dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Tak, wiemy, kto córcię adoptował :) Anka - likwiduję wykrzyknik, nie wiedziałam, że on tak podziałał :razz: :lol: Quote
aanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Już dobrze , ale czasami to tylko:cry::bigcry::flaming:.......myśle , też o Oskarku i nnych .............. Quote
dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Hej! Nie mam takich efektownych emotikonek:) bo nie wiem gdzie szukać:) Sama nie wiem co o Oskarku pisać. Jestem tylko szczęśliwa, że ma domek i mam wielką nadzieję, że tam będzie do końca swoich dni. Anka - ja też cały czas myślę - moje wieczorne spacery - to kierunek zp i tylko nasłuchuję czy nie szczekają, czy nie płaczą. Właśnie przed chwilą wróciłam. Cisza. Szczekają wilki - wiesz które. Quote
aanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Wicej emotikonek jest tam . gdzie pisze More na niebiesko , Oskar musi tam zostać :roll:........................... Quote
dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bardzo bym chciała aby tam został:roll:..... A gdzie pisze More na niebiesko?:oops: Quote
aanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 More - to znaczy - więcej ...jest napisane pod tymi głównymi emotikonami ............... Quote
dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Kiedyś się uczyłam anglika, ale pała nie zajarzyłam :oops: No i kto tutaj więcej potrafi:razz: Quote
aanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Amoże u Ciebie nie ma :niewiem::hmmmm::ghost_2:............. Quote
dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 To tak: Nie ma - pewnie mam jakiś stary program:oops: albo nie wiem gdzie szukać:oops: Anka - gdzie? W następnej gazecie bolec info - mają być wieści z nowych domków - czyli o psiakach adoptowanych. I poproszę Sylwię o artykuł o psiakach znalezionych w bolcu, i nie tylko w bolcu, które do zp nie trafiły , z różnych względów; np. nie były z terenu Bolca - wiadomo sm nie zabierze, lub były z okolic b-ca a dobrzy ludzie nie oddali do zp. Quote
dorota k. Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Jutro wkleję zdjęcia Budrysa i tej bidnej nowej szczeniaczki i Murzynka. Tymczasem muszę znikać. Quote
aanka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie znam się na programach , poszukaj jeszcze :eviltong:, , będę czychać na gazetę , ten drugi artyk€ł , to dobry pomysł , pamiętasz , też tego szczeniaczka - któremu Joanna znalazła domek ..........taki mały biały jamnikowaty szczylek zgarnęłłam go z ulucy - zagubiony i brudny był................ Quote
dorota k. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Ja tego szczeniaczka nie widziałam, znam tylko z Waszych opowiadań. Wklejam zdjęcia BUDRYS - duży misiek, ma w sobie coś z kaukaza. Łagodny, grzeczny i bardzo bardzo smutny. Klatka mu nie służy. Może znajdzie się właściciel Quote
dorota k. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 SUNIECZKA - SZCZENIORKA - potrzebne imię. Ma kilka miesięcy . Bardzo przestraszona dziewczynka. Jak młodzież wzięła ją na spacer - szczeniaczek odżył. W klatce - wielki smutek i nieszczęście:-( Quote
dorota k. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Anka - myślę o uaktualnieniu początkowych postów. Mam taką propozycję : mamy 21 postów, pierwsze posty to oczywiście psiaki które teraz szukają domów, z tych 21 od końca dałabym zdjęcia psiaków tych które są w domkach, czylo Oskar, Majka, Demon, Śnieżek , Pusia , a w środkowe posty wkleiłabym zdjecia ze spacerów. A póżniej dalej można uaktualniać Co Ty na to? A w ogóle to ja mam emotikony dopiero w opcjach zaawansowanych, ale mam:eviltong: Quote
aanka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zdaję się na Ciebie , bo ja w ogóle nie znam się na prowadzeniu watków itp :lookarou:, ..............:diabloti: Quote
dorota k. Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Jasne a ja się znam:razz: Myślę, że najlepiej byłoby pozakładać każdemu psiakowi osobny wątek, ale to pewnie w naszych warunkach nie zdałoby egzaminu:shake: Możnaby też poszperać i popróbować nauczyć się robić banerki - ja o tym nie mam kompletnie pojęcia. Poprawiłam pierwsze posty, poźniej trzy wolne na zdjęcia i następne posty - to psiaki adoptowane. Anka - zobacz, czy nie ma żadnego babola . Quote
Alexandra29 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Mogę poprosić kogoś z dogo aby porobił nam banreki:-) Quote
dorota k. Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Dzięki. Tylko najpierw trzeba byłoby porobić osobne wątki, bo zbiorowy banerek nie wiem czy zdałby egzamin MURZYNEK Quote
aanka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Murzynek jest fotogeniczny nawet :razz::p........... ..... Quote
dorota k. Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Dziewczynka ma nowy domek i imię MRÓWKA :) Quote
dorota k. Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Na stronie sm kolejny psiak :( Aniu, może jutro uda się coś o nim dowiedzieć. Quote
dorota k. Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 I na stronie sm kolejny psiak :( Quote
Alexandra29 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jesuuuuuuu zapomniałam o banerkach. Masakra. ostatnio mam tyle roboty że nie wiem co maz zrobić najpierw, a pózniej zapominam co miałam jeszcze zrobić. W tym tygodniu jeszcze nic nie zrobię, ale na weekend lub jeszcze w Pt to załatwię. Obiecuję!!! Quote
Recommended Posts