DORA1020 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Dostalam od ludki puszki dla kotkow.Dziekuje bardzo:bigcool::) Do wykarmiena mam 12 kotkow. Quote
DORA1020 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Szukam transportu z Zamoscia do Lublina /sobota,niedziela/ dla 2 kotkow.A moze dla 4? Quote
masza44 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Obiecałam to są:) Pierwszy śnieg w Mietniowie, aż mi broda zamarzła.... [URL]http://imageshack.us/a/img259/6923/dsc0603d.jpg[/URL] Bardzo pyszny jest ten śnieg w tym roku: [URL]http://imageshack.us/a/img204/5799/dsc0597v.jpg[/URL] Tylko ta małpa Świnka ciągle mnie napastuje: [URL]http://imageshack.us/a/img252/1489/dsc0612sg.jpg[/URL] Edited October 28, 2012 by masza44 Quote
Ingrid44 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dziekujemy za fotki. :) :) :) Pysio bardzo zadowolone :) Quote
Becia Lublin Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 piękna Malwinka :) dziękujemy :loveu: Quote
diana79 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ja bym nie poznała Malwinki ale ona się "potężna" zrobiła :) śliczna jest :) Quote
masza44 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name='diana79']ja bym nie poznała Malwinki ale ona się "potężna" zrobiła :) śliczna jest :)[/QUOTE] Malwince się przytyło po sterylce, ale hormony wracają do normy i już troszkę zrzuciła, ale ona ma po prostu taką budowę, głęboką klatkę piersiową i dużo skóry i futra jak nastroszy sporo. Wetka mówi, że nie jest otyła. Głos ma też potężny jakby była 3 razy większa i energii za 3 psiaki. W zasadzie cały czas jest w ruchu i czymś zajęta, potrafi też ( to chyba po Żabce) wspinać się po schodach drabinowych) a wieczorem straszny pieszczoch, jak się walnie na łóżku tak prześpi z nami całą noc. Quote
ludka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Dora, zglosil sie do mnie dom z Lublina chetny przygarnac kicie, ktora pomylkowo nie pojechala w sobote. Mam nadzieje, ze ta kicia jest ciagle jest na miejscu. Pani Agata bedzie w Szczebrzeszynie w czwartek, moze zabrac koteczke. Probuje sie do Ciebie dodzwonic :) To ta bura kicia z malymi bialymi skarpetkami i kreskami na czole, ktore sie schodza w ksztalcie litery V lub W [URL]http://naforum.zapodaj.net/images/b475d4f80500.jpg[/URL] Edited October 30, 2012 by ludka Quote
ludka Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) [quote name='masza44']Malwince się przytyło po sterylce, ale hormony wracają do normy i już troszkę zrzuciła, ale ona ma po prostu taką budowę, głęboką klatkę piersiową i dużo skóry i futra jak nastroszy sporo. Wetka mówi, że nie jest otyła. Głos ma też potężny jakby była 3 razy większa i energii za 3 psiaki. W zasadzie cały czas jest w ruchu i czymś zajęta, potrafi też ( to chyba po Żabce) wspinać się po schodach drabinowych) a wieczorem straszny pieszczoch, jak się walnie na łóżku tak prześpi z nami całą noc.[/QUOTE] Hehe, ja tez bym nie poznala Malwinki :) Cudna, szczesliwa sunia. Miala szczescie dziewczynka, ze zostala u Ciebie :) Edited October 29, 2012 by ludka Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [B]DORA1020[/B] masz zatkana skrzyneczke. Probowalam sie dowiedziec czy doszla karma , bo zostala wyslana pod koniec pazdziernika ale nie mam zadnego potwierdzenia od kuriera. Prosze daj mi znac . Quote
DORA1020 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Ingrid44'][B]DORA1020[/B] masz zatkana skrzyneczke. Probowalam sie dowiedziec czy doszla karma , bo zostala wyslana pod koniec pazdziernika ale nie mam zadnego potwierdzenia od kuriera. Prosze daj mi znac .[/QUOTE] Tak doszla,i na tymczas i do Krystyny. Bardzo dziekuje:):):) Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='DORA1020']Tak doszla,i na tymczas i do Krystyny. Bardzo dziekuje:):):)[/QUOTE] To swietnie, kamien z serca. Juz mialam do nich pisac meila w tej sprwie bo nie mialam zadnych wiadomosci czy wyslali czy nie . Dziekuje za odpowiedz :) :) :) Quote
Becia Lublin Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 MAMY PROBLEM !!!!! dostałam wiadomość z domku Mundka, że dziewczyna, która adoptowała psa wyjeżdża na rok za granicę i nie ma co z nim zrobić :angryy: ręce mi opadły, macie jakieś propozycje ??!! Quote
Ingrid44 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 O matko, ludzie sa nienormalni . Gdzie jest Mundek ? Quote
ala123 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Nienormalni i nieodpowiedzialni:shake::angryy: Quote
Becia Lublin Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Ingrid44']O matko, ludzie sa nienormalni . Gdzie jest Mundek ?[/QUOTE] Mundek jest w Poznaniu ... rozmawiałam z osobą, która robiła tam wizytę i Paulina zapewniała ją, że w razie wyjazdu nie ma problemu, bo ona mieszka z siostrą a do opieki jest jeszcze ich ojciec ... a teraz taka zmiana... nie wiem co mam o tym myśleć :( Quote
masza44 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Becia Lublin']Mundek jest w Poznaniu ... rozmawiałam z osobą, która robiła tam wizytę i Paulina zapewniała ją, że w razie wyjazdu nie ma problemu, bo ona mieszka z siostrą a do opieki jest jeszcze ich ojciec ... a teraz taka zmiana... nie wiem co mam o tym myśleć :([/QUOTE] Ludzie na pa kłamią, mówią wszystko, żeby dostać psa, a osoba przeprowadzająca wizytę nie ma jak tego sprawdzić, zwłaszcza, ze te osoby czasem naprawdę w to wierzą, czasem oszukują siebie samych. W pierwszym DS Milki też miało być 3 osoby, które "jakby co"to mogłyby zająć się nią. A jak przyszło co do czego to się dziwiły, że pierwsze słyszą...A do kiedy Mundek może tam zostać? Jedyne co przychodzi mi do głowy to hotelik gdzieś koło Poznania, tylko, ze to kolejna kasa na utrzymanie......Czy jesteście w stanie wyegzekwować choć częściowe pokrycie kosztów przez obecną właścicielkę Mundzia? Quote
diana79 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 o nie to straszne .... biedny Mundek tyle wycierpiał, tak długo czekał na dom a teraz jak zaznał cudownego życia chcą mu to odebrać... dlaczego? to jakiś koszmar chyba... Quote
handzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='DORA1020']Dostalam od ludki puszki dla kotkow.Dziekuje bardzo:bigcool::) Do wykarmiena mam 12 kotkow.[/QUOTE] Masz małe koteczki, samiczki? Bo mam chętny domek na kotkę, tylko musi być mała, młodziutka. Quote
ala123 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Becia Lublin']Mundek jest w Poznaniu ... rozmawiałam z osobą, która robiła tam wizytę i Paulina zapewniała ją, że w razie wyjazdu nie ma problemu, bo ona mieszka z siostrą a do opieki jest jeszcze ich ojciec ... a teraz taka zmiana... nie wiem co mam o tym myśleć :([/QUOTE] Biedny Mundek:shake:. Dobrze by było,gdyby osoba, która przeprowadzała wizytę, mogła pofatygować się to tej kobiety i porozmawiać z nią,dowiedzieć się o co chodzi? Coś mi się wydaje,że z tym wyjazdem to ściema. Chce sie po prostu pozbyć Mundka,bo nie spełnił jej oczekiwań,być może jest bardziej problematyczny,niż przypuszczała. Może zrozumie,że kolejna zmiana dla tego psa to wielka trauma. Quote
handzia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='ala123']Biedny Mundek:shake:. Dobrze by było,gdyby osoba, która przeprowadzała wizytę, mogła pofatygować się to tej kobiety i porozmawiać z nią,dowiedzieć się o co chodzi? Coś mi się wydaje,że z tym wyjazdem to ściema. Chce sie po prostu pozbyć Mundka,bo nie spełnił jej oczekiwań,być może jest bardziej problematyczny,niż przypuszczała. Może zrozumie,że kolejna zmiana dla tego psa to wielka trauma.[/QUOTE] Też mi się tak wydaje...Mundek pokazał chyba swój terierkowy charakterek... Quote
Becia Lublin Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 osoba, która była na wizycie u Mundka, może się tam wybrać w poniedziałek 19.11 ponieważ teraz przebywa za granicą Quote
Ingrid44 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 To jest naprawde koszmar dla tego biedaka. :( Quote
andegawenka Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Becia Lublin']MAMY PROBLEM !!!!! dostałam wiadomość z domku Mundka, że dziewczyna, która adoptowała psa wyjeżdża na rok za granicę i nie ma co z nim zrobić :angryy: ręce mi opadły, macie jakieś propozycje ??!![/QUOTE] a gdzie Mundek pojechał?:roll: Quote
Recommended Posts