Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny o jakim długu mowa? Hotelik zapłacony za pierwszy miesiąc. Jest info na wątku. Wczoraj ustaliłyśmy na wątku, że przeleję brakującą kwotę za sterylkę, więc nie rozumiem o co chodzi?????

Posted

[quote name='Secia']Dziewczyny o jakim długu mowa? Hotelik zapłacony za pierwszy miesiąc. Jest info na wątku. Wczoraj ustaliłyśmy na wątku, że przeleję brakującą kwotę za sterylkę, więc nie rozumiem o co chodzi?????

Seciu opłata za hotelik i szczepienie jest w porządku :-)
Chodzi o dług za zabiegi Irii - sterylizacja + czyszczenie zębów ( wykaz kosztów wstawiłam ).

[quote name='kasiaprzystał']
wykaz kosztów

od tej kwoty dostałam 10 %rabatu czyli wyszło jednak 410 zł - dopiero wczoraj dopłacałam pieniążki bo nie miałam tyle przy sobie

Z tego co się orientuje to faktura ma być wysłana do Soemy - pojadę dzisiaj na pocztę. Kasa sterylkowa zwraca 75 % , czyli 180 zł.

Secia dziękuje za przelew, jak tylko będzie na moim koncie - dam znać :-)

[quote name='Secia']Kasiu w kasie jest 92 zł Czy przesłać Ci za sterylkę?

Zapłaciłam 410 zł, 180 zł dostane z kasy sterylkowej, 92 zł od Ciebie czyli ja zostaje na minusie 138 zł ( bo założyłam za wszystko ze swoich pieniędzy).
Zapytałam Zofije (bo myślałam, że ona jest odpowiedzialna za Irie ) czy "ktoś" mi zwróci pieniążki???

Posted

[quote name='Secia']Dziewczyny o jakim długu mowa? Hotelik zapłacony za pierwszy miesiąc. Jest info na wątku. Wczoraj ustaliłyśmy na wątku, że przeleję brakującą kwotę za sterylkę, więc nie rozumiem o co chodzi?????

Seciu, jeżeli te pieniążki są na koncie Irii, to trzeba je zaraz Kasi przelać

Posted

[quote name='Secia']potwierdzam wpłatę 19.10.10 od wujka Punishera na hotelik

saldo w kasie dla Irci 422,00

Iria wszystkim dziękuję pięknie :-)

Drogie Cioteczki tylko nie "nerwowo" :-) Kasiu w kasie jest 422,00. Z tej kwoty oczywiście przeleję należności za upiększanie Irci, tak jak to ustliłyśmy wczoraj na wątku. 92.00+138.00=230.00

Total w kasie u Irii 422.00 - 230.00= 132.00

Posted

[quote name='Secia']Drogie Cioteczki tylko nie "nerwowo" :-) Kasiu w kasie jest 422,00. Z tej kwoty oczywiście przeleję należności za upiększanie Irci, tak jak to ustliłyśmy wczoraj na wątku. 92.00+138.00=230.00

Super. Po prostu nieporozumienie. Dzięki Secia

Posted

[quote name='Secia']Drogie Cioteczki tylko nie "nerwowo" :-) Kasiu w kasie jest 422,00. Z tej kwoty oczywiście przeleję należności za upiększanie Irci, tak jak to ustliłyśmy wczoraj na wątku. 92.00+138.00=230.00

422.00 - 230.00= 192.00:lol:

Posted

Secia ja się nie denerwuje :lol: Małe nieporozumienie .

Dziękuje :razz:

Czy Iria ma allegro???

Posted

Drogie Cioteczki aktualne rozliczenie IRCI Prosze o wklejenie w pierwszym poście :-)
Anett dziekuję za poprawę moich rozliczeń, zmobilizowałaś mnie do wpisu :-) dziękuję

WPŁATY ZA WRZESIEŃ
Stałe:
Anett 10,00
Aga 20,00
Punisher 330,00
Razem stałe:
360,-
Jednorazowe:
Secia 50,00
Brygida999 10,00
Aga 80,00
Razem jednorazowe
140,00
TOTAL ZA WRZESIEŃ 500,00

zapłata za hotel od 14.09- 14.10 360.00
opłata za odrobaczenie 68,00
POZOSTAJE W KASIE 72,00

WPŁATY ZA PAŹDZIERNIK
Stałe:
Anett 10,00
Aga 20,00
Punisher 330,00
Razem stałe: 360,00 + z poprzedniego miesiąca 72,00 TOTAL W KASIE W PAŹDZIERNIKU: 432,00
zapłata za sterylizację 230,00
432,00-230,00 = 202,00

Mam nadzieję, że tym razem juz nie będzie żadnych błędów w obliczeniach :-)

Posted

kasiaprzystał napisał(a):
Hm... ale ono skończyło się 10 września :lol: aktualnego chyba nie ma ???

Napisałam do osoby, która zrobiła nam ostatnio allegro dla Irci. Czekamy aż odpisze. :)

Posted

Brakuje na hotelik więc może otworzymy bazarek dla Irii? Na razie zbieram jeszcze fanty i nie wiem co z tego wyjdzie, ale myślę, ze trzeba już działać żeby potem na ostatnią chwilę nie zbierać pieniędzy.

Czy ktoś ma ewentualne fanty?

Posted

Leyla napisał(a):
jak to idzie do adopcji??????? do kogo???

Iria właśnie pojechała do domku z "nową rodzinką" :loveu:.
Będzie mieszkała w Bielsku, w bloku parterze. Do towarzystwa będzie miała 9-letnią dziewczynkę. Państwo mieli wcześniej owczarki szkockie.

Z ogólnego zamieszania zapomniałam zrobić zdjęcia z rodzinką ale mam obiecane zdjęcia i że będą nas odwiedzać z sunią :loveu:

Posted

Secia napisał(a):
no ludu pracujący miast i wsi a to ci nowina Hip hip hura :-) a co z kaską jaką mam na koncie??

Własnie- czy Iria ma calkowicie zapłacony pobyt u Kasi? Czy to co zostanie mogę prosić o przelanie na Simbę????Oczywiście jesli się wszyscy zgodzicie. Mam na nią tylko 95 zł deklaracji. Muszę ją wysterylizować bo łądna i już miałam takich co pytali bo chcieli, zeby miała małe;(. Wyciągneliśmy ją ze schroniska bo była przeznaczona do uśpienia.