Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
puściłam przelew dla Hesi, skromne 20 zł.

Ja też chcę puścić, też skromne 20 zł, ale może "grosz do grosza..." i trochę dzidzia nazbiera na te swoje biedne łapinki, aby mogła na nich skakać z radością. Zdróweczka maleństwo:lol:.

Gdzie jest nr konta :razz:? W pierwszym poście go nie ma, a chyba był...

Posted

witajcie jestem tu po raz 1 i mam nadzieje nie ostatni,przeraża mnie bardzo widok tych biednych psów,ile muszą nacierpieć się a przy tym wszystkim nie po skarzą się ni komu, za to ich zachowanie mówi samo za siebie,spojrzeniem itp dziękują wszystkich którzy pomagają w jakiś sposób ale najbardziej tym co są z nimi na co dzień i w ich niedoli wspieraja ich ,Ja bardzo dziękuję wszystkim sama tez nie jestem obojętna na czyjeś krzywdy,więc równiez wespre je finansowo.jak juz to czyniłam nie jedno krotnie pozdrawiam

Posted

dreag napisał(a):
Ja też chcę puścić, też skromne 20 zł, ale może "grosz do grosza..." i trochę dzidzia nazbiera na te swoje biedne łapinki, aby mogła na nich skakać z radością. Zdróweczka maleństwo:lol:.

Gdzie jest nr konta :razz:? W pierwszym poście go nie ma, a chyba był...

pewnie ciocia AGA35 prześle ci nr konta na pw :)

Posted

Halinka3 napisał(a):
witajcie jestem tu po raz 1 i mam nadzieje nie ostatni,przeraża mnie bardzo widok tych biednych psów,ile muszą nacierpieć się a przy tym wszystkim nie po skarzą się ni komu, za to ich zachowanie mówi samo za siebie,spojrzeniem itp dziękują wszystkich którzy pomagają w jakiś sposób ale najbardziej tym co są z nimi na co dzień i w ich niedoli wspieraja ich ,Ja bardzo dziękuję wszystkim sama tez nie jestem obojętna na czyjeś krzywdy,więc równiez wespre je finansowo.jak juz to czyniłam nie jedno krotnie pozdrawiam

i witamy nową dogomaniaczkę :) mam nadzieję, że już z nami zostaniesz - nie tylko na wątku Hesi :)

Posted

Halinka3 napisał(a):

witamy i częściej zapraszamy :-)

Posted

[quote name='__Lara']Pewnie już mniej bolą, bo wokół tyle miłości :D

Proszę, pomóżcie... może macie jakiś pomysł? Ta sunia chudnie z dnia na dzień w schronie, w końcu odejdzie :(

klik

_Lara, link nie działa...

Posted

Hesia jest przecudowna :) Od początku podglądam jej wątek. Chyba nie jestem wyjątkiem - zakochałam się w Niej po uszy :)
Super, że powoli wraca do zdrowia. oby tak dalej! Zdrówka maleńka :)

Posted

opreacji nie będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie będzie takze gipsu , łupków ani drutowania !!!!!!!!!!!! będa tylko sztywne opatrunki do samych łokci !!!! kosteczki pięknie się zrastaja bez oprecji i natawiania !!!!! Supre , super , super !!!!!!!!!!!!