zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='1qaz']w razie czego w środę mogę :)[/QUOTE] Dziękuję bardzo!!!!...1qaz, a jeśliby była potrzebna pomoc w towarzyszeniu Dimce w poniedziałek na kastrację i z powrotem,[B] dałabyś radę? [/B]To na trasie Konstancin-Piaseczno... A Dimuś już w salonie i dziewczyny wywaliły Selenge i Madallenę, bo muszą się za Dimkę zabrać:evil_lol:...tak im spieszno do pomocy chłopakowi i zrobienia z niego cudu...nie dzwonię,bo i mnie pogonią jak będę pzeszkadzać!!! Dimuś jechał bez większych ekscesów,ale jednak musi być druga osoba,jeśli nie ma kratki,bo drań chce być blisko ludziów ima ochotę nauczyć się prowadzić...dziewczyny z salonu pomogą Selendze w transporcie powrotnym do hotelu...LUDZIE,JAK JESTEM CIEKAWA "ODNOWIONEGO" DIMKI!!! Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [B][SIZE=4][COLOR=Red]PROSIMY TEŻ O WSPARCIE DIMKI W KAŻDY MOŻLIWY SPOSÓB[COLOR=Black]...finansowo...bazarkowo...ogłoszeniowo i pokazując chłopaka dogomaniakom i wielbicielom wielkopsów i innych skrzywdzonych!!! DIMA bardzo nas potrzebuje!!![/COLOR] Choć w hotelu...choć już za moment bez pancerza filcu...choć już umówiony w poniedziałek na kastrację...[COLOR=Black]jeszcze nie jest bezpieczny[/COLOR]-brak środków!!! [/COLOR] [/SIZE][/B] Quote
Blisss Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='zuzlikowa']Dziękuję bardzo!!!!...1qaz, a jeśliby była potrzebna pomoc w towarzyszeniu Dimce w poniedziałek na kastrację i z powrotem,[B] dałabyś radę? [/B]To na trasie Konstancin-Piaseczno... A Dimuś już w salonie i dziewczyny wywaliły Selenge i Madallenę, bo muszą się za Dimkę zabrać:evil_lol:...tak im spieszno do pomocy chłopakowi i zrobienia z niego cudu...nie dzwonię,bo i mnie pogonią jak będę pzeszkadzać!!! Dimuś jechał bez większych ekscesów,ale jednak musi być druga osoba,jeśli nie ma kratki,bo drań chce być blisko ludziów ima ochotę nauczyć się prowadzić...dziewczyny z salonu pomogą Selendze w transporcie powrotnym do hotelu...LUDZIE,JAK JESTEM CIEKAWA "ODNOWIONEGO" DIMKI!!![/QUOTE] witam - mam nowe konto bo w starym zmienilam maila i od tej pory nie moge pisac ;) czy uda sie kastracja w poniedzialek to jeszcze nie wiem - ale rozmawialam z Beata i ona mowi ze Dimka to kochany misio i ze dam rade sama, mowi ze u niej do kazdego praktycznie sie lasi :) - pomoze mi tez go wlasciwie uwiazac w samochodzie do transportu wiec chyba nie ma co jeszcze komus glowy zawracac ;) dam Wam oczywiscie znac kiedy zabieg umowie i dam tez znac Beacie zeby mu wlasciwy post zaaplikowala - nie martwcie sie ciotki! musi byc juz tylko lepiej ;) Quote
Blisss Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no to juz wiem wiecej - zaabieg umowilam dopiero na 23 wrzesnia (czwartek) - wczesniej sie nie da bo p doktor ma urlop a potem juz ma zajete terminy ... jesli to wam pasuje to jedziemy - jesli nie prosze o sugestie ;) Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='Blisss']no to juz wiem wiecej - zaabieg umowilam dopiero na 23 wrzesnia (czwartek) - wczesniej sie nie da bo p doktor ma urlop a potem juz ma zajete terminy ... jesli to wam pasuje to jedziemy - jesli nie prosze o sugestie ;)[/QUOTE] [B]Pasuje...tak więc 23 września 11,30...w tym czasie poogłaszamy chłopaka i w razie czego domek jak się zakocha to zaczeka! [/B] Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='zuzlikowa'][B][SIZE=4][COLOR=Red]PROSIMY TEŻ O WSPARCIE DIMKI W KAŻDY MOŻLIWY SPOSÓB[COLOR=Black]...finansowo...bazarkowo...ogłoszeniowo i pokazując chłopaka dogomaniakom i wielbicielom wielkopsów i innych skrzywdzonych!!! DIMA bardzo nas potrzebuje!!![/COLOR] Choć w hotelu...choć już za moment bez pancerza filcu...choć już umówiony w poniedziałek na kastrację...[COLOR=Black]jeszcze nie jest bezpieczny[/COLOR]-brak środków!!! [/COLOR] [/SIZE][/B][/QUOTE] Bardzo prosimy dla cudnego Dimki...teraz to już za moment będzie nie tylko emocjonalne życzenie,ale najprawdziwsza prawda!!! Ależ jestem ciekawa Dimki...ależ!!! Quote
ewelinka_m Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [LEFT]również niecierpliwie czekam na efekty pracy :loveu: [/LEFT] Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='ewelinka_m'][LEFT]również niecierpliwie czekam na efekty pracy :loveu: [/LEFT][/QUOTE] Małgosia z salonu dzwoniła...prosiła by już wyczesane cudo zabrac prosto na wystawę...przed 17,30...przekazałam Selendze! A chłopak bardzo cierpliwy i grzeczny, i piekny(nie trzeba było go golić!!!Jak to dziewczyny zrobiły, nie wiem,ale wdzięczna im jestem,że nie musze się martwić tym,że będzie marzł i się rozchoruje!!!)...ale może same napiszą o zachowaniu Dimki w trakcie zabiegów!Jedno napisze tylko jeszcze ja- nie znosi zostawac sam i woła wtedy ...i woła...sama słyszałam w czasie rozmowy...NIE CHCE ZOSTAWAĆ SAM!!! fOTKI ZROBIONE TAKIE NA OGŁOSZENIA...I NA WYSTAWĘ TEŻ!!! Bardzo dziękuję...bardzo!!! Z wrażenia i emocji zapomniałam spytać o koszta... Quote
Malwi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zuzliku - czy Dima ma metryczkę wypełnioną ? nie wiedze jej na pierwszej stronie ... a chcę wstawiać benki na stronę ... Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Wyczesane cudo....... o rany ..... ja sie nie doczekam.....:):) Quote
plina Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Oczekujemy zdjęć jak na szpilkach :kciuki: Quote
kagome19 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 biedny piesek. a bernardyny przeciez sa takie wspaniale... Quote
ajcka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Witajcie to ja Marysia z salonu,Dimkę pięknie przygotowałyśmy razem z Roxi moją koleżanką która kocha bernardyny. Mały musi dostać tylko coś zabezpieczającego przed pchłami 24 godz po kąpieli. Był bardzo grzeczny przy pielęgnacji,zachowuje się poza tym jak duży szczeniak. Jak skończyłyśmy i przywiązałyśmy chłopaka to cały czas szczekał aby go nie zostawiać,jest bardzo ciekawski,radosny ale nieokiełznany troche. a najważniejsze zero agresji Na spacerku ciągnie we wszystkie strony,trzeba by go nauczyć spacerowania. poza tym to chyba super mądry psiak. Kolor futra jeszcze nie ten, bo biały włos jest trwale odbarwiony od sików i innych brudów. Dima musi trafic gdzie ktoś o niego zadba i jak zmieni futro będzie piękny. Skóra w nie najlepszej kondycji-ale powinna już teraz być coraz lepsza. Czesania było ze hoho i smrodku też ale dla efektu zawsze warto się napracować. Mały wyczesany,wykąpany,odżywkowany i nawet wypachniony. Mam nadzieję że efekt będzie widać na fotkach. co do pieniązków to chyba na pw ? Fotek zrobiłyśmy bardzo dużo i ładnych!!:razz: Quote
kagome19 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 My chcemy zdjecia, my chcemy zdjecia >.< Quote
Selenga Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ciekawe jak Dimus bedzie teraz wygladal...........[/QUOTE] Patrzcie i podziwiajcie :) [B]No jestem sfilcowany i śmierdzący, a jaki mam być???[/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima0.jpg[/IMG] [B] Co one tu kombinują????[/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima1.jpg[/IMG] [B] Rany! Ale obciach! I jeszcze zdjęcia robią![/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima1a.jpg[/IMG] [B]Nooo!!! Tak jakby lżej, przyjemnie i pachnąco :)[/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima2.jpg[/IMG] [B]Taaak! Teraz to ja jestem macho!!![/B] [IMG]http://dogo.egonet.pl/fotki/dima/dima3.jpg[/IMG] Cudny jest :) Do kogo mam wysłać oryginały zdjęć żeby były do ogłoszeń? Quote
andzia69 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no przystojniak z niego, ze hej!:p:loveu: prawie taki śliczny jak ostatnia benia wyciagnieta wczoraj z tej mordowni: [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/3585/imgp0872a.jpg[/IMG] tylko ona bidusia ma bardzo chore oczka:( Quote
erka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ajcka, wielkie dzięki:), pięknie teraz chłopak wygląda, przemiana niesamowita:). Quote
ajcka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ja poproszę też o zdjęcia na pamiątkę-tylko prześlij wszystkie. mój mail:[email protected] Quote
Selenga Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='ajcka']Ja poproszę też o zdjęcia na pamiątkę-tylko prześlij wszystkie. [/QUOTE] wysłane mam nadzieję, że przejdzie, bo to 5 MB jest :) Quote
ajcka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Doszły dzięki. A to moje ulubione: [IMG]http://images48.fotosik.pl/309/3c96778f7b319bbemed.jpg[/IMG] Quote
ajcka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A apropo tej suni wyciągniętej: może napiszcie tu: [url]http://www.bernardyn.org/forum/showthread.php?tid=325[/url] szuka ktoś suni Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='kagome19']biedny piesek. A bernardyny przeciez sa takie wspaniale...[/quote] wspaniałe są!!!...bezsprzecznie!!! Quote
zuzlikowa Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='ajcka']Doszły dzięki. A to moje ulubione: [IMG]http://images48.fotosik.pl/309/3c96778f7b319bbemed.jpg[/IMG][/QUOTE] ajcka...ja od tyłu zaczynam Dimeczkę oglądać...i cierpliwość chłopak ma rzeczywiście ogromną...ogromniastą! ...nawet oczami ledwie ,ledwie przewrócił!!!! Teraz lecę resztę obejrzeć...zamykam oczy....zapominam o czym mówiłyście i...lecę obejrzeć chłopaczka!!!! Quote
Recommended Posts