Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dałam znać już pewnej osobie, która umieszczała już inne psiny na allegro. Czekam na odpowiedź i trzymam kciuki. Sama też szukam właściciela dla mordeczki.

Posted

[quote name='asik-77']Dałam znać już pewnej osobie, która umieszczała już inne psiny na allegro...[quote]
"Pewna osoba " zrobi to z wielka przyjemnością :lol:. Prosze o zredagowanie opisu wraz z namiarami i fotki do wklejenia.

>asik-77
Serdecznie pozdrawiam i pamiętaj - zawsze możesz na mnie liczyć :razz:

Posted

Gallegro, wielkie dzięki!!!!!!

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, namiar - to znaczy kontakt do osoby, która się nim zajmuje???

Dziewczyny do dzieła!!!!!!!! Ewlee przeslij, jeśli możesz zdjęcia niuniusia do Gallegro i przydał by się jeszcze tekścik poruszający..

Posted

asik-77 napisał(a):
Gallegro, wielkie dzięki!!!!!!

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, namiar - to znaczy kontakt do osoby, która się nim zajmuje???

Dokładnie to miałem na myśli. Proszę też uwzględnić w opisie jego charakter, miejsce pobytu itp. Zdjęcia mogę wziąć z wątku, chyba że macie jeszcze inne. Nawiasem mówiąc, po odzyskaniu 100% formy, będzie z Niego piękny psiak.

Posted

Psiak jak slyszalam od wolontariuszki ktora zajmuje sie nim na codzień, to jest baardzo przyjazny....i zazdrosny(jak inny pies chce dojsc do tej pani, to sie denerwuje...) ....
Psiak jescze jakieś 2 miesiące temu wygladał jak szkielet...obecnie nabiera masy, dostaje dodatkowe jedzienie, codziennie jest na spacerkach....Skóra jest chora(tak jak u 99% schroniskowych piesków)..wymaga czystości...
Dzis zrobie mu jeszcze jakies zdjecia.

Posted

Dziewczyny mam prośbę sprawdzie proszę tą sunię. Czy ona jest już zaszczepiona na wsiekliznę, jeśli tak to kiedy. Rezejrzyjcie się może ją zauważycie w którem jest boksie. Bardzo proszę. Możliwe, że będzie można suni pomóc tylko trzeba wiedzieć w którym jest boksie i czy była szczepiona na wściekliznę.

CANDY

ze schroniska w Lodzi, nr 2811

Posted

Karola już szukałam tej suńi..Myszon się o nią pytał...ale za chiny nie mogłam jej znaleźć...niby numerek jest ale psa niema...poszukam jeszcze dzisiaj może mnie olśni...ja jadę za jakąś godzinkę i będę do 14 w schronie..

Posted

wypytujemy każdego kogo się da....szukamy, szukamy!!!!!! Dzisiaj wymyslimy tekścik, by wystawić niunia na allegro, trzeba by również podać kontakt do osoby, która najlepiej go zna. Myślicie, że mogę podać do Pani Hani???