dorota k. Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Basią. Co z tym Huskim:( Quote
aanka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tak , pogryziony i nie ręczę ,ze się więcej nie pogryzie w takim ścisku :shake:, ledwo jakoś mi się udało ulokować psiaki , po 3 w 2 boksach , z każdym następnym chyba do prezydenta trzeba będzie isć :angryy:, oni mają gdzieś , na sesji- za nudny temat :cool3: i kompletnie nie mają pojęcia , o czym mówią , albo udają :shake:.O schronisku nic nie mówili , opierają się na tym programie ,który miał być poprawiony :mad:, no to mają się czego czepic . ...i odrzucać .. , choinka sama tam siedziałam , jak jakiś kosmita :diabloti:. Nie mam pojecia , czy cokolwiek się ruszy . Quote
dorota k. Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Podobno program zapobiegania bezdomności zwierząt - zatwierdzony, ale co z tego będzie? Przed wyborami każdy mówi i obiecuje to, co się chce usłyszeć:angryy:. Anka - dobrze,że poszłaś. Już sama nie wiem co robić..... Zastanawiam się, czy na wojnę się nie szykować... Quote
aanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Sesję można odtworzyć , ale na przęglądarce internet. explorer .- ale i tak nie działa:mad:.Byłam dziś ok. 16-ej w Z.P ....BYŁ CICHO :razz:. Balam się jak tam psiaki po 3 w boksie ciasnym , ale na szczęście wszystko dobrze. Astek spał , nie chciało mu się z budy wychodzic :evil_lol:, Hasiorek już wesoły nawet , tylko kawałek skóry mu wisi koło noska:shake::razz:. kajtek jakoś się dogaduje z Cyrkówką i Batonikiem , bo nie było dobrze na początku , trochę sie pożarły :angryy: i to chyba Cyrkówka zaczęła. :diabloti:. , Adek na Misia też skoczył :shake:, Misiu budę okupuje :eviltong::diabloti:, cwaniak , przydałyby się budy . Ucieszyły się strasznie , dolałam wody , bo Cerber nie miał i Tygrys..Zobaczymy w sobotę . Quote
dorota k. Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ania, a nie wiesz, czy Hasiorek ma obrożę, bo jak nie to zakupię, żeby na spacer wyszedł. Quote
kasia8579 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Haski - chyba nie miał obroży ale nie jestem pewna , Hurra jutro do piesków ;)) Zaraz lece do tesco pokupywać ciasteczka dla piesków ;p ( o ile będą bo jak ostatnio kupywałam to jakieś resztki były) ... :) Quote
dorota k. Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Oki to jutro jeszcze w drodze po obrożę zajrzymy. Quote
Aithne Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Witam, tu Ola! Myślałam, że pojawie się w Bolesławcu w przeciągu ostatnich dwóch tygodni, ale tak się nie stało. Ciągle mi coś wypadało i tak dalej.. Może pojawie się w ZP we wtorek, o ile nie będę wracała do Wrocławia rano(miałam jechać do Bolesławca w piątek, alee w sobotę była próba, więc jadę dopiero jutro...). Co tam u psiaków? Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Hej Olu - sama widziałaś co u nich:shake: i ciągle przybywa:-( Quote
dorota k. Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Astorek pojechał dzisiaj do domu:) Szczęścia Chłpaczku:) Quote
dorota k. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Joker - psiak w typie husky. Na moje i Natalii oko max 2 lata a może mniej. Trafił do przechowalni pogryziony. Psiak wesoły i kontaktowy. Uwielbia spacery i ruch - wtedy się ożywia. Garnie się do ludzi. Quote
dorota k. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Nikt do was nie zagląda bidulki :( Podniosę i przypomnę o was światu Quote
aanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zaglądałam dziś do psiaków ,ale na miejscu - brak wody , kupy pod sufit u Misia - posprzątałam Baton ik przy budzie - wzięłam go na spacer. Sklep ma być czynny jescze tylko przez 2 tyg. podobno .......Przydałyby się też plakaty ogłoszeniowe , najlepiej kolorowe , większy a reklama psów , co z Ekspresem ? . , bo nie wiem co zrobią z psam i- nawet nie chce mi się o tym myślec . .:shake::-(.Mam kontakt z osobą - ma doświadczenie z psam itzw. trudnymi .- agresja. Myślę też o Mirku . Trzeba się też dowiedziec , czy na Kosciuszk i będzie miejsce dla psów. ..........Za Ekspress mogę część opłacić. Quote
dorota k. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 W ekspresie - gazecie się nic nie ukazało - jest tylko na ich stronie internetowej artykuł i pani trochę fakty poprzekręcała, ale tak to jest jak się kontaktuje mailowo. Myślałam, że każdego psiaka opiszą, bo tak chcieli aby im podać. W zasadzie tylko Cerber jest opisany. Pozostałe - ogólnie i później są wrzucone zdjęcia - też nie wszystkie. W internecie na istotnych jest artykuł co zrobić z psiakiem jak się znajdzie na ulicy- redaktorzy mają dzisiaj do sm iść i pytać. Pewnie znowu "upchną" psiaka do zp :( Dobrze by byłoaby redakcja najpierw warunki zobaczyła . Quote
aanka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Może ktoś wypatrzy jakiegoś psiaka..........zawsze to większa szansa............ Quote
daria1990 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 na dłużyński wątek weszła osoba z bolca i pyta jak może pomagać:) wejdzcie i zwerbujcie do was:) Quote
dorota k. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Zadzwoniła dzisiaj do mnie miła Pani i wyraziła chęć pomocy przy psiakach. Zaprosiłam jutro na 10-tą na spacerek, jak pogoda nie przeszkodzi. Może to ta pani co napisała na wątku dłużyńskim. Quote
dorota k. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Nie wiem, czy to prawdziwa informacja, ale słyszałąm, że w nowym miejscu gdzie przenosi się zp będą nowe - lepsze kojce dla psiaków - tylko jak to sprawdzić? Quote
aanka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Do tej osoby z wątku dłużyńskiego napisałam na p.w. informację i podałam ljnk z naszymi psami bolesławieckimi. Quote
dorota k. Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Dziewczyny były dzisiaj z nami :) Starałam się uaktualinić pierwsze posty - jutro postaram się wymienić zdjęcia. Aktualne: 1. Cyrkówka 2. Batonik 3. As 4. Murzynek 5. Kajtek 6. Cerber 7. Adek 8. Joker 9. Borys 10. Misiu Tygrysa i Bandziora narazie nie ogłaszamy. Mamy jeszcze Onkę i Dziadula u Pani wet - jutro uzupełnię zdjęcia. Może Monika da radę coś z tych zdjęć zrobić? :razz: Jak nie to poprosimy Ją o sesję specjalną:) Quote
badmonique Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Byłam dziś u psiaków:)To ja, "miła Pani":D Możecie mówic mi Monika:) Tutaj zrobiłam batonika. Większość zdjęć niestety mało się nadaje,zeby coś z nimi kombinować.Ale wszystko można jeszcze dopracować.Np taki borysek, piesio uroczy, a na zdjęciach wygląda nijako, nie zwraca uwagi, albo nawet ma postawe jakąs taka agresywną.Myśle, ze trzeba by było piesiom zrobić porządna kampanie reklamową:) Tez sie zastanawiałam dzisiaj, w która stronę pójść z tymi zdjęciami, czy pokazywać psiaki smutne, zeby litość wbudzic czy radosne, zeby było widać jakie fajne te pieski, ale wtedy ludzie pomyślą, ze skoro takie szczesliwe to po co im pomagac. Co myslicie? Quote
badmonique Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 a tutaj opcja 3 w 1:) nie za bardzo przesłodzone? Quote
aanka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Fajne Monika :p ,a psiaki chyba pokazywać , takie jakie są po prostu ........one nie udają . Zobaczymy ,jakie zdjęcia da się zrobić jeszcze .Myślę , ze jak pies ma znależć dom - to i tak znajdzie . - komuś się spodoba - niezależnie - czy smutny , czy wesoły itp. Batonik jest wesolym psiakiem . , więc chyba nie jest przesłodzone , ale nie będę się sama mądrzyć.....Widzę , ze jesteś tez nocnym markiem :evil_lol:..........idę z psami na spacer w końcu :razz:................ Quote
Recommended Posts