Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Apacza w porządku ,Kasia mówiła ,ze może nam pomoże , jak jej się z pracą wyklaruje :razz:.Dzwoniłam do właścicielI naszej :razz: Owieczki - Soni ; przebywa w kojcu , dopytywałam się na wszystkie mozliwe sposoby :cool3::evil_lol..moze nie bedę tu pisać dokładnie .Ogólnie Państwo nie są za psem w domu zwłaszca włochatym :razz::eviltong:. Owca nie jest strózującym psem , no ,ale :roll: trudno .... może ja potem zaczną wpusczać do domu . , pies powinien mieć kontakt z właścicielem .:roll:. dałam nr. tel swój i Pani powiedziała ,ze przyśle zdjęcie na kom. .....

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kajtuś ucieka , często go widuje z mamą koło stokrotki , biega sam... A tak z innej beczki chętnie powyprowadzałabym pieski z kimś w zieleń plan (tzn. pomogłabym ) ale niestety nie mam z kim...

Posted

Zdjęłam Dziewczynki Szczeniaczki z bolec info - pojechały dzisiaj do Starej Olesznej do nowego domku:) Będą razem:) Państwo byli zdecydowani na jedną, ale jak zobaczyli Siostrzyczki - wzięli obie:)

Posted

Hej Kasiu - ja koło Kajtka chodzę dopiero wieczorem i go nie widzę:shake: A kto się nim teraz opiekuje? Jak Ci się uda zrobić zdjęcia, to porobiłabym ogłoszenia - ja też będę starała się złapać go z aparatem.
Kasiu - jak chcesz wyprowadzać pieski - serdecznie zapraszamy:) Jest nas mało i każda pomoc się przyda. We wtorki i czwartki są tylko Basia z Anią i jest im ciężko, ale dzielnie dają radę :) W sobotę jest nas więcej - jeszcze ja i dzieci ze szkoły. Jak Ci pasuje - to się umówimy:)

Anka - fajnie, że dzwoniłaś do Soni - Owieczki:)

Posted

Kasiu - jutro o 10-tej w zieleń plan jesteśmy - zapraszam :) Powinno być trochę do wyprowadzania, Basia i Ania - weteranki ;) Joanna ma też jutro być , może Ola będzie :razz: i dziewczyny ze szkół i ja jestem. Wymarsz 10-10:10 - ZAPRASZAMY.

Czyżby Kajtek sam został:-(?

Dzwoniła też dzisiaj do mnie pani z zapytaniem o Batonika. Pani ma w domu dzieciątko dwuletnie - zaprosiłam panią jutro do zp na spacer z dzieckiem. Powiedziała , że będzie nie o 10-tej ale ma zadzwonić.

Posted

Rozmawiałam z domkiem dziewczynek - szczeniaczek:) Państwo zadowoleni:) Dziewczynki się gryzą i bawią - jak dzwoniłam to spały:)

Ta z jaśniejszymi łapkami i jaśniejszym pysiem ma na imię PEPSI , ta z ciemniejszymi łapeczkami i ciemniejszym pysiakiem COLA.

Razem PEPSICOLA:) Pani - Kasia mówiła, że synowi łatwo wymówić imiona:)

Posted

Borysek na smyczy nie jest taki bardzo grzeczny , słyszałam , że Anię ( tą co widać na zdjęciach) trochę wymęczył ciągnięciem :) Boże ale on chudy...
Patrzyłam na istoneinformacje.pl i nie widziałam jeszcze naszych zdjęć:)

Posted

Jeśli tak - to powinna być Ania z Basią o 10-tej. Ania tutaj zagląda - to napisze, A Panią Basie może spotkasz, bo Wy przecież sąsiadki:)

Aniu - Cezar, Cezariusz, Kazimierz uściskany:) A Ty swoją czwóreczkę wyściskaj:) I napisz Kasi jak z wtorkiem.

Posted

Kasiu - Pani Basia i pani Ania powinne być jutro o 10-tej.
Kasiu, a Ty i Koleżanka możecie przyjść, ale tylko wtedy, kiedy Wasi rodzice się zgodzą i Wam pozwolą. Pozdrawiam:)