snuszak Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 na mnie i też awaryjnie na supergogę, ale to podam później, za wcześnie na ogłoszenia o suni w sumie jeszcze nic nie wiemy :shake: Quote
snuszak Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 a może w końcu jakaś ciotka zaproponuje imię naszej zołzie? Byłam dziś u niej w eskorcie 3 osób, no i mamy mały przełom ;) jak mnie sucz zobaczyła to lekko dupką machnęła na moje powitanie, tak chwilkę żebym się nie poorientowała bo przecież musi zgrywać psa walecznego :diabloti: na innych warczała a mnie powąchała, no i rozpoczęłam karmienie ręczne przez kratki, na początku nieufnie później jak smok, połykała wszystko śliniąc się na moją rękę, tak więc sobie gadając i jedząc nawiązałyśmy pewien kontakt, jej łakomstwo sprawiło że w przerwach jedzeniowych dała się pogłaskac po obu stronach pyska, pod pyskiem, cała głowa i szyjka z obu stron :crazyeye: jesteśmy obie dumne :lol: na obróżkę zareagowała warknięciem, ale tak pogłaskałyśmy się tą obróżką w przerwie na ręczne karmienie i na koniec udało się na szyjkę obróżkę założyć bez zapinania tak by chwilę na oswojenie sobie była, więcej kroków nie robiłam aby nie denerwować, co by sucz do siebie nie zrazić ani mnie do jej po ewentulanym pokąsaniu :roll: także patrzymy przyszłościowo jak najbardziej bo będzie już z czasem tylko lepiej Quote
ania z poznania Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Może Buba albo Lola? No to dziewczyna już się otwiera, już nie mogę się doczekać żeby ją poznać! Quote
Boni-Bobo Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mam Boni bokserkę - najpiękniejsze imię na świecie . Adopcyjna. Quote
wujek & ciocia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Kapsel napisał(a):Jestem i ja. Ona jest w schronie w Poznaniu? i ja witam wszystkich ! Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Lola fajne imię ale na dogo już tyle tych Lol jest, to jest sucz o oryginalnej urodzie więc i imię też ma oryginalne. Ja proponuję Atena albo Bryza Quote
supergoga Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ja bym za bryza optowała, podoba mi się bardzo. Atena - ja wiem? z tymi zębiskami :cool3: Quote
ania z poznania Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 supergoga napisał(a): atena - ja wiem? Z tymi zębiskami :cool3: mam :PROXY5: !!!! Wenus :evil_lol::diabloti:!!!!!! Quote
supergoga Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wenus... może z Milo... hihihi. Duzo propozycji. Bryza mi się podobała, bo krótko i fajne do wołania. Ale co na to boksia tego nie wiemy Quote
Nes2009 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Witojta. Wenus. Ona te żebiska ma przecudnej urody! Ja wa mówię toć to Wenus nawet z profilu. Albo Daisy czt. Dejzi. Śliczna jest i tyle. Quote
Atomowka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No to może faktycznie Wenus lepiej niż ta Atena. Ale ja i tak za Bryzą bym była chyba. Quote
matrioszka2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 No to sama widzisz, że pięknie.:loveu::loveu::loveu: Ja mam na imię Asia, ale to jakoś nie brzmi. A gdzie Kapsel ? Nie widzę na wątku, a ona jest taka boksiowa ... z charyzmą.Pomoże.Do fundacji S.O.S bokserom dociągnie.Zawołajcie Kapselka. Quote
Iza i Avanti Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 snuszkak napisał(a):na mnie i też awaryjnie na supergogę, ale to podam później, za wcześnie na ogłoszenia o suni w sumie jeszcze nic nie wiemy :shake: Cioteczko! A możesz mi podać na pw? Napiszę na wątku na forum FBwP, że dane do adopcji dostępne są u mnie, bo za wcześnie na ogłaszanie...My ze swojej strony też myślimy. Jedna z dziewczyn z naszego forum myśli o suni, ale ona ma już jedną boksinkę i zastanawia się, jakby się zgodziły. chciała się coś więcej o dziewczynce dowiedzieć. Quote
ageralion Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Iza i Avanti napisał(a):Jedna z dziewczyn z naszego forum myśli o suni, ale ona ma już jedną boksinkę i zastanawia się, jakby się zgodziły. chciała się coś więcej o dziewczynce dowiedzieć. Tu nie ma co myslec, tu trzeba brac pieknotke i nikomu juz nie oddac:diabloti: ;) Quote
snuszak Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ja zdecydowanie za Bryzą jestem, bardzo ładne imię sunia w żadnym wypadku wrogo nie reaguje (a i nawet nie patrzy) na psy w kojcach obok, ale sprawdzić lepiej to ją dopiero możemy jak uda się wyprowadzić więc trzymajcie kciuki za wtorek! a ma ktoś z Poznania kaganiec na boksia, gdyby Ania zabrała ze sobą tak na wszelki... Quote
ania z poznania Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dziewczyny, Wenus to był żart ;)! Kasiu, kupię kaganiec, zawsze może się przydać. Quote
ageralion Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 snuszkak napisał(a):ja zdecydowanie za Bryzą jestem, bardzo ładne imię sunia w żadnym wypadku wrogo nie reaguje (a i nawet nie patrzy) na psy w kojcach obok, ale sprawdzić lepiej to ją dopiero możemy jak uda się wyprowadzić więc trzymajcie kciuki za wtorek! a ma ktoś z Poznania kaganiec na boksia, gdyby Ania zabrała ze sobą tak na wszelki... U bokserow bardzo czesto wystepuje zaborczosc o zasoby (czlowiek, miska, zabawka) w stosunku do innych psow, tylko ze w schronisku tego nie jestescie w stanie sprawdzic, bo niestety to sa tak ekstremalne warunki dla psa, ze moze zachowywac sie kompletnie odwrotnie niz w domu :( MOzecie za to sprawdzic czy jezy si ena kotki, warczy na czlowieka przy misce, patyku, zabawce, smakolyku... mam nadzieje, ze sunka jest tak samo grzeczna jak madra ;) PS czy ona bedzie/jest wysterylizowana? Quote
ania z poznania Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To trzeba będzie sprawdzić. Ageralion, tam nie ma weta na miejscu, przyjeżdża od czasu do czasu.... No i nie można tam jej wysterylizować, nie może po zabiegu wrócić do boksu, to jak już stamtąd wyjdzie. Quote
ageralion Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ania z poznania napisał(a):Ageralion, tam nie ma weta na miejscu, przyjeżdża od czasu do czasu.... No i nie można tam jej wysterylizować, nie może po zabiegu wrócić do boksu, to jak już stamtąd wyjdzie. No to lipa :( Kiedy sunia bedzie gotowa do zabrania? Macie tam jekies rezerwacje czy moze ja adoptowac kazdy kto wejdzie z ulicy? Quote
snuszak Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ja mogę sunię zarezerwować, ale żeby była gdzieś zabrana bo tak w nieskończoność to ciężko, no i to tak nie daje 100% że sunia nie zostanie adoptowana.... tylko tak z 90 ;) na koty można sunię u mnie sprawdzić jak już ją wyprowadzimy, z pakiem moim też ją można bo on toleruje w zasadzie wszystkie psiaki, jest uległy, sunię można zabierać już w następnym tygodniu! Żeby była sterylka musi być DT lub hotelik Quote
ania z poznania Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Może, dziękuję Ci bardzo :)! Cioteczki, częstujcie się banerkiem :)! Quote
kamilqax95x Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Narazie taki banerek ale jak będą zdjęcia bez krat to zrobię jeszcze banerek :) Quote
Recommended Posts