Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico'][B]Weronia, supergoga, ciocia & wujek, Asia_Rawicz[/B] - bardzo dziękujemy za odzew:loveu::lol:

[B]Stonko[/B], również dziękujemy za pomoc, czekamy na wieści i trzymamy kciuki za nowy domek Dimki:happy1:[/QUOTE]

Dokładnie tak!!!

[B]Napisałam już 2 pw do stonki1125[/B]...na wszelki wypadek, bo znając moje pw,któreś może nie dojść(gdyby dotarło tylko to krótkie ...napiszę raz jeszcze)...a p. Edycie dałam znać,że może się odbyć wizyta i...już do mnie smsowała:lol:- można dzwonić jeszcze i dziś!!!Czeka!

Bardzo niecierpliwie czekam na wieści z wizyty i...z jutrzejszego ściągania szwów po kastracji..[B]

blisss...stonko...DZIĘKUJEMY BARDZO!!![/B]...OBIE JUTRO O INTERESY DIMKI BĘDZIECIE DBAŁY-OGROMNIE DZIĘKUJĘ!!!!:loveu:

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dokładnie tak!!!

[B]Napisałam już 2 pw do stonki1125[/B]...na wszelki wypadek, bo znając moje pw,któreś może nie dojść(gdyby dotarło tylko to krótkie ...napiszę raz jeszcze)...a p. Edycie dałam znać,że może się odbyć wizyta i...już do mnie smsowała:lol:- można dzwonić jeszcze i dziś!!!Czeka!

Bardzo niecierpliwie czekam na wieści z wizyty i...z jutrzejszego ściągania szwów po kastracji..[B]

blisss...stonko...DZIĘKUJEMY BARDZO!!![/B]...OBIE JUTRO O INTERESY DIMKI BĘDZIECIE DBAŁY-OGROMNIE DZIĘKUJĘ!!!!:loveu:[/QUOTE]

nie dziękuj na zapas ;) mam nadzieję że zarosło co miało zarosnąć i temat będzie zakończony :cool3:
dobirę mu się jutro do tyłka ;) :evil_lol:

Posted

No to cieszę się, że Stonka się znalazła:)
Supergoga dała mi znać smsem- dzięki!
Trzymam kciuki za wizytę.

P.S. Wujek & Ciocia, jak będę miała jakąś wizytę u nas z Poz. w planach, dam Ci znać - może podjedziemy razem jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda :)

Posted

[quote name='Weronia']No to cieszę się, że Stonka się znalazła:)

P.S. Wujek & Ciocia, jak będę miała jakąś wizytę u nas z Poz. w planach, dam Ci znać - może podjedziemy razem jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda :)[/QUOTE]

ok Weronia :)

Posted

[quote name='Blisss']nie dziękuj na zapas ;) mam nadzieję że zarosło co miało zarosnąć i temat będzie zakończony :cool3:
dobirę mu się jutro do tyłka ;) :evil_lol:[/QUOTE]

...hihihi- wole sama dziękować,bo nie bardzo jestem pewna,czy Dimka,drań cudny zrobiłby to sam:evil_lol:...choć mam nadzieje,że jednak choć nie przesmyczy Cię znowu przez ulice i nie spowoduje,że weci każą zacząć wizytę od...przegonienia chłopaka po okolicy,by tam wylał to czym oznaczać lecznicę będzie chciał...mam nadzieje!...ale na wszelki wypadek asekuruję się podziękowaniami:cool3:
...Nie miej oporów- dobieraj się!!!!

[quote name='stonka1125']A ja domkowi ;-)[/QUOTE]

I Ty stonko także proszę bez oporów!:lol:

Posted

[quote name='Weronia']No to cieszę się, że Stonka się znalazła:)

P.S. Wujek & Ciocia, jak będę miała jakąś wizytę u nas z Poz. w planach, dam Ci znać - może podjedziemy razem jeśli chcesz zobaczyć jak to wygląda :)[/QUOTE]

...pozostaję w nadziei,że jeszcze nie jeden domek dla psiaków pomożecie sprawdzić...na razie wraz z Waszym pojawieniem,pojawia sie ktoś bliżej!!!...i to jest też przecudne![B]Dzięki za dobrą aurę- tej nigdy dosyć!:loveu:[/B]

Posted

no Dimka wyserwisowany

wyjęte ma te szwy które ... no które pozostały :roll:, gałgan zniszczył 3 kołnierze a teraz lata w dzieczęcy fartuszku sterylkowym również trzecim :diabloti: niech się szybko goi bo się Beacie sprzęt kończy ;)

Posted

[B][SIZE="5"][COLOR="#ff0000"]ALARM !!!!

NIESTERYLIZOWANA BENIA !!!

każdy może ją sobie w każdej chwili wziąć!!!! a w okolicy roi się od pseudo!!!!

benia ma około 3 lat
tymczas potrzebny na CITO!! a raczej na wczoraj!!!!!!
[/COLOR][/SIZE][/B]

[IMG]http://img651.imageshack.us/img651/9421/sta40246.jpg[/IMG]

Posted

ach napisze Wam jeszcze - musiałam na podłodze leżeć żeby i on leżał spokojnie :diabloti:
i tak sobie leżeliśmy nos w nos a wetka wyciągała szwy :p

no i on jest na prawdę baaaaardzo przyjacielski - widzieliśmy się drugi raz ale poznał mnie!!! :loveu:

Posted

Zobaczcie, czego uniknął Dimka w kieleckiej mordowni, zdjęcie z dzisiaj:angryy:.
A to link, gdzie można poczytać o dzisiejszej akcji w schronie.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą[/URL]

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/6840/1003345h.jpg[/IMG]

Posted

to jest po prostu straszne :angryy: dlatego jestem za tym, żeby takie okrutne człekopodobne stworzenia karać dokładnie tym samym, bo dopóki tak nie będzie - zawsze znajdą się tacy, którzy ośmielą się mordować...
"oko za oko..." inaczej nic się nie zmieni

Posted

[quote name='ANETTTA']Roma napisz cos ...[/QUOTE]

Cóż...czas teraz drogocenniejszy od wszystkiego...a wieczorem,to już zupełnie nie funkcjonuję...ale Dimka i reszta telefonicznie zaopiekowana...więc informuję,że WIZYTA SIĘ OCZYWIŚCIE ODBYŁA...dzięki stonka!!!!...i choć złotych klamek nie ma i nie jest to rezydencja,ale ludzie ciepli, prozwierzęcy, psiaki ze schronów dwa lilipucie mają(z Gaju i z Dymin)...mieszkają tam dorosłe osoby...Benia była mieszkanką domową, a dla Dimki przygotowują miejsce w pomieszczeniu gospodarczym(mają zgłosić stonce jak już będzie gotowe,to pojedzie dziewczyna na "inspekcję"),ale w między wyrazami padają stwierdzenia,że Dimka może wylądować w domu( i nie ukrywam,że na to liczę) jak dogada się z lilipucimi szczekaczami...musiałam troszkę ponegocjować karmę dla łotrzyka,bo na ten moment jedyną dającą gwarancję braku sensacji jest BRIT najzwyklejszy...p.Ewelina już zamawia ją u swojej wetki...myślę jeszcze,że zaszczepimy chłopaka w przyszłym tygodniu i...NIECH ZMYKA DO LUDZI,KTÓRZY JUŻ NIECIERPLIWIE NA NIEGO CZEKAJĄ!
Ale miejsce najpierw musi być na tip top przygotowane i sprawdzone!

[COLOR=Red][B]Szukamy na przyszły tydzień transportu na trasie KONSTANCIN JEZIORNA -ZABOROWO....WARSZAWA- POZNAŃ!!![/B][/COLOR]

Posted

Tytuł zmieniony...wątek na transportowym założony...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu%21%21%21?p=15509022#post15509022"]http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu!!!?p=15509022#post15509022[/URL]

Dima jeździ samochodem bez problemów,jest łagodnym i spokojnym psiakiem...
jeśli samochód byłby z kratką spokojnie poradzi sobie kobieta...jeśli bez kratki, to jednak potrzebna będzie druga osoba,by chłopak z przyjaźni i chęci bycia blisko człowieka nie przeszedł na...kolanka kierowcy!
Nie potrzeba specjalnych środków zabezpieczających...Dima jest chodzącą równowagą i łagodnością.

[B][SIZE=4]Pomózcie mu dostać się do swojego domu...do domu nie ze złotymi klamkami,lecz ze złotymi sercami,a to mu najbardziej teraz potrzebne...on już dość wycierpiał![/SIZE][/B]

Posted

Bardzo się cieszę z takich wieści i z perspektywy nowego domku dla Dimki:multi: :multi: :multi:

oby tylko znalazł się transport dobry dla beniutka....

Posted

[quote name='bico']Bardzo się cieszę z takich wieści i z perspektywy nowego domku dla Dimki:multi: :multi: :multi:

oby tylko znalazł się transport dobry dla beniutka....[/QUOTE]

Ja też bardzo na to liczę...Dimka zasłużył sobie na bezpieczny i kochający dom...NA SWOJE SZCZĘŚLIWE MIEJSCE NA ZIEMI!

Podrzucając wątek Dimki...pomożemy pokazać ,że szukamy pilnie transportu...jeśli możecie,pomózcie tak Dimce!

Posted

Okropne do zdjęcie, tyle tam nieszczęścia, w takich chwilach to serce aż pęka :( :( :(.
Ja się coraz mniej nadaję do oglądania takich widoków.

Posted

[quote name='Dogo07']Okropne do zdjęcie, tyle tam nieszczęścia, w takich chwilach to serce aż pęka :( :( :(.
Ja się coraz mniej nadaję do oglądania takich widoków.[/QUOTE]

...w obliczu tak ogromnej tragedii, nie zapominajmy jednak o tych,którym sie jednak udało przeżyć...udało,ale nadal nas potrzebują...TAK ŁATWO ICH POTRZEBY TERAZ ZGUBIĆ:oops:

[quote name='zuzlikowa']Tytuł zmieniony...wątek na transportowym założony...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu%21%21%21?p=15509022#post15509022"]http://www.dogomania.pl/threads/194166-WARSZAWA-POZNA%C5%83_pom%C3%B3%C5%BCcie-bernardynowi-z-DYMIN-dosta%C4%87-si%C4%99-do-domu!!!?p=15509022#post15509022[/URL]

Dima jeździ samochodem bez problemów,jest łagodnym i spokojnym psiakiem...
jeśli samochód byłby z kratką spokojnie poradzi sobie kobieta...jeśli bez kratki, to jednak potrzebna będzie druga osoba,by chłopak z przyjaźni i chęci bycia blisko człowieka nie przeszedł na...kolanka kierowcy!
Nie potrzeba specjalnych środków zabezpieczających...Dima jest chodzącą równowagą i łagodnością.

[B][SIZE=4]Pomózcie mu dostać się do swojego domu...do domu nie ze złotymi klamkami,lecz ze złotymi sercami,a to mu najbardziej teraz potrzebne...on już dość wycierpiał![/SIZE][/B][/QUOTE]

Posted

zuzliku - dowiedz się proszę z jakiego ogłoszenia państwo znalezli Dimkę - idźmy na jakość ogłoszeń a nie ilość :D ( chociaż ilość też się liczy, ale gdzie są największe efekty, gdzie wrzucać ogłoszenia na pierwszy ogień... )