Cyraneczka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 NigdyNigdy napisał(a): Trzymam za to kciuki za dwa psy z polskiej reprezentacji, które walczyć będą o swoje championaty. Jeśli takich psów jest więcej- chętnie służę swoimi kciukami ;) Do zobaczenia w Bratysławie :loveu: Kasiu, a ile Ty masz tych kciuków? Bo 2 juz są zajęte...
Guest Karmel Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Wybiera sie ktos na jakas wystawe na Ukraine tak w jesieni ::);):)???????
Cyraneczka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Pierwsze wieści z Bratysławy: PSY kl. championów FIRST EXPRESS Dwie Korony - lokata 1 lub 2 (nie jestem pewna) Ebonyshadow N Shapali's DRAGON - lokata 3 SUKI kl. championów Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - lokata 1, CAC, res.CACIB JAGIENKA z Coyoacan - lokata 2 Caciba w sukach wzięła suczka z klasy otwartej z hodowli Winalmik's Nie wiem kto wygrał rasę :( Gratulacje dla Gosi, Vivi i Dragonka!!! dla PiotraJana i jego psiaków - ciekawe jak mała Zorka?????? dla Kasi z Jagienką i Bursztynkiem!!! Czekamy na pełne wyniki!!!!!!!!!!!!!
Nitor-Nivalis Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Zorka - Winterfrost´s EXCLUSIVE - Best Baby :multi: :multi: :multi: na BIS baby, w finalowej 8 pozniej postanowila pobrykac :) trzymam kciukci za jutro :):multi: :multi:
Nitor-Nivalis Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 DRAGON - 1 CAC, RES.CACIB FIRST EXPRESS - 2 JAGNA - CAC. CACIB. BOB :):multi: :multi: :multi: reszty wynikow nie znam :multi:Zorka na razie Best Baby czekaja na finaly :multi:
Nitor-Nivalis Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Jagienka BOG V :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi:
Cyraneczka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Gratulacje dla kasi z Jagienką!!!! Gratulacje dla pozostałych walczących z Polski!!!!!!!!!!!
jolka11 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 18.08 2007 Bratysława Psy kl.młodzieży Kristari's Chinook At Jednicka - II Top Gun Marakaja - I CAJC Kl. pośrednia Cinnar Yukon Tanana -I CAC Oumiak's Bay of Passion- II res CAC kl.otwarta Petroff Polarni Expres II res CAC Swift Wolf Fortunatus III Ziemabora'sThe American Idol I CAC CACIB BOB i chyba BOG I kl.championów Ebonyshadow N Shapali's Dragon III First Express Dwie Korony II res CAC Oumiak's The Show Must Go On I CAC res CACIB kl.weteranów Bursztyn z Cayoacan I najlepszy weteran Suki Kl baby Winterfrost's Exklusive Najlepsze baby kl.szczeniąt Winalmik's Everwood Amy I kl młodzieży Hesperos Sądeckie Pieszczochy I CAJC :loveu: :multi: Top Of The Will Marakaja nb Winalmik's Black Velvet II kl. pośrednia Naty Jednicka CAC kl.otwarta Fama Sądeckie Pieszczochy III Vinyamar's Flashing Star II res CAC Wialmik's Anastasia I CAC kl Championów Jagienka z Cayoacan II Vinyamar's Grey Eminence III Virtual Virgo For Husqvarna I CAC res CACIB
jolka11 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 19.08 2007 Bratysława Psy kl.młodzieży Kristari's Chinook At Jednicka - I CAJC Kl. pośrednia Cinnar Yukon Tanana -II res CAC Oumiak's Bay of Passion- I CAC :loveu: :multi: kl.otwarta Swift Wolf Fortunatus II res CAC Ziemabora'sThe American Idol I CAC CACIB kl.championów Ebonyshadow N Shapali's Dragon I CAC res CACIB First Express Dwie Korony II res CAC Oumiak's The Show Must Go On III kl.weteranów Bursztyn z Cayoacan I najlepszy weteran :loveu: Suki Kl baby Winterfrost's Exklusive Najlepsze baby kl.szczeniąt Winalmik's Everwood Amy I kl młodzieży Hesperos Sądeckie Pieszczochy I CAJC :loveu: :multi: Top Of The Will Marakaja nb Winalmik's Black Velvet II kl. pośrednia Naty Jednicka CAC kl.otwarta Fama Sądeckie Pieszczochy I CAC :loveu::multi: Vinyamar's Flashing Star II res CAC Wialmik's Anastasia III kl Championów Jagienka z Cayoacan I CAC CACIB BOB BOG :loveu: Vinyamar's Grey Eminence II res CAc res CACIB Virtual Virgo For Husqvarna III
jolka11 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Zapomniałam dodać ,,,że od dzisiaj JAGIENKA CHAMPION SŁOWACJI BURSZTYŚ CHAMPION WETERAN SŁOWACJI i SZEJK MŁODZIEŻOWY CHAMPION SŁOWACJI :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
Nitor-Nivalis Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Mariola moje OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I PSIAKOW :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Jednicka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='jolka11']Zapomniałam dodać ,,,że od dzisiaj JAGIENKA CHAMPION SŁOWACJI BURSZTYŚ CHAMPION WETERAN SŁOWACJI i SZEJK MŁODZIEŻOWY CHAMPION SŁOWACJI :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Naty jest tez MŁODZIEŻOWY CHAMPION SŁOWACJI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
J.J.K. Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Cytat: Napisał jolka11 Zapomniałam dodać ,,,że od dzisiaj JAGIENKA CHAMPION SŁOWACJI BURSZTYŚ CHAMPION WETERAN SŁOWACJI i SZEJK MŁODZIEŻOWY CHAMPION SŁOWACJI :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:: Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Naty jest tez MŁODZIEŻOWY CHAMPION SŁOWACJI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Piękne wyniki !!! Wspaniałe tytuły !!!:multi: Gratulujemy : Jagience za całokształt, Bursztynkowi, Kasi Szejkowi i Jolce i oczywiście Naty Pozostałym również gratulujemy wspaniałej walki Czekamy na fotki ;)
Cyraneczka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 My również gratulujemy zdobycia nowych tytułów!!!!!!!!!!! :laola:
flashka-g Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 http://foto.onet.pl/2epdw,b888p468g6gb,auqp9,u.html BOG sobota
jolka11 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dziękujemy wszystkim życzliwym za gratulacje . :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A wszystkim walczącym w Bratysławie ogromne dzięki za cudownie spędzony czas . Dla takiej atmosfery warto jechać tak daleko !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dzięki piękne za gratulacje :) My wróciliśmy bardzo szczęśliwi, przede wszystkim ze względu na championat Bursztynka. Jagienki zwycięstwo z niedzieli dodało tylko smaczku całemu temu wyjazdowi. Atmosfera, jak już wspomniała Mariola, przefajna- udało nam się stworzyć zgraną grupę i nawet nienajlepsze wyniki z soboty nie były w stanie nam popusć nastrojów- obiecaliśmy sobie odbić w niedzielę i słowa dotrzymaliśmy :lol: Szkoda, że sędzia belgijski został w ostatniej chwili zmieniony na Białorusina, ale co zrobić. Pierwszy dzień był wielką niewiadomą. Trudno mówić o "złym" sędziowaniu- ono było po prostu nieprzewidywalne. Niektóre lokaty były zgodne z przewidywaniami- inne zupełnie nie. Milosz przegrał pierwszą lokatę ze względu na charakter, ale już suczka, która niemal cały czas stała z ogonem podwiniętym pod siebie, CACIB'a dostała. W niedzielę, ocena była już bardziej "stabilna" ;) Wystawa zorganizowana niestety gorzej niż ta majowa-chyba kluczem była tu ilość zgłoszonych psów, co odbijało się na ilości przewijających się przez wystawę ludzi i dużej powierzchni wystawienniczej. Cóż.... pierwszego dnia, długo żeśmy z Mariolą szukały ringu honorowego :evil_lol: Zdjęć z soboty nie mam, ale w niedzielę mój "fotograf" amator cośtam pstrykał. Przejrzę zdjęcia i jeśli się coś nada do publikacji to wkleję. O ile pamiętam to Mariola i Monika też coś powinny mieć :razz: [quote name='Cyraneczka']Kasiu, a ile Ty masz tych kciuków? Bo 2 juz są zajęte... Liczyłam też "kciuki" u stóp ;) [quote name='jolka11'] Ziemabora'sThe American Idol I CAC CACIB BOB i chyba BOG I BoG II ;) [quote name='jolka11']JAGIENKA CHAMPION SŁOWACJI Łoj! Się Mariolu pośpieszyłaś :lol: Wiem, że dobrze nam życzysz, ale w jednym sezonie się na Słowacji championatu zrobić nie da ;) Niemniej jednak, gratulacje dla tych, którzy po tym weekendzie mogą dodać kolejne ch. do nazwy swojego psa :multi:
Florka_xyz Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Gratulacje dla Wszystkich ;) :multi: :multi: :multi: Spisaliscie sie super:lol:
jolka11 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 NigdyNigdy napisał(a): . O ile pamiętam to Mariola i Monika też coś powinny mieć :razz: Ja jakieś fotki mam . wieczorkiem coś powklejam NigdyNigdy napisał(a): Łoj! Się Mariolu pośpieszyłaś :lol: Wiem, że dobrze nam życzysz, ale w jednym sezonie się na Słowacji championatu zrobić nie da ;) To tak z rozpędu .Liczyłam ,liczyłam wychodziło 3x CAC to jej tytuł dopisałam :eviltong: A co ?! I tak się jej należy :lol: Co się odwlecze to nie uciecze .
NigdyNigdy Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wrzucam nasz skromny dorobek fotograficzny- fot. Aneta Łapacz, zdjęcia z niedzieli: Stawka psów, kl. championów: Liczna stawka psów, kl. weteranów :cool1: : Stawka suk, kl. championów: Best of Breed czyli Jagna w letniej sukience ;) (sędzia Vladimir Piskay- Słowacja): Wyniki Best of Group (sędzia Eugene Yeruzalimskij- Rosja): Best in Show (sędzia Hans Muller- Szwajcaria): Się coś małe niektóre z nich zrobiły.... Jakby trzeba było większych, to dajcie znac ;-)
agacia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jak sie kliknie w ikonke to sie wieksze otwiera :)
NigdyNigdy Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 agacia napisał(a):Jak sie kliknie w ikonke to sie wieksze otwiera :) A tak- wiem wiem :p Tylko, że nawet po kliknięciu, tylko to pierwsze osiąga "normalne" rozmiary, a pozostałe jakieś takie karłowate są :roll:
LOCZEK Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 NigdyNigdy napisał(a):A tak- wiem wiem :p Tylko, że nawet po kliknięciu, tylko to pierwsze osiąga "normalne" rozmiary, a pozostałe jakieś takie karłowate są :roll: Kasiu, nieważny rozmiar,liczy sie efekt końcowy!!! :grin: :grin: :evil_lol: :evil_lol: Superancko wygladacie na tym podium!
bety Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Fotka ze strony słowackiego ZK 19.VIII.2007 BOG http://www.skj.sk/duo_07/gallery02/images/IMGP7144.jpg Pzdr
Recommended Posts