dorota k. Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Wszyscy zamilkli:) Nie pakujcie jeszcze walizek, bo to narazie tylko marzenia:) Uciekam , bo u mnie o 5-tej rano koguty pieją. Quote
kasia8579 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 to dobrze że telefon się znalazł ! ;) a dokąd mnie pani zabierze jak by co ? ;) bo niezbyt rozumiem :P Quote
Natalia97 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Pani cie na cmentarz zabierze i zakopie :P :D:p Quote
Krzysiek Krzemiński Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witajcie, Regularnie czytam ten temat, ale nie udzielam się za bardzo. Jednak mam propozycję - jestem pod bardzo dużym wrażeniem waszego zaangażowania! Chciałbym spotkać się z wami, "na spokojnie", bo na WOPie nie było takiej możliwości i porozmawiać o tym, jak można pomóc. Proponuję też napisanie większego tekstu na bolec.info prezentującego waszą pracę, samo "schronisko" (szczególnie, że zmieniło miejsce) i sam temat adopcji psów. Sam jestem od kilku dni właścicielem pieska-znajdy. Quote
aanka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Witamy , witamy , proszę się nie krępować i odzywać częściej :evil_lol:... Musimy się jakoś zebrać do kupy :diabloti:i spotkać .. Dzięki za pamięć o nas i psiakach .. One nas potrzebują ... nie możemy ich zawieść ........ A jak piesek się chowa, ?. Quote
Krzysiek Krzemiński Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mój Dexter... no tak jak chyba każda znajda - wiele radości, wiele pozytywnych zaskoczeń (bardzo spokojny, bardzo czysty) i kilka rzeczy, nad którymi trzeba pracować. Piesek ma czasem ochotę na ucieczki... no i trochę ciągnie na spacerach. Ale oduczy się:) Kiedy wybieracie się następnym razem do zielen plan-u? Quote
Laura:) Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 W sobote jak idzemy do Zp jak niekture pieski są na Kosiciuszki ?? A gdzie pani zabiera Kasie ?? Quote
Natalia97 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 laura mowilam ze na cmentarz i pani ja zakopie :diabloti: Quote
aanka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dziś Kropeczka pojechała do domku:bigcool: - taka b. miła pani z dzieckiem ją wzięlli - mieszkają na Gdańskiej .. polubiła ich od razu . Chyba b. dobrze trafiła :lol:. .. Batonik był na długim spacerze .. zjadł makaronu z serem , maluchy też dostały .. , jutro muszę więcej zaniesć . Moze do soboty je przeniosa - dowiem się jutro , bo dziś jkoś się rozmijaliśmy z p. Wolańskim :razz:. . ..Mam nadzieję ,ze dobudują więcej tych boksów ..... Quote
ciemnaczekolada Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Hej, Bolesławiec wita ;) Potrzebujecie kogoś do DT ? :) Quote
Laura:) Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 MAM nadzieje że dobudują boksy i wszystkie psy przeniosą do soboty !!!!! Quote
kasia8579 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kropkaa kochanie ! ;) Dobrze że ty miałaś szczęście ! Quote
Laura:) Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a wiadomo ile boksów bedzie na Kościuszki ????? a idzemy do zp czy na kościuszki w ta sobotę ??????? Quote
kasia8579 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A w ogóle nie ma już zdjęcia tego psiaka biało - brązowego na stronie sm co niewiadomo gdzie był ;) Może znalazł się właściciel się znalazł! :) Quote
dorota k. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Kasiu - myślałam o takim wyjeździe w odwiedziny do psiaków, które wyjechały poza Bolesławiec Owieczka, Karusia, Krecik i Ramzio, ale to narazie na etapie marzeń:) Jak Pani od Kropki się nie odezwie, to jutro do niej zadzwonię i zapytam co i jak. Codziennie przejeżdzam Gdańską, więc może któregoś dnia spotkam ją na spacerku:) Quote
kasia8579 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Chciałabym i to bardzo ;) A Karusia w jakiej miejscowości jest ?:) Quote
dorota k. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Krzysiek Krzemiński napisał(a):Witajcie, Regularnie czytam ten temat, ale nie udzielam się za bardzo. Jednak mam propozycję - jestem pod bardzo dużym wrażeniem waszego zaangażowania! Chciałbym spotkać się z wami, "na spokojnie", bo na WOPie nie było takiej możliwości i porozmawiać o tym, jak można pomóc. Proponuję też napisanie większego tekstu na bolec.info prezentującego waszą pracę, samo "schronisko" (szczególnie, że zmieniło miejsce) i sam temat adopcji psów. Sam jestem od kilku dni właścicielem pieska-znajdy. Witamy Pana Krzyśka:) Wczoraj pisałam na gg z Emem-em. Pisałam, że na adres redakcji podeślę jakieś nowe zdjęcia psiaków, ale to dopiero w sobotę lub niedzielę bo w czasie spaceru coś zrobimy. Nie mam kompletnie pomysłu w jakiej formie i co napisać o psiakach - nie chciałabym się powtarzać, aby temat nie stał się "oklepany" . Może Pan ma jakiś pomysł. Jeśli chodzi o napisanie czegoś o zieleń plan, to lepiej uzgodnić to z właścicielem - my nie możemy decydować:shake: P. Ania jest w zieleń plan codziennie. W soboty jest nas większa grupa. Proszę wygłaskać Dexterka :) Czytałam o nim. Taką miał poprzednio "opiekę" i dlatego robił sobie wycieczki. Super, że do Was trafił:) Quote
dorota k. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):Hej, Bolesławiec wita ;) Potrzebujecie kogoś do DT ? :) Witamy :) Witamy:) Rozumiem, że możesz być DT lub takowy polecić? Super by było, bo w Bolesławcu z DT krucho niestety:shake: A jak możemy się skontaktować i porozmawiać? Chciałybyśmy z Aanką o szczególy zapytać. Bo jak doczytałam Twój post, to już Cię na dogo nie było. Quote
dorota k. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 kasia8579 napisał(a):Chciałabym i to bardzo ;) A Karusia w jakiej miejscowości jest ?:) Karusia - koło Opola , Ramzio i Krecik koło Zielonej Góry, a Owieczka koło Piły. Quote
kasia8579 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Wow gdzie tą Karusie wywiało :P Wszystkie psiaki daleko :) Quote
Recommended Posts