Jump to content
Dogomania

ZAFIR-ofiara WNYKÓW-URWANA ŁAPA,3 zmasakrowane - MA PRZEWSPANIAŁY zwierzolubny DOM :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Nie jestem w stanie wpłacić dużo bo ciężko z kasa, ale coś wpłacę. Podajcie mi na PW nr konta na które mogłabym dokonać wpłaty. Powodzenia i zdrowia dla dzielnego Zafirka. Jestem pewna, wierzę w to, że psiak wyjdzie z tego i da sobie radę![/QUOTE]
Nr konta jest w pierwszym poście.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za informacje. Spisałam już dane, ale ponieważ nie mam komputera(z netu korzystam przez komórkę) nie jestem w stanie zrobić dzisiaj przelewu. Zrobię to jutro. Trzymaj się Zafirku kochany.

Posted

[quote name='olga7']A ja wlasnie dalam ci pw z zapytaniem ,czy nadal pilnie szukacie dla Zafira dom.dt ..Rozumiem ,że juz nie szukacie ,to dobrze ,że jest odpowiednie dt ..[/QUOTE]

Chciałam CI odpowiedzieć, ale miałaś skrzynkę zapchaną - bardzo dziękuję Olgo za poświęcenie i chęć oddania swojego miejsca :loveu::loveu::loveu:

Jutro rano Zafiros jedzie, Potter ma zrobić mu fotki.

Posted

[quote name='eliza_sk']Chciałam CI odpowiedzieć, ale miałaś skrzynkę zapchaną - bardzo dziękuję Olgo za poświęcenie i chęć oddania swojego miejsca :loveu::loveu::loveu:

Jutro rano Zafiros jedzie, Potter ma zrobić mu fotki.[/QUOTE]No ale dokąd jedzie Zafirek??DAleko od miejsca, gdzie jest??Co to za domek?Płatny?? Mozna więcej wiadomości?:)

Posted

[quote name='gonia66']No ale dokąd jedzie Zafirek??DAleko od miejsca, gdzie jest??Co to za domek?Płatny?? Mozna więcej wiadomości?:)[/QUOTE] Przyłączam się do pytań ;)

Posted

Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach.

Posted

[quote name='Potter']Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach.[/QUOTE]
Aaaaaaaaaaa..no to super!!!A nie mowilam, ze bedzie cud- poki co, kolejny..ale na największy czekamy- czyli na ten, kiedy Zafirek bedzie rozbieganym, radosnym i przekochanym trójłapkiem:):)

Posted

[quote name='Iljova']Super! Rewelacyjnie że się udało i Zafirek jest w DT. Od teraz zaczyna się jego nowe, szczęśliwe życie.[/QUOTE]
Jeszcze nie jest w DT, ale będzie lada chwilka:)

Posted

[quote name='Potter']Dt Zafir znalazł u emerytki spod Kielc, która od jakiegoś czasu sympatyzuje z naszym Stowarzyszeniem. Dom z ogrodem, kilka zwierzaków, opieka 24 h na dobę, blisko do weta. Pies oczywiście będzie mieszkał w domu. My ponosimy koszty karmienia, leków i weterynarza oraz organizujemy całą logistykę, bo Dt jest niezmotoryzowany. Czyli tymczas po kosztach.[/QUOTE]

Czyli nadal możemy wierzyć w cuda , a jak tak to niedługo Zafir będzie śmigał jak nie wiem na tych swoich trzech łapinkach :)
Trzymam kciuki z sił całych a moje psiska zaciskają łapki :)

Posted

Wspaniale, że Zafir będzie w domowym DT:multi: Tam szybciej dojdzie do siebie:)

...ja oczywiście "przechrzciłam" Zafirka na Zaira:oops::splat: ale dobrze, że nie było problemów z rozszyfrowaniem tytułu wpłaty:lol: zresztą i Szafirka w tytułach też widziałam, wiec nie jestem sama:multi::evil_lol::D:D

Posted

[quote name='EVA2406']To rzeczywiście cud, że DT tak szybko się znalazł. Elizko, słowa uznania :loveu:.

Zafirku, teraz już tylko zostaje ci szybciutko zdrowieć i za DS się rozglądać.[/QUOTE]Heheh..tu jak widac cud, na cudzie:) Teraz najwazniejsze, zeby łapinki się zagoiły dobrze i, zeby chłopczyk mógł już biegać...:) I będzie..:D

Posted

[quote name='gonia66']Heheh..tu jak widac cud, na cudzie:) Teraz najwazniejsze, zeby łapinki się zagoiły dobrze i, zeby chłopczyk mógł już biegać...:) I będzie..:D[/QUOTE]

Pewnie, że będzie. Przy takim wsparciu nie ma wyjścia ;)