badmonique Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja jutro będe z Patrykiem normalnie:) Tyle, ze cos mi sie stało w kolano i za bardzo po lesie biegac nie moge, to mi murzynek zostanie chyba tylko. No ale będziemy na pewno! Quote
dorota k. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Fajnie Monika, że będziecie. Basi jednak nie będzie. Quote
Laura:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Bedzie pani wystawiać zdięcia Fida ???????? Quote
dorota k. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Miał być FADO to jak? :razz: Zdjęcia musimy powtórzyć, bo reszta jest lekko rozmazana, a widać, że to spokojny i młody psiak. Ciekawe gdzie został znaleziony, bo na stronie sm go nie ma. Quote
Laura:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Lisiątko małe ciekawe czy już w sobote wszystkie psy bedą na Kosićuszkach pewnie będa ale szczerze mówią tam NA Kosićuszkach mi się wydaje że jest lepiej bo większe boksy mi się wydaje że są i wogule czystko jest :):):) Quote
kasia8579 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Fado jaki on słodki ! ;) a ciągnął na smyczy ? ;D Quote
Aniaa96 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 jaki słodziak :loveu:chciałabym go zobaczyc :cool3: Quote
dorota k. Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Kasiu - to Laura odpowie, bo ona go prowadziła:) Aniu - to zapraszamy na najbliższy spacer:) Quote
Natalia97 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ale fajny i slodki psiak :loveu: laura zadzwon do mnie na telefon ...:evil_lol: Quote
Aniaa96 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 a Fado jest w schronisku na Kościuszki czy w Zp:) dzisiaj nie mogłam przyjsc do zp bo jestem chora :( Quote
Laura:) Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Fado jest bardzo przyjacielski i strasznie lubi kiedy się go głaszcze . Ciągnie !!!! Quote
dorota k. Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Aniu - masz jakiegoś pomysła na ten artykuł:razz: Quote
dorota k. Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Mma kompletną pustke w głowie i żadnego pomysłu:shake: na artykuł. A szkoda, bo chcą pisać. Quote
dorota k. Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Starałam się uaktualnić pierwsze posty z psiakami. Jak są jakieś uwagi to piszcie. Nie ma tam Bandziora i Tygrysa - trzeba będzie zrobić im zdjęcia. Ania z nimi pracuje. Muszę jeszcze uaktualnić pierwszy post. Może ktoś ma lepszy pomysł na tekst. No i muszę uaktualnić o Osoby , które są z nami:) Od kilku dni przyglądam się jak zrobić banerek naszej przechowalni. Myślałam aby wykorzystać zdjęcie Borysa, które robiła Kasia - to z ulotki, ale nie potrafię :shake: Dzisiaj byłyśmy z Anetą i Sebastianem - jej mężem u naszej Soni z ronda i w Szczytnicy u psiaków które zostały w bunkrze. Quote
kasia8579 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dzisiaj przejeżdżałam autem na kościuszki koło kauflanda , i nie widziałam gdzie może być zp ... mam nadzieje że trafie tam w sobote . :) Quote
Laura:) Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To jest dalej niż Kałfland i tego prawie nie widać Quote
badmonique Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ten banerek to jakiej wielkosci ma być? Ja takie cos bym mogła zrobić. Quote
dorota k. Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Byłoby super:) On nie może być wielki, bo tutaj na dogo są ograniczenia, ale niebardzo wiem jakie:oops: Tak, żeby do naszych podpisów wrzucić. Quote
badmonique Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 jesli chodzi o baner to moge zrobic, ale on miałby przekierowywać do jakiejs konkretnej str? Musze poszukac jak zrobic takei przekierowanie, bo to chyba dosyc skomplikowane jest:/ Quote
badmonique Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 P.Doroto- jak pani zrobiła sobie tego Bilonka pod postami? Gdzie i co wkleiła? Pode mna moga sie pojawić jakies robocze rzeczy, w domu to dopracuję bo już musze leciec na autobus:) Quote
dorota k. Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Monika - właśnie o taki banerek chodzi, że jak się w niego wejdzie to jest odniesienie do naszego wątku- tak jak z Bilonem. Dla mnie niestety to za wysoka szkoła jazdy - nie potrafię:shake: A już piszę jak wkleja się. Bilonika sygnaturę ktoś zrobił. Jak już jest gotowa, to się kopiuje(nawet z tej u mnie można skopiować), czyli tak : prawym klawiszem myszy kopiuj później na górze na niebieskim pasku wybrać: operacje - edytuj swój profil poźniej: moje ustawienia - edytuj sygnaturę pokazuje się takie pole jakbyś pisała tekst - tam sygnaturę trzeba wkleić i później pod spodem kliknąć "zapisz sygnaturę" i już jest:) Quote
dorota k. Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Aniu labradora, który był na stronie sm znaleźli już właściciele:) Quote
Recommended Posts