oszacowanie kosztów przesyłek i ich wysyłka), w czasie bazarku prowadziłabym w tabelce rozpiskę jakie pozycje są licytowanie i przez kogo dzięki sharka, to jutro wyślę tak, ja powysyłam i pw i fanty i kasę do Dory potem Quote
DORA1020 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 zamówiłam 2*6 puszek 800 g i 1,5 kg suchej, do tego gratis dali jedną małą puszkę dla psa Bardzo,bardzo dziekuje.... :):... :) Quote
DORA1020 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 Dziekuje Masza... :) za fanty i bazarek:) Quote
DORA1020 Posted January 18, 2015 Author Posted January 18, 2015 mam problem z cytowaniem...nie zawsze,ale teraz akurat takhappy_ dziekuje bardzo,preparaty od pchelek przydadza sie... :) Quote
happy_animals Posted January 18, 2015 Posted January 18, 2015 mam problem z cytowaniem...nie zawsze,ale teraz akurat tak happy_ dziekuje bardzo,preparaty od pchelek przydadza sie... :) Ciocia, przed chwilą wysłałam PW. Będę czekać na odpowiedź ;) Quote
masza44 Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 mam gości ale w pt/sb wyśle zdjęcia i opisy bo na razie mam urwanie łba poszukam jeszcze fantów na drugi bazarek- niemowlęce ciuchy i akcesoria Quote
sharka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 mam gości ale w pt/sb wyśle zdjęcia i opisy bo na razie mam urwanie łba poszukam jeszcze fantów na drugi bazarek- niemowlęce ciuchy i akcesoria Jeśli wyślesz w weekend to zdążę uruchomić bazarek ale nie dam rady go pilnować (wyjeżdżam), a bazar trzeba w trakcie uaktualniać. W tej sytuacji zrobię bazarek po powrocie, tuż po 6.02 - nie musisz się więc aż tak bardzo spieszyć z wysyłką zdjęć Quote
Guest TyŚka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Dora, co się dzieje z Tosią oneczką? Quote
sharka Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 kupię choć najtańszą w sklepie internetowym i podeślę na Twój adres... edit: zakupiona, paczkę przywiezie kurier, ale chyba dopiero w pn uszykują przesyłkę, podałam w razie czego Twój nr tel., niestety to kres moich możliwości pomocy w tym miesiącu.. paczka będzie dostarczona 21.01 między 10.30 a chyba 13.30, wysłałam informację na mail babakawa, w razie czego mają nt tel do Ciebie Dora Quote
Recommended Posts