ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 może ktoś zółtego wystawi na allegro ? :lol: chyba ze juz jest ? a dało by sie może nowe zdjęcia zrobić :oops: Quote
Ewlee Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Zdjecie moge zrobic w piatek badz sobotę.... na allegro juz prosilam..i narazie nic Quote
ewatr Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 prosimy o wystawienie chłopaka na allegro :loveu: :loveu: :loveu: kto może pomóc ? :oops: :???: :???: :???: Quote
agula Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 no cioteczki nie zagladacie tutaj a piesek czeka na allegro:crazyeye: Quote
asik-77 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dałam znać już pewnej osobie, która umieszczała już inne psiny na allegro. Czekam na odpowiedź i trzymam kciuki. Sama też szukam właściciela dla mordeczki. Quote
gallegro Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='asik-77']Dałam znać już pewnej osobie, która umieszczała już inne psiny na allegro...[quote] "Pewna osoba " zrobi to z wielka przyjemnością :lol:. Prosze o zredagowanie opisu wraz z namiarami i fotki do wklejenia. >asik-77 Serdecznie pozdrawiam i pamiętaj - zawsze możesz na mnie liczyć :razz: Quote
asik-77 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Gallegro, wielkie dzięki!!!!!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, namiar - to znaczy kontakt do osoby, która się nim zajmuje??? Dziewczyny do dzieła!!!!!!!! Ewlee przeslij, jeśli możesz zdjęcia niuniusia do Gallegro i przydał by się jeszcze tekścik poruszający.. Quote
gallegro Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 asik-77 napisał(a):Gallegro, wielkie dzięki!!!!!! Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, namiar - to znaczy kontakt do osoby, która się nim zajmuje??? Dokładnie to miałem na myśli. Proszę też uwzględnić w opisie jego charakter, miejsce pobytu itp. Zdjęcia mogę wziąć z wątku, chyba że macie jeszcze inne. Nawiasem mówiąc, po odzyskaniu 100% formy, będzie z Niego piękny psiak. Quote
asik-77 Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dzisiaj wieczorkiem coś wymyślę....Zróbmy wszystko, żeby niunio znalazł domek...PLIZZZZ Quote
Milkat Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Żółty uszy do góry! niedługo cię ludziska zobaczą i może pokochają:lol: kibicujemy Żółtemu!!!! ( bo z mundialu już wracamy....:p) Quote
Ewlee Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Psiak jak slyszalam od wolontariuszki ktora zajmuje sie nim na codzień, to jest baardzo przyjazny....i zazdrosny(jak inny pies chce dojsc do tej pani, to sie denerwuje...) .... Psiak jescze jakieś 2 miesiące temu wygladał jak szkielet...obecnie nabiera masy, dostaje dodatkowe jedzienie, codziennie jest na spacerkach....Skóra jest chora(tak jak u 99% schroniskowych piesków)..wymaga czystości... Dzis zrobie mu jeszcze jakies zdjecia. Quote
Ewlee Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 tak jade dzis do schronu..a na ktora jedziesz??? to we dwie latweoj bedzie szukac psiaków;) Quote
Kar0la Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dziewczyny mam prośbę sprawdzie proszę tą sunię. Czy ona jest już zaszczepiona na wsiekliznę, jeśli tak to kiedy. Rezejrzyjcie się może ją zauważycie w którem jest boksie. Bardzo proszę. Możliwe, że będzie można suni pomóc tylko trzeba wiedzieć w którym jest boksie i czy była szczepiona na wściekliznę. CANDY ze schroniska w Lodzi, nr 2811 Quote
Moriaaa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Karola już szukałam tej suńi..Myszon się o nią pytał...ale za chiny nie mogłam jej znaleźć...niby numerek jest ale psa niema...poszukam jeszcze dzisiaj może mnie olśni...ja jadę za jakąś godzinkę i będę do 14 w schronie.. Quote
asik-77 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 wypytujemy każdego kogo się da....szukamy, szukamy!!!!!! Dzisiaj wymyslimy tekścik, by wystawić niunia na allegro, trzeba by również podać kontakt do osoby, która najlepiej go zna. Myślicie, że mogę podać do Pani Hani??? Quote
Ewlee Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Wydaje mi sie, że podać jej kontakt....bo ona jest najwiecej w schronie(teraz ma tylko przerwe do 22.06) Quote
Recommended Posts