Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mi się smutno teraz zrobiło:(

Na bolec.info jakaś Pani się ogłosiła, ze szuka pieska swojego, a ja takiego widziałam 2 dni temu właśnie koło domu i rano i w południe, więc zadzwoniłam, żeby jej powiedzieć , żeby w tych rejonach poszukała i się dowiedziałam, ze znaleźli pieska w krzakach już nieżyjącego:(:(:(

Podziękowała mi , ze chciałam pomóc, napomknełam jej ze mi los zwierzaków nie jest obojętny i że wyprowadzam te bezdomniaki nasze, Pani się zaciekawiła i pytała się gdzie te psiaki są.
Ale nie wciskałam jej żadnego psiaka , bo wiadomo, ze to byłby szczyt nietaktu, żeby proponować jakiegoś innego w momencie gdy dopiero co straciła swojego:(
No ale powiedziałam , ze jest takie miejsce na Kosciuszki...może kiedys bedzie chciała nastepnego...

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Doroto jak mam wytłumaczyć Ewie , Ani i Angelice gdzie jest zieleń plan ?wiem tylko że na kościuszki ...
mnie potem nie będzie na dogomani , ponieważ idę na urodziny na 17godz.

Posted

Witaj Olu - musiałabyś poczytać posty wstecz, bo dużo pisania, albo odwiedzić nas jak będziesz w Bolcu:) Gratuluję zaliczonej sesji:) Pierwsz - najtrudniejsza:)

Kasiu - ja dopiero teraz jestem w domu, więc nie wiem, czy i jak zdążysz przekazać coś dziewczynom. Nowa siedziba jest na Kościuszki - kawałek trzeba przejechać. Za IBF (dawna fabryka domów) po prawej stronie jest znak koniec terenu zabudowanego i kawałek z tym znakiem trzeba skręcić w lewo - z ulicy widoczna jest taka niebieska hala - to tam.

Monika - strasznie smutne z tym psiakiem:( Dlaczego taj jest, że jak właściciel szuka pieska, to albo go nie znajduje, albo znajduje .... aby opłakać:( Dlaczego nikt nie szuka tych, które trafiają do schronisk i przechowalni..., ech życie.

Posted

A teraz, jeśli chodzi o jutro. Basia - nie wiem, czy będzie. Mogę zabrać na jeden raz 4 osoby. Kasię mogę zabrać koło stokrotki . Monikę , nie wiem, czy z Gosią - koło biedronki lub lidla - gdzie Wam Dziewczyny Pasuje. Laurę przywiezie tato. Aniu - a po Ciebie podjechać?
Aby być tam na 10-tą lub trochę po , trzeba będzie się zorganizować tak od 9:30. W razie czego będziemy jutro na telefonach. Rezerwujcie czas od 9:30:)
Ania była dzisiaj w starym zp - napisze co i jak.

Posted

Tak Laura na 10-tą, lub parę minut po, bo z racji lekkiego zamieszania możemy się trochę spóźnić.
Rozmawiałam z Anitą i Jej Mamą - Anita i Ada też będą.
Ja na 100% zabieram Monikę i Gosię. Z Kasią jutro się dogadam i Ją też zabiorę. Jeszcze czekam na info od Ani.

Posted

To teraz tak na serio.
Aniu cobyś nie leciała kooło Lidla - postarałabym się być ok 9:35-9:40 Koło Biedronki koło targowiska, póxniej podjechałabym po Kasię koło Stokrotki ok. 9:40-9:45, i Monikę i Gosię kooło lidla ok. 9:45- 9:50. Jeśli tak może być - to piszcie. Z góry przepraszam za ewentalne kilkuminutowe opóźnienia, ale będziemy pod telefonem.

Posted

OKi to jestem koło Biedronki ok. 9:35-9:40 :) Do Moniki i Kasi jutro zadzwonie i zgarnę po drodze. Ania - ja w soboty trochę dłużej spię, ale tak koło 6-tej mogę już do Ciebie zadzwonić i obudzić:evil_lol:

Posted

Wiem:) Czasem jak idziesz spać, to ja już wstaję:eviltong:
To jutro będę. Jak nie przewieźli jeszcze Murzynka i Tosi to poźniej do nich podjedziemy.
Ja już dzisiaj powoli szykuję się do spania. Do jutra:)

Posted

Ok , ja z siostra bedziemy na posterunku od 9:30, bedziemy czekać na telefon:)
Mogłybysmy czekac na przystanku na Chrobrego(miedzy Polfą a Lidlem), żeby nie trzeba było na Lidla zajeżdżac.
Jutro ma byc 9 stopni to sie za grubo nie ubierajcie, bo się zaś zgrzejemy:P

Posted

OK:) Monika powinnam być na przystanku koło 9:45 , jak zabiorę Anię, to zadzwonię, że jedziemy - tak z 10 minut to zajmie, bo po drodze bym Kasię zabrała. Oby tylko mocno nie padało. Do jutra:)

Posted

OK:) damy radę:cool3: Jedna jakby co to leży na wycieraczce:) Może być kierowca :evil_lol: Będę koło stokrotki ok. 9:40-9:45. Ale w drodze powrotnej podzielimy się na grupy i na dwa razy rozwiozę :) Ania Ty pierwsza z nas do tej poduchy:)