Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewno własciciel alaskana się znalazł :p. Niestety nie wiem ,czy Misia odbiorą na pewno , on nawt obroży nie miało statnio :-(:shake:............. w tamtym roku zmarl jego główny opiekun :-(, on go przygarnął , jego żona choruje , a syna to nie obchodzi za bardzo ....................Misiu się już do trgo miejsca przywiązał .gdy chciał , to wychodził , ale miał budę i jedzenie .przynajmniej ................

Posted

Witam, tu Ola :) !
Wywiało mnie na studia i ostatnio nie miałam czasu na... w sumie na nic :D ale jako, że może pojawie się w Bolesławcu w następny weekend, to postanowiłam zaglądnąć na wątek. Chętnie bym pomogła w sobotę(nie tą, przyszłą). Co tam słychać, jak z Cerberem, Gają?

Posted

Witaj Olu:lol: , nawet nie wiesz , jak nam Ciebie e brakuje, no i Cerberowi także :razz:, jak wiesz Budryska własciciel odebrał :p, , . Cerber ciaga Dorotę na spacerach , ja nie byłam z nim jescze , Gaja , nasza kochana podobno trafiła na wieś :cool3:- ale wet. mówił ,ze to dobry dom chyba :razz::roll:- jak wiesz - ja na wlasne oczy zawsze muszę spr. :eviltong:- może cczegoś sie dowiem jeszcze , za S.M się zaparli ostatnio :cool3:........... spróbuję z innej beczki:razz:.Cekamy na Ciebie w takim razie i pozdrawiamy ...Pisz czasem , co tam slychać na studiach :evil_lol:............

Posted

Pani Doroto,Kaśka nie zrobiła zdjęć,bo wyjechała na parę dni. Pani chodzi na spacery naszą ulicą i pewnie Pani kojarzy tego psa. Mieszka on ze swoim panem w Domu Dziennego pobytu i czasem biega za siatką. Taki mały ,czarny z podpalaną szyją.A co do rodziny to ponoć Pan Kajetan ma chyba syna,ale ich stosunki chyba nie są najlepsze.
Pozdrawiam. Iza (Kasi mama).

Posted

Dałam Astora na Lwówek.net - czeka na akcept. moda. i na portal Gazety Powiatowej . Batonika też na portal Gazety Powiat. -czeka na akcept. mod. .....Pozostałe też postaram się wrzucić na lokalne portale ................Lubań.24 jeszcze chyba...........Batonik, Cyrkówka i Astek są nadal na kokosy.pl i Morusku.......Batonik miał na Gumtree ok. 90 wejść , ale bez odzewu:shake:..............

Posted

Witaj Olu:) Jak tam na studiach?Ciężko? Brakuje nam Ciebie, a szczególnie brakuje psiakom;)

Pani Izo - jasne, że kojarzę Kajtka - jak szliśmy na spacerek to zawsze podbiegał do płotu. Śliczny psiak. W zp jest też taka bida, któremu zmarła właścicielka i praktycznie z łóżka trafił do klatki. Myślałam aby pogadać z lokalną gazetą - może napiszą o Astorze i Kajtku. Coś postaramy się podziałać.

Anka a wiesz coś co z Miśkiem, rozmawiałaś:roll:

Posted

Jak , napisałam wcześniej opiekun Misia nie żyje od roku ,a jego żona nie wstaje z łózka :shake:, z synem Wladek rozmawiał , powiedział, ze moze lepiej , żeby Misiek został w Z.P:angryy::diabloti:, Władek się zdenerwował , tłumaczył synowi ,ze Misiu s ię przywiązał itd. ......, ale na nic , na razie chyba :shake: z synem ni ma co gadać . on lubi wypić :cool3:, jakbym Misia wzięla na siebie , to itak by do nich wracał , a na dodatek sąsiedzi podobno zawiadomili straż:angryy:, nie wiem co robic , widzę go cały czas za tymi kratami :angryy:, to jest wolny duch - zawsze chodził , gdzie chciał :razz:, chociaż bałam się zawsze - samochody :cool3:, podejrzewam ,ze jakaś suczka miała cieczkę , a Misiu wtedy koczuje pod domami :diabloti:i ktoś Straż powiadomił chyba :mad:. .........................

Posted

hej!! WIDZIAŁAM, zę dodaliście \astora na luban24. ale w złym dziele, i w 3 posty a żadnego załącznika nie widać.
u nas na luban24 jest dział zwierzęta w którym jestem moderatorem, jak chcecie to piszcie do mnie na
gg 6006864 albo po prostu wysyłajcie mi na maila
[email protected]
zdjęcia psa i tekst do ogłoszenia, wtedy ja dodam i w razie gdyby znalazł dom to przeniosę do działu ZNALAZŁY DOM,
WYBŁAGAŁAM SOBIE DZIAŁ ( CO PRAWDA Z MYŚLĄ O DŁUŻYNIAKACH) I JESZCZE MODERATOREM MNIE ZROBILI A JA OBIECAŁAM Porządek
NA FORUM:)

ALE JAK COŚ TO BEZ KRĘPACJI PISZCIE DO MNIE I WYSYŁAJCIE MI PSIAKI DO OGŁOSZEŃ!

Posted

Daria - dzięki :) Aktualnie ogłoszenia robi Anka i na pewno przeczyta.

O Astorze i Kajtku napisałam do Sylwii, jak się nie odezwie -będziemy dalej szukać .

Mam wielką nadzieję, że pogoda jutro nie stanie na przeszkodzie. Psiaczki czekają na spacer

Posted

Przeczytałam :razz::eviltong:, ale tam bałaganu narobiłam :diabloti:, cosik mi nie wychodziło :angryy::evil:evil_lol:, Dzięki Daria za przeniesienie ogłoszenia i za chęć pomocy ;), następne ogłoszenia wyślę Ci na maila:lol:....................

Posted

nie ma problemu :) ojj tam trochę bałaganik, się posprzątało;) a spokojnie, bez krępacji wysyłajcie mi ile trzeba,
ja na początku też się nie mogłam odnaleźć w tym forum lubańskim;)

Posted

[quote name='daria1990']nie ma problemu :) ojj tam trochę bałaganik, się posprzątało;) a spokojnie, bez krępacji wysyłajcie mi ile trzeba,
ja na początku też się nie mogłam odnaleźć w tym forum lubańskim;)

Daria - jeszcze raz wielkie dzieki:)

Anka zdjęcia szczeniorek takie sobie:shake: Wrzucam na szybkiego co mam

Tak na moje koślawe oko mają około 3 miesiące na stronie sm napisali,że znaleźli 15.10. na Piastów - pewnie jakiś zwyrodnilec pod Lecznicę podrzucił:-(

Posted

Ja mogę zadzwonić , właściwie miałam już wcześniej , ale jakoś tak schodziło :razz:, a zdjęcia , nie takie złe , no , moze tło mogłoby być nieco zieleńsze :eviltong:, ale suczki przepiękne :p..

Posted

Dałam na bolec info Szczeniaczki, Kajtka, Adka i Astora - czekają na akceptację. Jutro dodam następne. Nie mam zdjęcia Miśka i Chłopaka, którego Anka odważyłaś się wyprowadzić. Chciałam uaktualnić pierwsze posty ale strasznie mi się muli - jutro będę walczyć.

Posted

Trochę siły żle rozłozyłam :diabloti: i nie starczyło na Cerbera już :no-no-no:, ten ancymon z adhd . mnie umęczył :cry:, już lepiej z tym obok Tygrysa się czasem idzie - ale zaczyna cwaniak za mocno ciągać :cool3:, już się pewniej poczuł mądrala - ale najważniejsze ,ze miły pies:evil_lol: i bez agresji do innych . ...Kasia nas odwiedziła od Apacza , kogoś podwozila doZ.P , pogadałyśmy trochę:evil_lol:.....: szczylki płaczą:shake: - biedne . Może podjadę jutro je podkarmić trochę . ...........Basia jest b. wytrwała :evil_lol:. - nie było tak żle. , no może :mdleje:potem .........Zrobiłam maluchom ogłoszenie na Z. info na razie...............

Posted

Dzięki bardzo Daria :lol:, podeślę CI inne psiaki , ale wstyd przyznać :oops:, muszę się popytać brata, bo nie umiem wszystkiego jeszcze z obsługi komp. :roll::evilgrin:............