feliksik Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Boże, co za tragedia - zapisuję i idę poczytać Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Po nocce Zafirowi nadal dopisuje apetyt, powoli chłopak próbuje się nawet dźwigać, ale ... nie ma na czym :( Nie zapeszam, ale jeśli wszystkie nasze plany wypalą, być może jutro Zafir trafiłby do DT, ale na tę chwilę ciiiiiii .... Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='eliza_sk']Po nocce Zafirowi nadal dopisuje apetyt, powoli chłopak próbuje się nawet dźwigać, ale ... nie ma na czym :( Nie zapeszam, ale jeśli wszystkie nasze plany wypalą, być może jutro Zafir trafiłby do DT, ale na tę chwilę ciiiiiii ....[/QUOTE] Zaciskamy kciuki ... Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Trzymam mocno kciuki na wszystkich kończynach. Quote
ULKA12 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 też trzymam kciuki a gdyby nie wypaliło to będziemy myśleć :-) Quote
Evelka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja również mocno trzymam kciuki!!!!:) Oby się udało i żeby teraz wszystko szło już dobrze i żeby Zafirek w końcu mógł być szczęśliwy...! Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dokładam nowe wpłatki na Zafira :loveu::loveu::loveu: [FONT=Verdana][SIZE=2]G.M, OŻAROWICE [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 50,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł OD ISRAEL Z RODZICAMI DLA ZAFIRKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]M.SZ., CHEŁMIEC [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 50,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł OD MAGDA NS DLA SZAFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]E.R.,MARKI [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DLA ZAFIRKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]A.C., ŻYWIEC [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 20,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DAROWIZNA DLA ZAFIRKA BUDRYSEM[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]K.M., Oława [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 100,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł MyrkurDagur - dla ZAFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]A.C., [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 84,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DLA ZAFIRKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]R.D.,BIELSKO-BIAŁA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 20,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł dla Zafira ....[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]S.A., WISŁA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 5,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł Darowizna od asl z dogomanii na rzecz SZAFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]J.B., WIĄZOWNA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DLA SZAFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]S.D., ŁÓDŹ [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 100,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł dla Szafira[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]K.L., CHRZANÓW [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł Darowizna dla Szafira[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]K.C., Braniewo [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 20,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł dla SZAFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]M.A.,WARSZAWA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 20,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DLA ZAFIRA ;-) [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]L.E., WARSZAWA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł darowizna ludwa zdla Zafira[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]S.M.,[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 50,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł dla ZAIRA jednorazowo od bico[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]A.D.[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł Dla Zafirka[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]A.Z., ŁÓDŹ [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 100,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł NA RATOWANIE ZEFIRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]L.E., WARSZAWA [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 50,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Tytuł DLA ZEFIRKA OD LI1[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]O.K., GDAŃSK [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2]Kwota 30,00 PLN [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT="]Tytuł Dla Zafira[/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
kasiek_ona Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cioteczki widze, że wpłata doszła...mam ogromną nadzieje, że uda się wyleczyc 3 łapki i bedzie szcześliwym psiakiem!!! a jak idzie leczenie? nie pytam o koszta, chce wiedziec jak maluch się czuje... Quote
conceited Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='anna10025']Zapisuję wątek..:-([/QUOTE] i ja. na razie jestem wstrzasnieta zdjeciami. jak dojde do siebie policze pieniaddze na koncie. kochany pies, chce zyc, tylko jak bedzie wygladalo to jego zycie :-( wszystko dzieki czlowiekowi :roll: Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pokazujemy psiaka i trzymam mocno kciuki!!! Bardzo mocno!!! Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='conceited']i ja. na razie jestem wstrzasnieta zdjeciami. jak dojde do siebie policze pieniaddze na koncie. kochany pies, chce zyc, tylko jak bedzie wygladalo to jego zycie :-( wszystko dzieki czlowiekowi :roll:[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że będzie radosnym trzyłapkiem ... Tylko trzeba mu domek znaleźć :( Quote
AniaDance Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pomogłam też nieco pieniązkowo, pisze na FB o nim prosze ..dajcie znać jak piesek sie czuje. Quote
Miła od Gucia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jesteśmy też przy Zafirku całym sercem Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Jutro Potter zawozi Zafira na DT :multi::multi::multi: Quote
Olga7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 A ja wlasnie dalam ci pw z zapytaniem ,czy nadal pilnie szukacie dla Zafira dom.dt ..Rozumiem ,że juz nie szukacie ,to dobrze ,że jest odpowiednie dt .. Quote
Iljova Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nie jestem w stanie wpłacić dużo bo ciężko z kasa, ale coś wpłacę. Podajcie mi na PW nr konta na które mogłabym dokonać wpłaty. Powodzenia i zdrowia dla dzielnego Zafirka. Jestem pewna, wierzę w to, że psiak wyjdzie z tego i da sobie radę! Quote
Recommended Posts