dorota k. Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Basia już w stolicy czeka na pociąg do domu:) Quote
aanka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pewno własciciel alaskana się znalazł :p. Niestety nie wiem ,czy Misia odbiorą na pewno , on nawt obroży nie miało statnio :-(:shake:............. w tamtym roku zmarl jego główny opiekun :-(, on go przygarnął , jego żona choruje , a syna to nie obchodzi za bardzo ....................Misiu się już do trgo miejsca przywiązał .gdy chciał , to wychodził , ale miał budę i jedzenie .przynajmniej ................ Quote
Aithne Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witam, tu Ola :) ! Wywiało mnie na studia i ostatnio nie miałam czasu na... w sumie na nic :D ale jako, że może pojawie się w Bolesławcu w następny weekend, to postanowiłam zaglądnąć na wątek. Chętnie bym pomogła w sobotę(nie tą, przyszłą). Co tam słychać, jak z Cerberem, Gają? Quote
aanka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witaj Olu:lol: , nawet nie wiesz , jak nam Ciebie e brakuje, no i Cerberowi także :razz:, jak wiesz Budryska własciciel odebrał :p, , . Cerber ciaga Dorotę na spacerach , ja nie byłam z nim jescze , Gaja , nasza kochana podobno trafiła na wieś :cool3:- ale wet. mówił ,ze to dobry dom chyba :razz::roll:- jak wiesz - ja na wlasne oczy zawsze muszę spr. :eviltong:- może cczegoś sie dowiem jeszcze , za S.M się zaparli ostatnio :cool3:........... spróbuję z innej beczki:razz:.Cekamy na Ciebie w takim razie i pozdrawiamy ...Pisz czasem , co tam slychać na studiach :evil_lol:............ Quote
kasia8579 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pani Doroto,Kaśka nie zrobiła zdjęć,bo wyjechała na parę dni. Pani chodzi na spacery naszą ulicą i pewnie Pani kojarzy tego psa. Mieszka on ze swoim panem w Domu Dziennego pobytu i czasem biega za siatką. Taki mały ,czarny z podpalaną szyją.A co do rodziny to ponoć Pan Kajetan ma chyba syna,ale ich stosunki chyba nie są najlepsze. Pozdrawiam. Iza (Kasi mama). Quote
aanka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dałam Astora na Lwówek.net - czeka na akcept. moda. i na portal Gazety Powiatowej . Batonika też na portal Gazety Powiat. -czeka na akcept. mod. .....Pozostałe też postaram się wrzucić na lokalne portale ................Lubań.24 jeszcze chyba...........Batonik, Cyrkówka i Astek są nadal na kokosy.pl i Morusku.......Batonik miał na Gumtree ok. 90 wejść , ale bez odzewu:shake:.............. Quote
dorota k. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Witaj Olu:) Jak tam na studiach?Ciężko? Brakuje nam Ciebie, a szczególnie brakuje psiakom;) Pani Izo - jasne, że kojarzę Kajtka - jak szliśmy na spacerek to zawsze podbiegał do płotu. Śliczny psiak. W zp jest też taka bida, któremu zmarła właścicielka i praktycznie z łóżka trafił do klatki. Myślałam aby pogadać z lokalną gazetą - może napiszą o Astorze i Kajtku. Coś postaramy się podziałać. Anka a wiesz coś co z Miśkiem, rozmawiałaś:roll: Quote
aanka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Jak , napisałam wcześniej opiekun Misia nie żyje od roku ,a jego żona nie wstaje z łózka :shake:, z synem Wladek rozmawiał , powiedział, ze moze lepiej , żeby Misiek został w Z.P:angryy::diabloti:, Władek się zdenerwował , tłumaczył synowi ,ze Misiu s ię przywiązał itd. ......, ale na nic , na razie chyba :shake: z synem ni ma co gadać . on lubi wypić :cool3:, jakbym Misia wzięla na siebie , to itak by do nich wracał , a na dodatek sąsiedzi podobno zawiadomili straż:angryy:, nie wiem co robic , widzę go cały czas za tymi kratami :angryy:, to jest wolny duch - zawsze chodził , gdzie chciał :razz:, chociaż bałam się zawsze - samochody :cool3:, podejrzewam ,ze jakaś suczka miała cieczkę , a Misiu wtedy koczuje pod domami :diabloti:i ktoś Straż powiadomił chyba :mad:. ......................... Quote
daria1990 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 hej!! WIDZIAŁAM, zę dodaliście \astora na luban24. ale w złym dziele, i w 3 posty a żadnego załącznika nie widać. u nas na luban24 jest dział zwierzęta w którym jestem moderatorem, jak chcecie to piszcie do mnie na gg 6006864 albo po prostu wysyłajcie mi na maila [email protected] zdjęcia psa i tekst do ogłoszenia, wtedy ja dodam i w razie gdyby znalazł dom to przeniosę do działu ZNALAZŁY DOM, WYBŁAGAŁAM SOBIE DZIAŁ ( CO PRAWDA Z MYŚLĄ O DŁUŻYNIAKACH) I JESZCZE MODERATOREM MNIE ZROBILI A JA OBIECAŁAM Porządek NA FORUM:) ALE JAK COŚ TO BEZ KRĘPACJI PISZCIE DO MNIE I WYSYŁAJCIE MI PSIAKI DO OGŁOSZEŃ! Quote
daria1990 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 astorowi już zrobiłam watem w dziale zwierzęta i poprosiłam admina żeby z działu ogłoszenia usunął. http://www.luban24.pl/index.php?board=49.0 to dział zwierzęta Quote
dorota k. Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Daria - dzięki :) Aktualnie ogłoszenia robi Anka i na pewno przeczyta. O Astorze i Kajtku napisałam do Sylwii, jak się nie odezwie -będziemy dalej szukać . Mam wielką nadzieję, że pogoda jutro nie stanie na przeszkodzie. Psiaczki czekają na spacer Quote
aanka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Przeczytałam :razz::eviltong:, ale tam bałaganu narobiłam :diabloti:, cosik mi nie wychodziło :angryy::evil:evil_lol:, Dzięki Daria za przeniesienie ogłoszenia i za chęć pomocy ;), następne ogłoszenia wyślę Ci na maila:lol:.................... Quote
daria1990 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 nie ma problemu :) ojj tam trochę bałaganik, się posprzątało;) a spokojnie, bez krępacji wysyłajcie mi ile trzeba, ja na początku też się nie mogłam odnaleźć w tym forum lubańskim;) Quote
dorota k. Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='daria1990']nie ma problemu :) ojj tam trochę bałaganik, się posprzątało;) a spokojnie, bez krępacji wysyłajcie mi ile trzeba, ja na początku też się nie mogłam odnaleźć w tym forum lubańskim;) Daria - jeszcze raz wielkie dzieki:) Anka zdjęcia szczeniorek takie sobie:shake: Wrzucam na szybkiego co mam Tak na moje koślawe oko mają około 3 miesiące na stronie sm napisali,że znaleźli 15.10. na Piastów - pewnie jakiś zwyrodnilec pod Lecznicę podrzucił:-( Quote
dorota k. Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Anka- ja Owieczkę - Sonię narazie nie mam w podpisie - ktoś powinien zadzwonić- ja czy Ty? Quote
aanka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ja mogę zadzwonić , właściwie miałam już wcześniej , ale jakoś tak schodziło :razz:, a zdjęcia , nie takie złe , no , moze tło mogłoby być nieco zieleńsze :eviltong:, ale suczki przepiękne :p.. Quote
dorota k. Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Oki! To zadzwoń i daj znać co i jak. Quote
dorota k. Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Ankaj jak tam dzisiaj w zp było:razz: Słyszałam, że nieźle dostałyście z Basią w kość:razz: A tak na serio - Dziewczyny jesteśćie dzielne:multi: Quote
dorota k. Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Dałam na bolec info Szczeniaczki, Kajtka, Adka i Astora - czekają na akceptację. Jutro dodam następne. Nie mam zdjęcia Miśka i Chłopaka, którego Anka odważyłaś się wyprowadzić. Chciałam uaktualnić pierwsze posty ale strasznie mi się muli - jutro będę walczyć. Quote
aanka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Trochę siły żle rozłozyłam :diabloti: i nie starczyło na Cerbera już :no-no-no:, ten ancymon z adhd . mnie umęczył :cry:, już lepiej z tym obok Tygrysa się czasem idzie - ale zaczyna cwaniak za mocno ciągać :cool3:, już się pewniej poczuł mądrala - ale najważniejsze ,ze miły pies:evil_lol: i bez agresji do innych . ...Kasia nas odwiedziła od Apacza , kogoś podwozila doZ.P , pogadałyśmy trochę:evil_lol:.....: szczylki płaczą:shake: - biedne . Może podjadę jutro je podkarmić trochę . ...........Basia jest b. wytrwała :evil_lol:. - nie było tak żle. , no może :mdleje:potem .........Zrobiłam maluchom ogłoszenie na Z. info na razie............... Quote
aanka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzięki bardzo Daria :lol:, podeślę CI inne psiaki , ale wstyd przyznać :oops:, muszę się popytać brata, bo nie umiem wszystkiego jeszcze z obsługi komp. :roll::evilgrin:............ Quote
daria1990 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jak macie juz ich ogłoszenia to możesz mi linki powysyłać, ja sobie wejdę i po kopiuje, te szczeniory właśnie tekst sobie z zinfo brałam;) Quote
dorota k. Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Daria - DZIĘKI:) Dzisiaj na bolec info część ogłoszeń powinna się ukazać. Quote
dorota k. Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kasiu, co z Kajtkiem od starszego Pana? Anka a co tam u Apaczydła - coś Kasia mówiła, bo na wątek pewnie nie zagląda:shake: Quote
Recommended Posts