Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem ten chłopiec

[IMG]http://i43.tinypic.com/o5cduh.jpg[/IMG]

i ta dziewczynka

[IMG]http://i41.tinypic.com/j8hab5.jpg[/IMG]

pojadą jutro do Warszawy pod opiekę dziewczyn z fund. Pies na Zakręcie :)

wielkie dzięki dla nich

Posted

[quote name='masza44']wspaniale, oby się udało
ile jeszcze zostaje?[/QUOTE]

okazuje się, że 4 pieski wyjadą już dziś, jak tylko się ochłodzi :multi: do fundacji pojadą te dwa psiaczki, których fotki wstawiłam powyżej, dwa pieski jadą od razu do DS, beżowy zostaje w Wa-wie, a czarny kudłaty jedzie aż do Gdyni. Czyli zostaną dwie czarne dziewczynki, jedna gładka, a druga kudłata

Posted

[quote name='Ty$ka']Cudowne wieści. Szczebrzeszyniaki opanowują całą Polskę :) Są zdjęcia tych dziewczynek, które jeeszcze nie mają domków? :)[/QUOTE]

tak, póki co mamy tylko te, które już wstawiłaś ... jedna gładka a druga kudłata, obie czarne podpalane łapki

Posted

[quote name='Becia Lublin']tak, póki co mamy tylko te, które już wstawiłaś ... jedna gładka a druga kudłata, obie czarne podpalane łapki[/QUOTE]
Te? [url]http://images63.fotosik.pl/53/7e86b69d5980318fmed.jpg[/url]
[url]http://img821.imageshack.us/img821/4577/ssmn.jpg[/url]

A to nie chłopaki?

Posted

[quote name='Ty$ka']Te? [URL]http://images63.fotosik.pl/53/7e86b69d5980318fmed.jpg[/URL]
[URL]http://img821.imageshack.us/img821/4577/ssmn.jpg[/URL]

A to nie chłopaki?[/QUOTE]

z tego co wiem, wszystkie ciemne gładkie to są sunie a jedna jest kudłata, ale czy to akurat ta ze zdjęcia trudno powiedzieć, może Dora je bardziej rozróżnia :D

Posted

Dziękujemy:loveu: Kudlatej za transport psiaków;jak zawsze można na nią liczyć w tej kwestii. Mam nadzieję,że maluchy dobrze zniosły podróż w taki upał? Becia,wiesz coś może,bo widzę ,że fotka chyba z Warszawy już?

Posted (edited)

[quote name='ala123']Dziękujemy:loveu: Kudlatej za transport psiaków;jak zawsze można na nią liczyć w tej kwestii. Mam nadzieję,że maluchy dobrze zniosły podróż w taki upał? Becia,wiesz coś może,bo widzę ,że fotka chyba z Warszawy już?[/QUOTE]

Ala fotka jest z Lublina, pod moim domem (to ja przytulam tą wystraszona sunię) ... Kudłata przyjechała do mnie po większy kontenerek, żeby dzieciaczki wygodnie jechały, zrobiłyśmy toaletę maluszkom, bo w drodze wydalały z siebie wszystko.

Edited by Becia Lublin
Posted

[quote name='UlaFeta']Jak psiny zniosly podroz?Becia wiesz cos?
Ci ludzie z Warszawy u ktorych bylam na w/p to juz nie mogli sie doczekac.To pewnie teraz sa szczesliwi.:multi:[/QUOTE]
No tak,ludzie z W-wy tak,niestety sa problemy z DS w Gdyni.Dziewczyna ciagle do mnie wydzwania,ze Bruno ma kropke brazowa na pyszczku,a na zdjeciu kropki nie ma.A ona chce bez kropki,i jeszcze inne takie bzdety.a mowila ala123,zeby dac sobie spokoj z ta Gdynia,ale przeciez byla wizyta PA.Kudlataja,ktora rozmawiala z ta dziewczyna i zawozila psiaki,tez miala watpliwosci.

Posted

[quote name='DORA1020']No tak,ludzie z W-wy tak,niestety sa problemy z DS w Gdyni.Dziewczyna ciagle do mnie wydzwania,ze Bruno ma kropke brazowa na pyszczku,a na zdjeciu kropki nie ma.A ona chce bez kropki,i jeszcze inne takie bzdety.a mowila ala123,zeby dac sobie spokoj z ta Gdynia,ale przeciez byla wizyta PA.Kudlataja,ktora rozmawiala z ta dziewczyna i zawozila psiaki,tez miala watpliwosci.[/QUOTE]
Co za czlowiek :shake: Taki kawal maluch jechal I teraz sie nie podoba. Szkoda slow :(

Posted

[quote name='Ingrid44']Co za czlowiek :shake: Taki kawal maluch jechal I teraz sie nie podoba. Szkoda slow :([/QUOTE]
Wlasnie,przyjechala po psinke do Torunia,to wtedy nie widziala,ze ma brazawa plamke,tylko jak przyjechala do domu to zauwazyla?
Chyba nie chcialabym,zeby piesek tam zostal,skoro takie rzeczy jej przeszkadzaja to nie jest dobry dom.

Posted

[quote name='Ty$ka']O matko, faktycznie problem na skalę światową... Ludzie, co się z Wami dzieje?[/QUOTE]
Dora to nie jest dobry dom i mówię to z całą mocą. Tylko zekać jak zaczną jej przeszkadzać piszczenie, sikanie, szczekanie i nie wiem co jeszcze. Niech na własny koszt odwiezie sunię całą i zdrową do Was, chyba , że uda się znaleźć DT w Gdyni co byłoby najlepsze.
Do mnie po 1 września mają przyjechać 2 chłopaczki uratowane przed Wojtyszkami, jeśliby do tego czasu znalazły dom to trzymam DT dla dwójeczki waszych szczeniaczków ( ale może do tego czasu znajdą dom)

Posted

[quote name='Becia Lublin']jutro rano piesek zostanie odebrany z Gdyni, będzie mieszkał w awaryjnym DT w Gdańsku u dziewczyn z fundacji[/QUOTE]
Ja pierdziele:diabloti:niektorzy ludzie to sa normalni inaczej.W jednej z fundacji ludzie chcieli adoptowac rottka i jak juz wszystko bylo ustalone to wyobrazcie sobie,ze ogon im przeszkadzal.:crazyeye:Chcieli rottka bez ogona.Glupota ludzka siegnela dna.

Posted

nie będę komentowała tej sytuacji, bo to co się stało jest nienormalne... gdy kobieta odbierała psa w Torunia, Kudlata pytała ją kilkakrotnie czy na pewno chce tego psa, baba powiedziała, że tak i obiecała że będzie się nim dobrze opiekowała, ale gdy dojechała do Gdyni obejrzała sobie zdjęcie z ogłoszenia i psa, którego przywiozła (zmęczonego po podróży, wystraszonego) i stwierdziła, ze to nie ten sam pies i tego psa nie chce, tylko tego co jest na zdjęciu. Mam nadzieję, że dziś ta sytuacja zakończy się pomyślnie.

Posted

[quote name='Becia Lublin']jutro rano piesek zostanie odebrany z Gdyni, będzie mieszkał w awaryjnym DT w Gdańsku u dziewczyn z fundacji[/QUOTE]

Dobrze ze piesek ma chociaz awaryjne DT. Ta kobieta nie powinna w ogole miez zadnego psa. Jak jej sie znudzi to napewno wyladuje na ulicy albo w Schronie.