maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 BOG sobota Kiszyniów niestety nie wiem co to za sh a stawka była taka: PSY młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE champ EXPOLRER`S TRADE MARK INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY
Bajon Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):to już nie do mnie - bo mnie tam nie było ;) ja tak się tylko pod Twój pościk podpięłam ;).... .....może PiotrJan albo Jednicka......:cool3: pzdr
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='maga18']BOG sobota Kiszyniów niestety nie wiem co to za sh a stawka była taka: PSY młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE champ EXPOLRER`S TRADE MARK INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY Wyglada mi na Indiaina Warrior Hydrargium ale pewna nie jestem
piotrjan Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Dla takiego pucharku warto się telepać przez połowę świata ( Europy )
Miśka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nitor-Nivalis napisał(a):Wyglada mi na Indiaina Warrior Hydrargium ale pewna nie jestem a to nie na tej Wystawie Trade Mark skończył championat?
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 to zdjecie to na pewno BOG ;) a ten puchar to raczej wazon - ceramiczny jest i na dodatek z bliska brzydki :eviltong: - wiem bo mam za pary hodowlane podobny... za to medale fajne dawali za CAC, CACIB i BOB - cos jakby gliniane własnoręcznie robione
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 MOŁDAWIA KISHINEV 2007 01.09.07 CACIB- DENNIS KUZEJL (SLOVENIA) młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja excellent, lokata 1, Winner junior champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska excellent, lokata 2, res.cac, res.cacib INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM-owner Golob Maja, Idrija Słowenia excellent, lokata 1, cac, cacib, bob, bog SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja excellent, lokata 1, winner junior pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina excellent, lokata 1, cac, cacib championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska excellent, lokata 1, cac, res. cacib
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :placz: MOŁDAWIA KISHINEV 2007 01.09.07 CAC Nikolay Shedyr Rosja młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja excellent, lokata 1, Winner junior BOB:mad: champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska excellent, lokata 1, cac SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja excellent, lokata 1, winner junior pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina excellent, lokata 1, cac, championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska excellent, lokata 1, cac, BOS OFICJALNIE BOB DOSTAŁ BINGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszyscy widzieli i słyszeli, mi sędzia pogratulował i podał rękę, to był przekręt wszechczasów, nawet na fotkach widać, niestety niektórzy maja tupet i pogrywają nie fair play!!!!!!!!!!!!!!:placz: ludziska sprawdzajcie karty ocen odrazu po ocenie, nie czekajcie aż do rozdania po zakończeniu sędziowania :shake:
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 MOŁDAWIA KISHINEV 2007 02.09.07 CACIB- Radiuk Swetlana Białoruś młodziez SHEYTAN`S BEAUTY BLACK AND WHITE-owner Shepeleva Rosja DYSKFALIFIKACJA:loveu: chyba ją przeklełam (wada zgryzu) champ EXPLORER'S`S TRADE MARK-owner Skowronek Polska excellent, lokata 2, res.cac, res.cacib INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM-owner Golob Maja, Idrija Słowenia excellent, lokata 1, cac, cacib, bob, SUKI mlodziez SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER-owner Shepeleva Rosja excellent, lokata 1, winner junior pośr I-ICY SEDNA NORDIC CHALLENGER-owner Bolotova Odessa Ukraina excellent, lokata 1, cac, res.cacib championki MERCI SREBRO PÓŁNOCY-owner Szczepańska Polska excellent, lokata 1, cac, cacib
nordic blue Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 EXPLORER'S TRADE MARK - PIERWSZY CHAMPION MOŁDAWII MERCI SREBRO PÓŁNOCY - PIERWSZA CHAMPIONKA MOŁDAWII( JEGO CÓRECZKA) SERDECZNIE DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA GRATKI I WSPARCIE. JA RÓWNIEŻ GRATULUJE WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM I DZIELNIE WALCZĄCYM NA INNYCH WYSTAWACH!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 wybór Zwycięzcy Rasy, dokładnie widać komu sędzia podał rękę i pogratulował :razz: niektórzy wstydu niemają!!!!!!!!!!!!!
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 to nie była żadna pomyłka!!!!!! wszystko odbyło się za plecami sędziego poprostu ta rosjanka podeszła do gospodarza ringu i powiedziała, że jej psiak został zwycięzca rasy. To przekręt i oszustwo !!!!!!!!! Prawdopodobnie dała " łapówke" lub dostała po zajomości tego BOBa. W karcie jej oceny i mojej są dwa kolory długopisu. Sedzia pisał czarnym, reszte dopisane jest niebieskim:-(
agacia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Aha. Dziekuje za wyjasnienie,a ze to specjalnie bylo to wiem dlatego pomylke dalam w "" ;) I gratulacje dla Bingusia za BOBa ;)
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja jednak pogodziłam sie już z tym, ale pozostał mi wielki żal i niesmak do Mołdawii. Bóg jednak jest sprawiedliwy i ją ukarał, nastepnego dnia jej pies został zdyskwalifikowany i nie ukończył mlodzieżowego championatu mołdawii;), popłakała się bidulka, była pewna zwycięstwa, niestety do domu zawiozła tylko tego nieszczęsnego BOBa, jej psiak już nigdy nie ukończy tego championatu, braknie mu czasu. A do jego zgryzu od samego początku miałam zastrzeżenia, ale wcześniej żaden sedzia się tego nie dopatrzył, to dopiero przykre
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 w Kiszyniewie było tak, ze gospodarz ringowy zapisywał wszystko w protokole - oczywiscie rzadko kiedy nadążał... i pozniej byly jaja. U mnie w grzywkach tez zdarzały sie pomylki, ale gospodarz wyjasniał je przed wpisaniem wyników w karty oceny... Bardzo latwo bylo isc do stolika i powiedziec ze nr (taki i taki) zajal BOB a ze tamta babka znala ichniejszy jezyk to skorzystala z okazji... i ukradła tego BOB`a :shake:
Asiaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja słyszałam o tego rodzaju przekrętach, ale żeby tak na żywca...:crazyeye::mad: Ale oliwa - sprawiedliwa, prawda Nordic Blue? Cieszymy się razem z Tobą.:lol: Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gratulacje dla Binga :) no i nie przejmujcie się
Cyraneczka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 nordic blue napisał(a):Ja jednak pogodziłam sie już z tym, ale pozostał mi wielki żal i niesmak do Mołdawii. Bóg jednak jest sprawiedliwy i ją ukarał, nastepnego dnia jej pies został zdyskwalifikowany i nie ukończył mlodzieżowego championatu mołdawii;), popłakała się bidulka, była pewna zwycięstwa, niestety do domu zawiozła tylko tego nieszczęsnego BOBa, jej psiak już nigdy nie ukończy tego championatu, braknie mu czasu. A do jego zgryzu od samego początku miałam zastrzeżenia, ale wcześniej żaden sedzia się tego nie dopatrzył, to dopiero przykre Czasami ludzie nie mają wstydu... A po jakich rodzicach był ten psiak??? Gratki dla BINGO raz jeszcze, specjalnie od jego półbraciszka Cometa :multi: :multi:
nordic blue Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Cyraneczka']Czasami ludzie nie mają wstydu... A po jakich rodzicach był ten psiak??? Gratki dla BINGO raz jeszcze, specjalnie od jego półbraciszka Cometa :multi: :multi: Muszę przyznać, że pomimo przykrości jakich dostarczyła mi handlerka psiaka z klasy mlodzieży SHEYTAN'S BEAUTY BLACK AND WHITE ( Karnovada Ricochet & Sheytan's Beauty Tendency Ice T) jest on naprawde bardzo ładny, ma śliczną głowe, fajne kąciki, naprawde bardzo ciekawy. Jej suczka to SIBEX BRIGHT BLONDY WIN OF LAITKIPER (Quick-Eyes Yukon Tanana- Nev Hope of Wolf Point)
Gosia & c.o. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dominique pokazywał mi jego brata w Luxembourgu i też mi sie podobał :loveu: Gratuluje sukcesów :p Gosia
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 stawka specjalnie dla PiotraJana na jego watku :) Fotek mam duzo, nie chce mi sie ich wstawiac, zainteresowanym wysle na maila. Stawka mała, ale psy byly wysokiej jakosci. CACIB DRACULA DOG SHOW/ Rumunia 1.09.2007 /Kwalifikacje na Crufta/ Sedzia: Roberto Schill /RO/ PSY Klasa Młodzieży A Happy Day od Silverlight - I ex. Junior Winner Klasa Pośrednia Cinnar Yukon Tanana - I ex. CAC, CACIB, BOS (ładny pies w sumie on moglby dostac BOBa) SUKI Klasa Baby Cora - nb Klasa Szczeniąt Artic Flower Yukon Tanana -I Vp, Best Puppy, BIS Puppy (smiem twierdzic, ze dzieki naszej polskiej ekipie ktora dala skaczacej i nie chcacej stac sunce uwage sedziego, ale ni mniej to bardzo ladna sunka) Klasa Młodzieży Talisman of Silverlight - I ex. CAJC, Best Junior in Breed, BOB (nic na BOG) Wild Look of Little Crisia - II ex. Klasa Otwarta Narita Kao Yukon Tanana - nb Klasa Championów Cryout Rebellion - I ex. INV.WINNER, CACIB, BOS Morning Sunshine Yukon Tanana - nb CACIB DRACULA DOG SHOW/ RUMUNIA 2.09.2007 Sedzia: p. Dimitris [SIZE=2]Antonopoulos /GRECJA PSY Klasa Młodzieży A Happy Day od Silverlight - I ex. CAJC Klasa Pośrednia Cinnar Yukon Tanana - I ex. CAC, CACIB, BOS SUKI Klasa Baby Cora - nb Klasa Szczeniąt Artic Flower Yukon Tanana - I vp, Best Puppy in Breed Klasa Młodzieży Talisman of Silverlight - II ex. Wild Look of Little Crisia - I ex. CAJC, Best Junior in Breed Klasa Otwarta Narita Kao Yukon Tanana - nb Klasa Championów Cryout Rebellion - I ex. INV.WINNER, CACIB, BOS, BOB (nic na BOG) Morning Sunshine Yukon Tanana - nb
piotrjan Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Savannah']stawka specjalnie dla PiotraJana na jego watku Ludziska !!! Same przyjemne rzeczy spotykają mnie ostatnio na DGM . Savannah !!! Stoooooooooookrotne dzięki !!! :oops: :oops: :oops:
Savannah Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 piotrjan napisał(a):Ludziska !!! Same przyjemne rzeczy spotykają mnie ostatnio na DGM . Savannah !!! Stoooooooooookrotne dzięki !!! :oops: :oops: :oops: Hihi.. widzisz, takie jest zycie... a foteczki na maila chcesz?:lol:;)
Recommended Posts