Jump to content
Dogomania

ZAFIR-ofiara WNYKÓW-URWANA ŁAPA,3 zmasakrowane - MA PRZEWSPANIAŁY zwierzolubny DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe zdjęcia:)
A Zafirek w końcu jest tam gdzie powinien być od zawsze:)
Widać jaki jest szczęśliwy!:loveu: Jeszcze raz ogromnie ukłony i podziękowania w stronę Jego nowej Rodziny!:loveu:

Posted

[quote name='Evelka']Wspaniałe zdjęcia:)
A Zafirek w końcu jest tam gdzie powinien być od zawsze:)
Widać jaki jest szczęśliwy!:loveu: Jeszcze raz ogromnie ukłony i podziękowania w stronę Jego nowej Rodziny!:loveu:[/QUOTE]

Evelko, a najlepsze jest to, ze on wygląda jakby tam był od zawsze (a nie od 3 dni). Wpatrzony w opiekunów, śmiało domaga się głasków i pieszczot, uśmiech z pycholca nie schodzi.

[B]AAAAAAAAAAA - ja zapomniałam o najważniejszym. To w jaki sposób Państwo znaleźli Zafirka to magia, prawdziwa magia. Państwo mieli starą lodówkę, po którą ktoś przyszedł z wózkiem do zabrania. Podczas ładowania pancio Zafira odruchowo wziął leżącą na wózku gazetę i zabrał ją do domu. I co - okazało się, że to Gazeta Krakowska lub jej część sprzed prawie 3 tygodni, w której jest Zafir. Po prawie 3 tygodniach i to w taki sposób trafić na gazetę ! To aż niesamowite :loveu: Wyobrażacie sobie takie zrządzenie losu ? Cuda się jednak zdarzają.[/B]

Posted

[quote name='eliza_sk']Evelko, a najlepsze jest to, ze on wygląda jakby tam był od zawsze (a nie od 3 dni). Wpatrzony w opiekunów, śmiało domaga się głasków i pieszczot, uśmiech z pycholca nie schodzi.

[B]AAAAAAAAAAA - ja zapomniałam o najważniejszym. To w jaki sposób Państwo znaleźli Zafirka to magia, prawdziwa magia. Państwo mieli starą lodówkę, po którą ktoś przyszedł z wózkiem do zabrania. Podczas ładowania pancio Zafira odruchowo wziął leżącą na wózku gazetę i zabrał ją do domu. I co - okazało się, że to Gazeta Krakowska lub jej część sprzed prawie 3 tygodni, w której jest Zafir. Po prawie 3 tygodniach i to w taki sposób trafić na gazetę ! To aż niesamowite :loveu: Wyobrażacie sobie takie zrządzenie losu ? Cuda się jednak zdarzają.[/B][/QUOTE]

To naprawdę CUD! I kolejny dowód na to, że Państwo i Zafir byli po prostu dla siebie stworzeni:loveu:
Wspaniała i ogromnie wzruszająca historia:)

Posted

I Radio Kraków o naszym bohaterze, który zaistniał na antenie dzięki kolejnej wspaniałej osobie - Agnieszce Chrzanowskiej, która prowadzi na antenie RK Radiowy Teatr Piosenki. Pani Agnieszka wspominała w swoich audycjach o Zafciu, podczas niedzielnego koncertu odbyła się również licytacja przedmiotów podarowanych przez artystów.

[url]http://www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/DLEI-893JVF[/url]

Posted

AAAAA !!! Ależ mam zaległości !!! A tu takie cuda mają miejsce !!! :multi: :multi: :multi: Zafiros ma dom! Cudowny dom! :loveu: :loveu: :loveu: Te zdjęcia powaliły mnie na kolana, serce mocniej bić zaczęło, na twarzy wielki uśmiach, a w oczach łzy... :multi: Cudownie! Cudownie! :loveu:

Posted

Nowa porcja wieści ...

Dziś po godz. 16 zadzwonił do mnie Zafirowy pancio, mówiąc, że dziś Zafcio doprowadził go do palpitacji serca. Pancio przyszedł z pracy, a tu nikt nie wita go przed domem. Obszedł całe podwórko, wszystkie krzaki, zakamarki, ewentualne dziury, cały dół domu, parter - psa nie ma. Już myślał, że Zafcia ktoś gwizdnął, bo gdzie mógłby podziać się trzyłapek i to nie do końca sprawny przecież. Pancio wszedł na I piętro i co ... na łóżku zobaczył sielankę - trzy wtulone w siebie psy - w tym Zafirek lizany po pysiu przez Raszkę :loveu: Nasza bida wgramoliła się z dworu na sam szczyt w domu za Tinką i Raszką.

Posted

[quote name='eliza_sk']Nowa porcja wieści ...

Dziś po godz. 16 zadzwonił do mnie Zafirowy pancio, mówiąc, że dziś Zafcio doprowadził go do palpitacji serca. Pancio przyszedł z pracy, a tu nikt nie wita go przed domem. Obszedł całe podwórko, wszystkie krzaki, zakamarki, ewentualne dziury, cały dół domu, parter - psa nie ma. Już myślał, że Zafcia ktoś gwizdnął, bo gdzie mógłby podziać się trzyłapek i to nie do końca sprawny przecież. Pancio wszedł na I piętro i co ... na łóżku zobaczył sielankę - trzy wtulone w siebie psy - w tym Zafirek lizany po pysiu przez Raszkę :loveu: Nasza bida wgramoliła się z dworu na sam szczyt w domu za Tinką i Raszką.[/QUOTE]

No proszę, chłopak miał ochotę na trójkącik pewnie:cool3:

Posted

Historia tego psa jest naprawdę niesamowita, jak disneyowski familijny wyciskacz łez. Dzielny psiaczek, jak on musiał się gramolić po tych schodach! Moja sucz ma wszystkie cztery łapy, ale silną dysplazję i jest po dekapitacji, i muszę ją po schodach wnosić. Czasem próbuje sama sie wdrapywać, ale ciężko jej idzie. A Zafirek ma tylko trzy łapki i jeszcze gips...

Posted

widze,ze moj tesc zdaje telefoniczne sprawozdanie na bieżąco haha.wlasnie chcialam opisac wam historie o zafira wspinaczce ale...spoznilam sie.
mam jednak jeszcze jedna historyjke i tym razem bede pierwsza.no wiec nasz bohater ma juz pierwszego wroga.jest nim sasiad z za plotu-imienia nie znam.mieszanka jamnika i wilczura.no wiec sasiad czesto wpadal z wizyta, ale od kiedy w domu jest zafir jego wizyty nieco sie ukruca.sa jak kargul z pawlakiem.jak tylko nasz mieszaniec pojawia sie w okolicy, dzielny zafir wkracza do akcji i zdecydowanym warczeniem, szczekaniem i prezentacja zebow pokazuje sasiadowi gdzie jego miejsce hihihi
broni swego miejsca i swoja rodzinke.tak trzymac haha

Posted

[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/333[/IMG][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/333[/IMG]przystojniak!!!!!!!!!!!!!![IMG]http://img714.imageshack.us/img714/3331/kolaz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='eliza_sk'].........

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/1643/1002734n.jpg[/IMG]

[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1286/1002738z.jpg[/IMG][/QUOTE]

A co będę wychodził specjalnie żeby się napić skoro łóżko idzie ze mną :D:D:D
Czy ten pies jest z gumy ??? haha ;)

Koleżanka Zafirka ma pysio dokładnie jak mój Dżok :D historia ze schodami baaaaardzo budująca ;)

Posted

Każdy pies instynktownie wyczuwa do czego służy łóżko, szczególnie jak za oknem robi się chłodno. Zafirkowi na dworku zrobiło się smutno i chłodno więc poszedł lub pokuśtykał do swego towarzystwa :)

Posted

wpadam...i oczy mi sie robią jak 5 zł!
Zafirku Kochany! wreszcie!
ogromnie sie ciesze! to najlepsze wiesci na noc. mozna spac troche spokojniej!
zycze Zafirowi i Jego Rodzinie spełnienia i zdrowia!
mam nadzieje, ze od czasu do czasu pokazecie nam kawałek Waszego wspolnego zycia :)