Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ewa, co jak co, ale Ty prosic nie musisz:p Jak je troche pozmniejszam to zaraz wysle :)
Asiaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Savannah - wgrałaś sobie program czy nadal "starym sposobem"? Pzdr.
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Asiaczek']Savannah - wgrałaś sobie program czy nadal "starym sposobem"? Pzdr. Asiaczku - na moje szczescie program juz wgrany! Narazie go 'odszyfrowuje', ale i tak jest super, jeszcze raz dzieki!:loveu:
jolka11 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Savannah napisał(a):Hihi.. widzisz, takie jest zycie... a foteczki na maila chcesz?:lol:;) Ja poproszę o fotki :lol:
mortikia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja także będę wdzięczna za zdjęcia:) [email protected]
Savannah Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 LIPSK Niemcy CACIB 2007 Oumiak's BAY OF PASSION - CAJC, NJwR i BOB !!!!:loveu: GRATULACJE DLA MARIOLKI I SZEJKA !!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Trzymam mocno kciuki za finaly !!! :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:
piotrjan Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Savannah']Oumiak's BAY OF PASSION - CAJC, NJwR i BOB !!!!:loveu: :klacz: :klacz: :klacz:, :cool1: :cool1: :cool1: , :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: !!!
Kida Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :multi: :multi: :multi: Gratki, gratki p. Mariolu! Brawa Szejk! ;)
Nitor-Nivalis Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A dzisiaj w Lipsku Szejkuś i Mariola ex 1 oraz Anw.Dt.Ch.VDH. :multi::multi::multi::multi::multi: Wielkie GRATKI dla Marioli i Szejkulka :)
LOCZEK Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Mariolka z całego serca Ci RATULUJEMY!!! :laola:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Psiakom -mordeczka!!!:buzi:[/FONT]
Savannah Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 GRATULACJE DLA MARIOLI I SZEJKA !!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
NigdyNigdy Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Savannah']LIPSK Niemcy CACIB 2007 Oumiak's BAY OF PASSION - CAJC, NJwR i BOB !!!! [quote name='Nitor-Nivalis'] A dzisiaj w Lipsku Szejkuś i Mariola ex 1 oraz Anw.Dt.Ch.VDH. O yeah! Gratulacje dla Pieszczochów! :multi: Świetna robota Staweczkę, wyniki i sędziów poprosimy :razz: No i jakbyście mieli zdjątka (wiem, że macie - tak tylko się droczę :p) to szerooooko się uśmiechamy ;)
piotrjan Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']A dzisiaj w Lipsku Szejkuś i Mariola ex 1 oraz Anw.Dt.Ch.VDH. GRATKI. GRATKI . GRATKI .
Gosia & c.o. Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Byłam Widziałam I osobiście gratulowałam :loveu:
Cyraneczka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Nitor-Nivalis']A dzisiaj w Lipsku Szejkuś i Mariola ex 1 oraz Anw.Dt.Ch.VDH. :multi::multi::multi::multi::multi: Wielkie gratki od nas również!!! Niech widzą, że z Polakami to nie przelewki :cool1:.
jolka11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dziękuję pięknie Wszystkim za gratulacje :loveu::cunao: [SIZE=3]Oto stawka z CAC Leipzig [FONT=Arial]Psy [/FONT] [FONT=Arial]Klasa młodzieży:[/FONT] [FONT=Arial]Kristari's CHINOOK AT JEDNICKA - I CAJC[/FONT] [FONT=Arial]FLYING FANTASY OF White Eternity[/FONT] [FONT=Arial]klasa pośrednia :[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RUN BLUE EYE -II[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's Bay OF PASSION I CAC , NDPwR , BOB :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]Jaraw's LOVELY SURPRISE -III[/FONT] [FONT=Arial]Sheari's MI TITLE PIRATE O'TAJA--nb[/FONT] [FONT=Arial]Klasa championów[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's THE SHOW MUST GO ON [/FONT] [FONT=Arial]Suki [/FONT] [FONT=Arial]klasa młodzieży[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RED MAGIC MOUSE II[/FONT] [FONT=Arial]GREAT INSPIRATION of White Eternity III[/FONT] [FONT=Arial]Winalmik's BLACK VELVET[/FONT] [FONT=Arial]Winalmik's EVERWOOD AMY[/FONT] [FONT=Arial]R BISS HEAVEN"S BLUE TAJA SIWASH LEGEND nb[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's SEE HERE IS LITTLE FROSTY I [/FONT] [FONT=Arial]klasa pośrednia[/FONT] [FONT=Arial]NATY Jednicka II[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RAFINHA I [/FONT] [FONT=Arial]klasa otwarta [/FONT] [FONT=Arial]ETERNAL FLAME Of White Eternity[/FONT] [FONT=Arial]EVERAFTNER CAMEO APPEARRANCE[/FONT] [FONT=Arial] klasa weteranów[/FONT] [FONT=Arial]YUKON [/FONT] niestety nie spisałam wyników i nie znam dokładnych wyników ,
jolka11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 A tutaj stawka z CACIB LEIPZI [FONT=Arial]Psy [/FONT] [FONT=Arial]Klasa młodzieży:[/FONT] [FONT=Arial]Kristari's CHINOOK AT JEDNICKA II [/FONT] [FONT=Arial]FLYING FANTASY OF White Eternity dysk[/FONT] [FONT=Arial]VOICE of The Sunrise Atius Tirawa dysk[/FONT] [FONT=Arial]Taysa's ON A MISSION I CAJC [/FONT] [FONT=Arial]klasa pośrednia :[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RUN BLUE EYE II[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's Bay OF PASSION I :multi:[/FONT] [FONT=Arial]Jaraw's LOVELY SURPRISE SG III[/FONT] [FONT=Arial]Sheari's MI TITLE PIRATE O'TAJA nb[/FONT] [FONT=Arial]SMOKEN'ASH Of the Midnight Sun [/FONT] [FONT=Arial]Klasa otwarta[/FONT] [FONT=Arial]Kryska's KADAR OF KIANA[/FONT] [FONT=Arial]Klasa championów[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's THE SHOW MUST GO ON[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's IKKUMA I CAC CACIB BOB[/FONT] [FONT=Arial]Suki [/FONT] [FONT=Arial]klasa młodzieży[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RED MAGIC MOUSE III[/FONT] [FONT=Arial]GLAMOUR GIRL of White Eternity I[/FONT] [FONT=Arial]Winalmik's BLACK VELVET II[/FONT] [FONT=Arial]Winalmik's EVERWOOD AMY[/FONT] [FONT=Arial]R BISS HEAVEN"S BLUE TAJA SIWASH LEGEND[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's SEE HERE IS LITTLE FROSTY SG IV[/FONT] [FONT=Arial]klasa pośrednia[/FONT] [FONT=Arial]NATY Jednicka I[/FONT] [FONT=Arial]Hightower's RAFINHA II [/FONT] [FONT=Arial]klasa otwarta [/FONT] [FONT=Arial]EVENING STAR Of White Eternity [/FONT] [FONT=Arial]EVERAFTNER CAMEO APPEARRANCE I CAC CACIB [/FONT] [FONT=Arial]UNDERGROUND Of Baker Lake [/FONT] [FONT=Arial]Taysa's I SEE YOUR SMILE [/FONT] [FONT=Arial]Jaraw's YUKI-ONNA[/FONT] [FONT=Arial]THAT'S ALL FOLK'S DEL WHYMPER Delle Grande Jorassas III [/FONT] [FONT=Arial]Taysa's HONEY BUMP II r.CAC ,r CACIB[/FONT] [FONT=Arial]klasa wetranów[/FONT] [FONT=Arial]YUKON [/FONT]
NigdyNigdy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzięki Mariolu :) A to jeszcze dwa dodatkowe pytania: - kto sędziował? - czy wiesz, za co były te dwie dyskwalifikcaje? Z góry dzięki za dodatkowe info :razz:
jolka11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 NigdyNigdy napisał(a):Dzięki Mariolu :) A to jeszcze dwa dodatkowe pytania: - kto sędziował? - czy wiesz, za co były te dwie dyskwalifikcaje? Z góry dzięki za dodatkowe info :razz: Oczywiście ,że odpowiem . Gapa ze mnie CAC -sędziowała p. Martha Heine (D) CACIB sędziował p. Josef Nemec (CZ) A dyskwalifikacja była z powodu agresji
NigdyNigdy Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jolka11 napisał(a):Oczywiście ,że odpowiem . Gapa ze mnie CAC -sędziowała p. Martha Heine (D) CACIB sędziował p. Josef Nemec (CZ) A dyskwalifikacja była z powodu agresji Dzięki :) Widzę, że się sędzia nie patyczkował.... :p
Jednicka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Naty byla w sobote dosk. 1, VDH i res. CAC, wczoraj tylko dosk. 1 i VDH Nanook w sobote dosk. 1, VDH, wczoraj dosk. 2, res. CAC i res. CACIB
jolka11 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='NigdyNigdy'] No i jakbyście mieli zdjątka (wiem, że macie - tak tylko się droczę :p) to szerooooko się uśmiechamy ;) Nie mogłam zawieść fanów mojej fotografii :-D .Fotek nazbierało się sporo . Tym razem malamuciki też się załapały :lol: Zapraszam więc do oglądania http://picasaweb.google.com/nawojowa/Leipzig2007?authkey=3GeT4O1GSj0
Recommended Posts