Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hania&Andrzej']Tak,
Hotel "REX"
ul.Średzka 66
Swarządz - Zalasewo
Bryza dołączy tam do drugiego naszego boksera 'w potrzebie' , Falco :-)[/QUOTE]

Haniu, boksia jest pod opieką FBwP?

Posted

Bryza już w hoteliku dzięki Ani :) przy okazji poznałam Falco, piękny :loveu:
sunia dość dużo sika, może mieć zapalenie pęcherza, Ania chce ją zabrać do siebie do weta w Swarzędu, my mamy zniżki na Polance, wszystko jest do dogadania

Z dobrych wieści Bryza sama się zapakowała do samochodu, u mnie na koty nie ruszyła więc z braćmi kocimi też nie powinno być wiekszych problemów
no i sunia rewelacyjnie czyści ślina tapicerki :crazyeye: Ania powinna dziewczynie ładnie za to podziękować :diabloti:
sunia też chce pomagać kierować, niestety musiała ze mną z tyłu siedzieć :lol:

Hania i Paulina będziecie z suni dumne i zauroczone nią :loveu:

Posted

Tapicerkę, szyby, nawigację, wszystko mam umyte :diabloti:! Tz jaki szczęśliwy :evil_lol:!

Bryza jest fantastyczna, totalnie się zakochałam, świetna z wyglądu i z charakteru, same pozytywy. Falco też pod dużym wrażeniem, baaaardzo mu się spodobała....

Jeżeli Paulina jutro nie pojedzie z nią do weta, to ja mogę jechać we wtorek.

No i tak jak mówiłam już Hani, trzeba jej zawieźć kocyk....

Posted

[B]Ja z ramienia Fundacji chciałam bardzo podziękować za opiekę nad Bryzunią, za jej transport i okazane serduszko. [/B]:loveu::Rose::Rose::Rose::loveu:

Wszystkie osoby, które chciałyby pomóc w utrzymaniu sunieczki w hotelu prosimy o wpłaty :modla:

[SIZE=2][FONT=Verdana][IMG]http://www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl/images/logo/logo_bwp.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][B]Fundacja Boksery w Potrzebie[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][B]Al. Stanów Zjednoczonych 32/280 [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][B]04-036 Warszawa [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Verdana][COLOR=#ff0000][B][COLOR=black]87 1090 1870 0000 0001 0841 2247[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

z dopiskiem "Dla Bryzy"

Z góry bardzo dziękujemy!

Posted

Cioteczko snuszkak! Czy mogłabyś zmienić tytuł na taki, który od razu będzie identyfikował Bryzę oraz to, że jest pod opieką FBwP? Np: "Fundacja Boksery w Potrzebie- śliczna, żółta Bryza poszukuje domu" ... Staramy się, żeby wszystkie nasze psiaki miały podobne tytuły wątków...

Posted

Bardzo Wam dziękuję. Ze swojej strony pomożemy jak możemy. Pokryjemy koszty leczenia oczek - jeśli tylko da się załatwić fakturę na naszą Fundację.
Bo to taki nasz wspólniak więc chcemy pomóc, bo jesteśmy Wam ogromnie wdzięczne za opiekę.
Myślę, że powinna szybko poszukać domu.
Dawno u nas boksów nie było, a teraz na raz 2 - Bryza i Ali. Dobrze że choć Alusiowqi się udało i do domu pojechał.

Teraz Bryza.

Posted

[quote name='ania z poznania']

No i tak jak mówiłam już Hani, trzeba jej zawieźć kocyk....[/QUOTE]

Ma już kocyk :-). Paulina będzie u Bryzy i Falco w sobotę przed południem, podrzuci suni posłanie "ponton", porobi dzieciakom zdjęcia. Aniu, zaraz prześlę Pauli namiary na Ciebie, chodzi o tego weta. Pan Grzegorz w hoteliku poobserwuje sunię, może to częste sikanie wynikało li tylko ze stresu.

Posted

Myslę, że dobrze by było gdyby Paula mogla dowieźc sunię do wetki na Polance. Zna ten gabinet dobrze.
Tam też można by zrobić sterylke - mamy współpracę z wetką, a jest naprawdę doskonała.

Posted

[quote name='snuszkak']oczka suni już lepiej nie są tak przekrwione w sumie normalne nie wiem od czego to być mogło, wet pewnie powie, można by zaplanować jej sterylkę[/QUOTE]

A może to zaczerwienienie było alergiczne? Może coś pyliło?

Dziękuję Cioteczko za zmianę tytułu.

Posted

[quote name='Boni-Bobo']Zgodnie z obietnicą wysyłam Bryzie na konto fundacji '' hotelowy grosik '' . TRZYMAJ SIĘ MALEŃKA .[/QUOTE]

Berdzo, bardzo dziękujemy! Taka śliczna dziewczynka pewno szubko znajdzie domek!

Posted

może pyliło, nie wiem na tyle się nie znam.... ale cóż czasem też obok pracują śmieciarki teraz nie widuję ale kiedyś jak byłam rano to dym z rury wydechowej na psiaki leciał, ja byłam z 10 minut tylko a w płucach od tego mnie cały dzień dusiło więc może tez tak było