Diuna B. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Iljova']Nie jestem w stanie wpłacić dużo bo ciężko z kasa, ale coś wpłacę. Podajcie mi na PW nr konta na które mogłabym dokonać wpłaty. Powodzenia i zdrowia dla dzielnego Zafirka. Jestem pewna, wierzę w to, że psiak wyjdzie z tego i da sobie radę![/QUOTE] Nr konta jest w pierwszym poście. Quote
Iljova Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziękuję za informacje. Spisałam już dane, ale ponieważ nie mam komputera(z netu korzystam przez komórkę) nie jestem w stanie zrobić dzisiaj przelewu. Zrobię to jutro. Trzymaj się Zafirku kochany. Quote
Miła od Gucia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 wspaniale, że znalazł się ktoś kto chce dać dt Zafirkowi ukłon wielki Quote
eliza_sk Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='olga7']A ja wlasnie dalam ci pw z zapytaniem ,czy nadal pilnie szukacie dla Zafira dom.dt ..Rozumiem ,że juz nie szukacie ,to dobrze ,że jest odpowiednie dt ..[/QUOTE] Chciałam CI odpowiedzieć, ale miałaś skrzynkę zapchaną - bardzo dziękuję Olgo za poświęcenie i chęć oddania swojego miejsca :loveu::loveu::loveu: Jutro rano Zafiros jedzie, Potter ma zrobić mu fotki. Quote
furciaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Cudownie ze udalo sie znalezc DT:loveu: Quote
dudson13 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zafirku, teraz już będzie lepiej. Tyle wycierpiałeś piesku.... Nalęzy ci się wszystko to co najlepsze Quote
gonia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='eliza_sk']Chciałam CI odpowiedzieć, ale miałaś skrzynkę zapchaną - bardzo dziękuję Olgo za poświęcenie i chęć oddania swojego miejsca :loveu::loveu::loveu: Jutro rano Zafiros jedzie, Potter ma zrobić mu fotki.[/QUOTE]No ale dokąd jedzie Zafirek??DAleko od miejsca, gdzie jest??Co to za domek?Płatny?? Mozna więcej wiadomości?:) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='gonia66']No ale dokąd jedzie Zafirek??DAleko od miejsca, gdzie jest??Co to za domek?Płatny?? Mozna więcej wiadomości?:)[/QUOTE] Przyłączam się do pytań ;) Quote
__Lara Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Talia']Przyłączam się do pytań ;)[/QUOTE] I ja też :) Quote
Potter Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach. Quote
ULKA12 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To w takim razie pozostaje życzyć miłej podróży i szybkiego powrotu do zdrowia dla Zafirka :-) Quote
gonia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Potter']Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach.[/QUOTE] Aaaaaaaaaaa..no to super!!!A nie mowilam, ze bedzie cud- poki co, kolejny..ale na największy czekamy- czyli na ten, kiedy Zafirek bedzie rozbieganym, radosnym i przekochanym trójłapkiem:):) Quote
Iljova Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Super! Rewelacyjnie że się udało i Zafirek jest w DT. Od teraz zaczyna się jego nowe, szczęśliwe życie. Quote
gonia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Iljova']Super! Rewelacyjnie że się udało i Zafirek jest w DT. Od teraz zaczyna się jego nowe, szczęśliwe życie.[/QUOTE] Jeszcze nie jest w DT, ale będzie lada chwilka:) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Potter']Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach.[/QUOTE] Czyli nadal możemy wierzyć w cuda , a jak tak to niedługo Zafir będzie śmigał jak nie wiem na tych swoich trzech łapinkach :) Trzymam kciuki z sił całych a moje psiska zaciskają łapki :) Quote
Talia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Super, że znalazł miejsce dla siebie. Na pewno tam szybko wyzdrowieje :) Quote
1qaz Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 może potrzebuje jakiegoś legowiska antyodleżynowego ? Quote
Shania Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Musi kochaniutki się znalezć w życiu, żyje czyli dzielny chłop...tyle wycierpiał i dał radę......silnotka sliczna Quote
EVA2406 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 To rzeczywiście cud, że DT tak szybko się znalazł. Elizko, słowa uznania :loveu:. Zafirku, teraz już tylko zostaje ci szybciutko zdrowieć i za DS się rozglądać. Quote
bico Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wspaniale, że Zafir będzie w domowym DT:multi: Tam szybciej dojdzie do siebie:) ...ja oczywiście "przechrzciłam" Zafirka na Zaira:oops::splat: ale dobrze, że nie było problemów z rozszyfrowaniem tytułu wpłaty:lol: zresztą i Szafirka w tytułach też widziałam, wiec nie jestem sama:multi::evil_lol::D:D Quote
gonia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='EVA2406']To rzeczywiście cud, że DT tak szybko się znalazł. Elizko, słowa uznania :loveu:. Zafirku, teraz już tylko zostaje ci szybciutko zdrowieć i za DS się rozglądać.[/QUOTE]Heheh..tu jak widac cud, na cudzie:) Teraz najwazniejsze, zeby łapinki się zagoiły dobrze i, zeby chłopczyk mógł już biegać...:) I będzie..:D Quote
EVA2406 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='gonia66']Heheh..tu jak widac cud, na cudzie:) Teraz najwazniejsze, zeby łapinki się zagoiły dobrze i, zeby chłopczyk mógł już biegać...:) I będzie..:D[/QUOTE] Pewnie, że będzie. Przy takim wsparciu nie ma wyjścia ;) Quote
Recommended Posts