Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napiszcie co z tym zainteresowanym domkiem! Jeśli Iria pojechałaby do nowego domu, to chciałabym deklarację przenieść na kolejnego bidulka Gawła.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga-']napiszcie co z tym zainteresowanym domkiem! Jeśli Iria pojechałaby do nowego domu, to chciałabym deklarację przenieść na kolejnego bidulka Gawła.[/QUOTE]

Pani ma się zastanowić na spokojnie i dać znać. Na razie Iria jest u Kasi i deklaracje są aktualne

Posted

Jak dobrze, że już po wszystkim i Iria dochodzi do siebie! Dzielna sunia!:loveu: ale Kasiu na pewno przeżyliście stres:calus: Dziękujemy za wspaniałą opiekę!!:loveu:

Posted

[quote name='anett']Jak dobrze, że już po wszystkim i Iria dochodzi do siebie! Dzielna sunia!:loveu: ale Kasiu na pewno przeżyliście stres:calus: Dziękujemy za wspaniałą opiekę!!:loveu:

Faktycznie, pierwszy raz miałam taki stres posterylkowy :-) Chyba za wcześnie ją odebrałam i sunia nie doszła całkiem do siebie. Teraz już jest całkiem "normalna" - nawet bardziej terytorialna się zrobiła :-)

odebrałam dzisiaj fakturę za sterylizacje, i kartę informacyjną - wkleje jutro rano zdjęcia.

Proszę zajrzyjcie do psiaka, o którym pisałam post wcześniej. Tu jest jego wątek :

http://www.dogomania.pl/threads/194544-Ledwo-chodz%C4%85cy-szkielet-zbalaziony-przy-drodze-dajmu-mu-nadziej%C4%99...........?p=15544720#post15544720

Posted

Faktura za sterylkę

wykaz kosztów

od tej kwoty dostałam 10 %rabatu czyli wyszło jednak 410 zł - dopiero wczoraj dopłacałam pieniążki bo nie miałam tyle przy sobie

Z tego co się orientuje to faktura ma być wysłana do Soemy - pojadę dzisiaj na pocztę. Kasa sterylkowa zwraca 75 % , czyli 180 zł.

Secia dziękuje za przelew, jak tylko będzie na moim koncie - dam znać :-)

Posted

anett napisał(a):
Ależ Iria pięknie wygląda:loveu:

Zosiu a jak wygląda rozliczenie sterylki? ile dofinansowania Iria dostanie ze sterylkowej skarbonki?

o ile dobrez kojarzę 75 o%

Posted

Nowe konto!! Faktury na :

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT]

Rozliczenia będą na bieżąco.

Procedura sterylkowo - fakturowa
- jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie
- jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy
- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze
- jeśli refundacja jest 75% to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 25% na konto SSPZ

Zgłaszający sukę muszą podać koszt i miejsce zabiegu, oraz wstawić link do wątku.
Faktura musi być wystawiona na Stowarzyszenie.
Przesłana ma być wraz z kartką z numerem konta na mój adres:
Karina Gajek
ul. Gołębicka 47
27-600 Sandomierz

Posted

[quote name='Zofija']Nowe konto!! Faktury na :

Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

[FONT=&quot]NIP:[/FONT][FONT=&quot] 864-17-77-063[/FONT]

Bank Spółdzielczy
[FONT=Arial]98 9429 0004 2001 0014 6001 0002[/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=3]tytuł:[/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]"'Nick' - akcja sterylizacja"[/FONT]

Rozliczenia będą na bieżąco.

Procedura sterylkowo - fakturowa
- jeśli są pieniądze, nie obowiązuje kolejka - ciachacie sunie
- jeśli wet zgodzi się czekać na przelew, wystawiacie fakturę na Stowarzyszenie Sandomierskie (dane wyżej) i podajecie konto lecznicy
- jeśli wet chce gotówkę, zakładacie pieniądze, to wysyłając do mnie (adres niżej) oryginał faktury dołączacie kartkę z numerem konta tej osoby, która wyłożyła pieniądze
- jeśli refundacja jest 75% to zaraz po otrzymaniu zwrotu na konto za zabieg, Wy odsyłacie te 25% na konto SSPZ

Zgłaszający sukę muszą podać koszt i miejsce zabiegu, oraz wstawić link do wątku.
Faktura musi być wystawiona na Stowarzyszenie.
Przesłana ma być wraz z kartką z numerem konta na mój adres:
Karina Gajek
ul. Gołębicka 47
27-600 Sandomierz

Wszystko zrobiłam zgodnie z tymi wytycznymi :-) Fakturę wysłałam na powyższy adres. Czyli skarbonka sterylkowa zwróci mi 180 zł, brakuje 230 zł.

A u Irii wszystko w porządku, pilnuje swojego terytorium :-) i wszystkich stamtąd przepędza :razz: Antybiotyk zakończony, za 3 dni ściągamy szwy.

Posted

[quote name='Secia']Kasiu w kasie jest 92 zł Czy przesłać Ci za sterylkę?

Możesz mi przelać Seciu - dziękuje. Ze skarbonki będzie zwrot 180 zł czyli będzie brakowało 138 zł .

Iria czuje się świetnie, kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku :-)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Ale uśmiechnięta, szczęśliwa sunia:loveu::loveu:
Te metamorfozy są niesamowite!! kolejny psiak wyrwany z beznadziejnej wegetacji...

Aga- napisał(a):
A co z tym zainteresowanym domkiem?

no właśnie...? jak domek już nie jest zainteresowany w przyszłym tygodniu zrobię znowu Irii pakiet ogłoszeń, niunia już w pełni gotowa do nowego domku:bigcool:

Posted

Ale Iria jest piękna :)

Przepraszam za offa, ale prosimy Was o pomoc!
Chanelka uciekła!!!
Zajrzyjcie proszę na jej wątek, może ktoś wie jak pomóc!
Chanelka w środę pojechała do Krakowa do nowych właścicieli, nowego miasta. Nie zna miejskiego zgiełku, wczoraj wyrwała się z szelek i uciekła bidulka nie wiadomo dokąd Pomóżcie! Może ktoś z Krakowa, albo znacie dogomaniaków, którzy pomogą?

http://www.dogomania.pl/threads/1794...OCY!!!!/page60

Posted

anett napisał(a):
Ale uśmiechnięta, szczęśliwa sunia:loveu::loveu:
Te metamorfozy są niesamowite!! kolejny psiak wyrwany z beznadziejnej wegetacji...

no właśnie...? jak domek już nie jest zainteresowany w przyszłym tygodniu zrobię znowu Irii pakiet ogłoszeń, niunia już w pełni gotowa do nowego domku:bigcool:

No, domek chyba zrezygnował niestety:(