Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olu - narazie psiaki nie mają osobnych wątków, bo trochę z czasem nie wyrabiam, ale taki jeden zbiorowy banerek bardzo by się przydał. :roll: Jak wiesz kogo prosić - daj znać.
U nas trochę przerzedziły się szeregi, Ola wyjechała na studia, Basia na zasłużonym urlopie, Ania jakaś podziębiona, a ja , z racji pracy ,mało dyspozycyjna w tygodniu - niestety.
Na stronie sm kolejne psiaki:shake: w sobotę zobaczymy, co i jak . Widziałam dwa nowe, trzeba ustalić co z Astorem.
Aniu - wzięłam od Basi plecak ze smyczkami. To jak w sobotę o 10-tej?

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie temp min. podwyższona , katar mniejszy , piję lipe , herbaty z malinami , owocowe , z cynamonem i gożdzikami , wkurza mnie chorowanie - no i nasze psiaki kochane - cały tydz. bez nas:-( oby tylko słońce było , to jakoś będzie.....................

Posted

Dzwoniłam dziś jeszce raz po 20-ej. , ale ta Pani twierdzi ,ze nie może wziąć psa ,bo . ma 3 koty , w tle płakalo dziecko ......coś tam zaczęłła o swoim bracie mówić , wiesz , pewnie co .chciałam kończyć .....ale powiedz. że do niego zadzwoni i oddzwoni do mnie , ale lepiej niech już nie dzwoni .....jej brat psa w spadku dostał , no , ale widocznie go zostawił , poza tym na detoksy chodzi itp.:diabloti:.. .............czyli nic z tego .chyba :shake:................

Posted

Nie mogę się ogarnąć:shake: Jutro już na bank postaram się wrzucić zdjęcia nowych chłopaków. Anka masz jakiegoś pomysła jak ich nazwać? A w ogóle jak się czujesz>
Na stronie sm niestety kolejny psiak:-(

Posted

Dla tego chłopaczka proponuję imię Kacper - to młody około 1-1,5 roku psiak, bardzo zestresowany i trochę nieufny. Nie wykazuje cienia agresji. Raczej nie chodził na smyczy:shake: Ale powolutku się przyzwyczai. Widać, że psiak szuka kontaktu, do innych psiaków - zaciekawiony - chce poznać , obwąchuje i spokojny

Posted

Dzis wstąpiłam do Z.P . ......zniknąłł Budrys - S.M się zaparła tym razem , ale w poblizu był ich zwierzchnik niestety :shake:..... nie wiem , gdzie jest gaja , ani Budrys . :-(:-(:-(, w boksie po Budrysie niemiłosiernie wyje Hasky :-(:-(..... , pzrydał by się D.T .ale..............zając cos mówił onowym projekcie U.M:cool3:........i ,ż eStow. moze się zwrocić o umowy adopc. do W.K ...........................

Posted

Może coś jednak uda się dowiedzieć - jutro podpytamy Panią H. - może coś wie. Nic nie wiem o DT, w czwartek było zebranie - nie byłam. Jutro jesteśmy z Joanną o 10-tej. Anka - jesteś? Jak się czujesz?

Posted

Potrzebny pilnie D.T dla psa hasky , który niemiłosiernie wyje w Bolesławieckiej przechowalni !!, siedzi od dwóch dni ..ostatnio nawet nie ma kto na spacery wychodzić ...ja chorowałam , , Ola na studia ch we Wrocławiu ........byłam dziś w Z.p i z daleka slyszałam płacz tego psa , musiałam wracać , nawet nie wzięłłam smyczy , szłam od lekarza ................

Taa - mówiłam, że mogę jeszcze dzień urlopu..... sama też nie dałabym rady

Posted

Budrysa odnalazł właściciel:) Polały się łzy i Pan "zaliczył" upadek - tak Chłopak się cieszył. Rozmawiałam dzisiaj z naszą Panią wet - to ona pokierowała właściciela na zp. Jednak w bolcu sporo ludzi o zp nie wie:shake: Pokazywałam też zdjęcia Huskiego - może ktoś będzie pytał. Narazie dodałam na bolec info -czekają na akceptację moda.

Posted

Fajnie ,ze Budrysek wrócił do pana swojego - taki wielki misio - i mądrala , b. tęsknił do pana od poczatku .... prawda - dużo ludzi ,nie wie o Z.p :cool3:.......Ciekawe ,czy odnajdą alaskana - mam nadzieję ,ze tak .

Posted

Ciężko chory Pan ma do oddania pieska (Kajtka) ma 3,5 roku ... jest zaszczepiony , czysty i łagodny.... Szkoda mi Kajtusia ;( Taki kochany jest . jak nie znajdzie właściciela to trafi do Zieleń Plan... Biedaczek

Posted

Hasior zniknął ze strony sm. Mam ogromną nadzieję, że właściciel się odnalazł. Trzeba naszego szpiega uruchomić - może coś się dowie:razz: A jak z Miśkiem, odbiorą?