Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej! Nie mam takich efektownych emotikonek:) bo nie wiem gdzie szukać:) Sama nie wiem co o Oskarku pisać. Jestem tylko szczęśliwa, że ma domek i mam wielką nadzieję, że tam będzie do końca swoich dni. Anka - ja też cały czas myślę - moje wieczorne spacery - to kierunek zp i tylko nasłuchuję czy nie szczekają, czy nie płaczą. Właśnie przed chwilą wróciłam. Cisza. Szczekają wilki - wiesz które.

Posted

To tak: Nie ma - pewnie mam jakiś stary program:oops: albo nie wiem gdzie szukać:oops: Anka - gdzie?
W następnej gazecie bolec info - mają być wieści z nowych domków - czyli o psiakach adoptowanych.
I poproszę Sylwię o artykuł o psiakach znalezionych w bolcu, i nie tylko w bolcu, które do zp nie trafiły , z różnych względów; np. nie były z terenu Bolca - wiadomo sm nie zabierze, lub były z okolic b-ca a dobrzy ludzie nie oddali do zp.

Posted

Nie znam się na programach , poszukaj jeszcze :eviltong:, , będę czychać na gazetę , ten drugi artyk€ł , to dobry pomysł , pamiętasz , też tego szczeniaczka - któremu Joanna znalazła domek ..........taki mały biały jamnikowaty szczylek zgarnęłłam go z ulucy - zagubiony i brudny był................

Posted

Ja tego szczeniaczka nie widziałam, znam tylko z Waszych opowiadań.

Wklejam zdjęcia

BUDRYS - duży misiek, ma w sobie coś z kaukaza. Łagodny, grzeczny i bardzo bardzo smutny. Klatka mu nie służy. Może znajdzie się właściciel

Posted

SUNIECZKA - SZCZENIORKA - potrzebne imię. Ma kilka miesięcy . Bardzo przestraszona dziewczynka. Jak młodzież wzięła ją na spacer - szczeniaczek odżył. W klatce - wielki smutek i nieszczęście:-(

Posted

Anka - myślę o uaktualnieniu początkowych postów. Mam taką propozycję : mamy 21 postów, pierwsze posty to oczywiście psiaki
które teraz szukają domów, z tych 21 od końca dałabym zdjęcia psiaków tych które są w domkach, czylo Oskar, Majka, Demon, Śnieżek , Pusia , a w środkowe posty wkleiłabym zdjecia ze spacerów. A póżniej dalej można uaktualniać Co Ty na to?

A w ogóle to ja mam emotikony dopiero w opcjach zaawansowanych, ale mam:eviltong:

Posted

Jasne a ja się znam:razz: Myślę, że najlepiej byłoby pozakładać każdemu psiakowi osobny wątek, ale to pewnie w naszych warunkach nie zdałoby egzaminu:shake: Możnaby też poszperać i popróbować nauczyć się robić banerki - ja o tym nie mam kompletnie pojęcia.

Poprawiłam pierwsze posty, poźniej trzy wolne na zdjęcia i następne posty - to psiaki adoptowane. Anka - zobacz, czy nie ma żadnego babola .

Posted

jesuuuuuuu zapomniałam o banerkach. Masakra. ostatnio mam tyle roboty że nie wiem co maz zrobić najpierw, a pózniej zapominam co miałam jeszcze zrobić. W tym tygodniu jeszcze nic nie zrobię, ale na weekend lub jeszcze w Pt to załatwię. Obiecuję!!!