Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

np. ABBA, ABI, ABIGEIL, ABRA, ADA, ADELAJDA, AFERA, AFRA, AFRODYTA, AGA, AGAFIA, AGATA, AGAWA, AGDA, AGFA, AGRAFKA, AIDA, AISZA, AJCHA, AJKA, AJLA, AJRA, AKANAWA, AKUM, ALASKA, ALBA, ALBINA, ALEGRA, ALEKSIS, ALGA, ALIS, ALISON, ALMA, ALPINA, ALUZJA, AMA, AMANDA, AMBA, AMBROZJA, AMIGA, AMITA, ANABEL, ANDALUZJA , ANDROMEA, ANDULA, ANIMA, ANTA, ANTI, APASZKA, APIA, APRIL, ARA, ARETA, ARIA, ARIELKA, ARIKA, ARINA, ARISA, ARISTA, ARKA, ARLET, ARMATA, ARMINA, ARNA, ARWA , ASAI, ASANA, ASANKA, ASPIRYNA, ASSURIA, ASTA, ASTRA, ASUNTA, ATA, ATISA, ATMA, ATTILA, AUGRITTA, AURA, AURORA, AWAK, AYSIT, AZA, AZALIA

Posted

Straż przywiozła dziś jeszcze jednego psiaka :angryy::shake:- średniej wielkosci .. . Batonik z Dniem tłukły się :angryy:. - musiałam je rozdzielić - Dnio dostał nieco miską - bo nie chciał puścić Batonika . - dałam więc Batona z tyłu do budy - przytachałam taką skrzynię i dałam słomy - przyczepiłam go smyczą . - dałam mu jedzenie i wodę . i zamknęłłam te wrota z tyłu - ma tam lepiej - bo jest bezpieczny przynajmniej .. .. Tego nowego nie wiedziałam gdzie już wsadzić :angryy::-(:shake:.. - Kajtek od razu się rzucał na niego , , bo tam go chchiałam dać .. W końcu - dałam go do Misia , a Cezarka i Czarnulkę przeflancowałam do maluchów i Murzynka . , apropo , przedtem dałam tam nowego , ale przeskoczył tą dyktę :cool3::shake:, ale biedak przyszedł do mnie - nie wiem , czy nie lepiej by było , jakby uciekł.......:roll:.. Batonik jest starszy i słabszy od Dania ... - mógłby z sił opasć :shake::-(...........Już myślałam ,ze zostanę z tym nowym na rękach :cool3:.................

Posted

Masakra :( Ciekawe, co sm by zrobiła, gdyby Cię Aniu tam nie było:mad:
Tego nowego psiaka nie ma na stronie sm, więc nawet nie ma zdjęcia. Aniu jeśli możesz - opisz jak on wygląda, że średni to napisałaś , a jaki kolor , stary, młody zadbany, czy widać, że się błąkał?

Dziewczyny - propozycje imion fajne:) Ale musimy wybrać po jednym.
Może siostrom damy Tosia i Lusia (podobnie brzmią)
a chudziutkiej czarnulce - Kropka?

Posted

Nie wiem, co z tym psiakiem. Może Ania coś więcej napisze.
Najbardziej martwi mnie to, że te psiaki z tyłu są niewidoczne:shake: Nawet jak ktoś przyjdzie to może do nich nie dotrzeć:-(

Posted

Dnia 24 stycznia 2011r. około godz. 14 w Bolesławcu przy ul. Zgorzeleckiej a Łokietka został odłowiony pies rasy mieszaniec. Informację o psie można uzyskać w Wydziale Komunalnym Urzędu Miasta w Bolesławcu ul. Piłsudskiego 1 pok 505 lub telefonicznie pod numerem 075 645 65 05

Posted

Dnia 24 stycznia 2011r. około godz. 14 w Bolesławcu przy ul. Zgorzeleckiej a Łokietka został odłowiony pies rasy mieszaniec. Informację o psie można uzyskać w Wydziale Komunalnym Urzędu Miasta w Bolesławcu ul. Piłsudskiego 1 pok 505 lub telefonicznie pod numerem 075 645 65 05

Posted

To nie ten piesek ::cool3:,, choinka to inny . Byłam w Z.p do godz, 15 ście po 14 -ej . i takiego nie przywozili . Tamten ,którego przywiozła S.m jest większy i taki buro szaro -bezowy . - ma stojące uszki . - łagodny - wystraszony zresztą na razie - jakby tęsknił za właścicielem , bo płakał , jak poszłam :shake:.:-( I NIE ma go na str. S.M .:.Ma nadzieję ,ze tego łaciatka nie zawieżli do Z.P - bo moze być tragedia - oni nie znają psów :shake:. i nie ma już gdzie . Budy też zabrali.. . ......Tam do tyłu nie mozna dać młodych skocznych psów , bo wyskakują ,a nawet Astek wyłaził ... ..Opadły mi rece dziś ...już :placz:.:modla::tard:.. Acha ten nowy jest młody , nie wychudzony , ale jadł chętnie . nie ma obroży ... ... jest wystraszony biedak .... , moze czyjś .......