Natalia97 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 myślę, że od jednej z nich Tosia by pasowało :p Quote
kasia8579 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dla jednej z nich może być Daisy ? (dejzi) Quote
Natalia97 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 np. ABBA, ABI, ABIGEIL, ABRA, ADA, ADELAJDA, AFERA, AFRA, AFRODYTA, AGA, AGAFIA, AGATA, AGAWA, AGDA, AGFA, AGRAFKA, AIDA, AISZA, AJCHA, AJKA, AJLA, AJRA, AKANAWA, AKUM, ALASKA, ALBA, ALBINA, ALEGRA, ALEKSIS, ALGA, ALIS, ALISON, ALMA, ALPINA, ALUZJA, AMA, AMANDA, AMBA, AMBROZJA, AMIGA, AMITA, ANABEL, ANDALUZJA , ANDROMEA, ANDULA, ANIMA, ANTA, ANTI, APASZKA, APIA, APRIL, ARA, ARETA, ARIA, ARIELKA, ARIKA, ARINA, ARISA, ARISTA, ARKA, ARLET, ARMATA, ARMINA, ARNA, ARWA , ASAI, ASANA, ASANKA, ASPIRYNA, ASSURIA, ASTA, ASTRA, ASUNTA, ATA, ATISA, ATMA, ATTILA, AUGRITTA, AURA, AURORA, AWAK, AYSIT, AZA, AZALIA Quote
aanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Straż przywiozła dziś jeszcze jednego psiaka :angryy::shake:- średniej wielkosci .. . Batonik z Dniem tłukły się :angryy:. - musiałam je rozdzielić - Dnio dostał nieco miską - bo nie chciał puścić Batonika . - dałam więc Batona z tyłu do budy - przytachałam taką skrzynię i dałam słomy - przyczepiłam go smyczą . - dałam mu jedzenie i wodę . i zamknęłłam te wrota z tyłu - ma tam lepiej - bo jest bezpieczny przynajmniej .. .. Tego nowego nie wiedziałam gdzie już wsadzić :angryy::-(:shake:.. - Kajtek od razu się rzucał na niego , , bo tam go chchiałam dać .. W końcu - dałam go do Misia , a Cezarka i Czarnulkę przeflancowałam do maluchów i Murzynka . , apropo , przedtem dałam tam nowego , ale przeskoczył tą dyktę :cool3::shake:, ale biedak przyszedł do mnie - nie wiem , czy nie lepiej by było , jakby uciekł.......:roll:.. Batonik jest starszy i słabszy od Dania ... - mógłby z sił opasć :shake::-(...........Już myślałam ,ze zostanę z tym nowym na rękach :cool3:................. Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Masakra :( Ciekawe, co sm by zrobiła, gdyby Cię Aniu tam nie było:mad: Tego nowego psiaka nie ma na stronie sm, więc nawet nie ma zdjęcia. Aniu jeśli możesz - opisz jak on wygląda, że średni to napisałaś , a jaki kolor , stary, młody zadbany, czy widać, że się błąkał? Dziewczyny - propozycje imion fajne:) Ale musimy wybrać po jednym. Może siostrom damy Tosia i Lusia (podobnie brzmią) a chudziutkiej czarnulce - Kropka? Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Nie wiem, co z tym psiakiem. Może Ania coś więcej napisze. Najbardziej martwi mnie to, że te psiaki z tyłu są niewidoczne:shake: Nawet jak ktoś przyjdzie to może do nich nie dotrzeć:-( Quote
Laura:) Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Oni nie powini likwidować tych trzech pierwszych boksów przeciez te psy pogą się pozagryzać w tych klatkach !! :( Quote
Natalia97 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ich to nawet nie obchodzi ale ciekawa jestem czy ktorys z nich ma psa i jak z nim postepuje ? Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ten nowy psiak jest już na stronie sm. Dodałam ogłoszenie na bolec info - zgubione - znalezione. Ogłoszeni czeka na akceptację administratora. Quote
Laura:) Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dnia 24 stycznia 2011r. około godz. 14 w Bolesławcu przy ul. Zgorzeleckiej a Łokietka został odłowiony pies rasy mieszaniec. Informację o psie można uzyskać w Wydziale Komunalnym Urzędu Miasta w Bolesławcu ul. Piłsudskiego 1 pok 505 lub telefonicznie pod numerem 075 645 65 05 Quote
Laura:) Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Fajny ten nowy normalnie jak Dred !! :) Quote
Laura:) Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Dnia 24 stycznia 2011r. około godz. 14 w Bolesławcu przy ul. Zgorzeleckiej a Łokietka został odłowiony pies rasy mieszaniec. Informację o psie można uzyskać w Wydziale Komunalnym Urzędu Miasta w Bolesławcu ul. Piłsudskiego 1 pok 505 lub telefonicznie pod numerem 075 645 65 05 Quote
Natalia97 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 ładny piesek troszke mi ajsze przypomina :lol: Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=46001&strona=last Mam nadzieję, że moderator wyróżni temat na czerwono. Quote
Laura:) Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Morze troche z wyglądu ale nie jest rasowy !!!!!! Quote
aanka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To nie ten piesek ::cool3:,, choinka to inny . Byłam w Z.p do godz, 15 ście po 14 -ej . i takiego nie przywozili . Tamten ,którego przywiozła S.m jest większy i taki buro szaro -bezowy . - ma stojące uszki . - łagodny - wystraszony zresztą na razie - jakby tęsknił za właścicielem , bo płakał , jak poszłam :shake:.:-( I NIE ma go na str. S.M .:.Ma nadzieję ,ze tego łaciatka nie zawieżli do Z.P - bo moze być tragedia - oni nie znają psów :shake:. i nie ma już gdzie . Budy też zabrali.. . ......Tam do tyłu nie mozna dać młodych skocznych psów , bo wyskakują ,a nawet Astek wyłaził ... ..Opadły mi rece dziś ...już :placz:.:modla::tard:.. Acha ten nowy jest młody , nie wychudzony , ale jadł chętnie . nie ma obroży ... ... jest wystraszony biedak .... , moze czyjś ....... Quote
Natalia97 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Może właściciel się zgłosi po niego ... bo być może , że uciekł ///:lmaa::dog::bluepaw: ale myślę że bedzie OK.... Quote
Recommended Posts