Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miał być FADO to jak? :razz: Zdjęcia musimy powtórzyć, bo reszta jest lekko rozmazana, a widać, że to spokojny i młody psiak. Ciekawe gdzie został znaleziony, bo na stronie sm go nie ma.

Posted

Lisiątko małe ciekawe czy już w sobote wszystkie psy bedą na Kosićuszkach pewnie będa ale szczerze mówią tam NA Kosićuszkach mi się wydaje że jest lepiej bo większe boksy mi się wydaje że są i wogule czystko jest :):):)

Posted

Starałam się uaktualnić pierwsze posty z psiakami. Jak są jakieś uwagi to piszcie. Nie ma tam Bandziora i Tygrysa - trzeba będzie zrobić im zdjęcia. Ania z nimi pracuje. Muszę jeszcze uaktualnić pierwszy post. Może ktoś ma lepszy pomysł na tekst. No i muszę uaktualnić o Osoby , które są z nami:) Od kilku dni przyglądam się jak zrobić banerek naszej przechowalni. Myślałam aby wykorzystać zdjęcie Borysa, które robiła Kasia - to z ulotki, ale nie potrafię :shake:

Dzisiaj byłyśmy z Anetą i Sebastianem - jej mężem u naszej Soni z ronda i w Szczytnicy u psiaków które zostały w bunkrze.

Posted

Monika - właśnie o taki banerek chodzi, że jak się w niego wejdzie to jest odniesienie do naszego wątku- tak jak z Bilonem. Dla mnie niestety to za wysoka szkoła jazdy - nie potrafię:shake:

A już piszę jak wkleja się. Bilonika sygnaturę ktoś zrobił. Jak już jest gotowa, to się kopiuje(nawet z tej u mnie można skopiować), czyli tak :
prawym klawiszem myszy kopiuj
później na górze na niebieskim pasku wybrać: operacje - edytuj swój profil
poźniej: moje ustawienia - edytuj sygnaturę
pokazuje się takie pole jakbyś pisała tekst - tam sygnaturę trzeba wkleić
i później pod spodem kliknąć "zapisz sygnaturę" i już jest:)