Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez zmian , nie wiem , jak będzie w końcu w sobotę :cool3:.. Bylam dziś póżno w Z.P I krótko . Sczczeniaczki biegają , skore do zabawy i na rączki chcą :eviltong:. Kajtek i Astek są grzeczne - razem . Przeniosłam Cezarka do Batonika - zgadzają się . dobrze . Wolańskiego nie widziałam wcale , a P Heleny .. to wcale już nie widuję , a tak nikt nic nie wie dokładnie :shake:.......

Posted

Ania byłaś dzisiaj? Miałam taki plan na jutro, że gdyby było więcej pełnoletnich to można na grupy się podzielić. Ja jutro jestem. Dzwoniła Angelika - też będzie . Kasi nie będzie.

Posted

Tu na miejscu nie bedziemy długo .. ,a i tak mogę być w tygodniu pewnie - bo dokarmiam też szczylki trochę - wsuwały makaron z dodatkami dziś:razz:. . .., tylko słomy już mało jest :cool3:..

Posted

Super, bo maluchy rosną i potrzebują jedzonka dobrego a pprzede wszystkim kontaktu z ludźmi :)
Basia jutro też będzie w zp, więc wszystkie psiaczki powinne pójść na spacer w jednej grupie. A później zamierzam jechać na Kościuszki i 4 osoby mogę zabrać. No 3 osoby - bo liczę, że Ty Aniu pojedziesz:)

Posted

Pojadę , zwłaszcza ,że nie wiem , co tam jest :razz:, tylko nie podoba mi się ,ze Borys z Misiem znowu:shake: i tym nowym psiakiem - może być nieciekawie .........., no chyba ,ze dobudowali cuś:cool3: jeszcze .........