snuszak Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 ok, czekamy mam nadzieję że wszystko dobrze Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 snuszkak napisał(a):ok, czekamy mam nadzieję że wszystko dobrze Wiem tylko, że wszystko jest ok i w przyszłym tygodniu Bryza ma mieć sterylkę. Quote
Iza i Avanti Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Info z czwartku: "Bryza jedzie dzisiaj ze mną na sterylkę. Zdjęcia - kiepskie, bo modelka się wierci - mam, ale moja "kochana córeczka" zachachmęciła gdzieś kabel USB i nie mam jak ich wsadzić . Poszukiwania trwają. Relację z akcji "sterylka" dam jutro. " Quote
supergoga Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Bryza juz po sterylce - troszkę powarczała na Panią wetke - ale mam nadzieję, że to ze strachu - moja też potrafi postraszyć. teraz tylko ogłaszamy i domu szukamy. Quote
Boni-Bobo Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Brawo Bryza - teraz tylko i aż domek:lol: Nie wiem czy dotarła sierpniowa wpłata , ale mam nadzieję , że prawidłowo wpisałam nr konta . Wczoraj wysłałam wrześniową '' mini ratkę ''. Teraz będę jeszcze czarować dobre gwiazdy niech pomogą znaleźć super domek. Quote
Kapsel Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A ja jutro gdzieś jadę, relacja jutro wieczorem.... Quote
supergoga Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A ja wiem gdzie i mocno zaciskam paluchy!!!! Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A ja nie wiem gdzie ale kciuki trzymam za piękną Bryzę Quote
Agnezia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mogę trzymać ale w zamian proszę się podzielić wiedzą :) Quote
Iza i Avanti Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Agnezia napisał(a):Mogę trzymać ale w zamian proszę się podzielić wiedzą :) Trzymać, trzymać mocno, a może pod koniec tygodnia... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;-) Quote
Kapsel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Byłam na wizycie u przyszłego Pańciostwa. :smile::smile::smile: Napiszę tylko jedno............................... Chciałabym aby wszystkie nasze biedy boksiowe mogły mieć TAKI DOMEK!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Atomowka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czyli co? Bryza spada do własnego domu? Quote
supergoga Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Hurra. Super wieści. Bardzo się cieszę. Bryza - bądź grzeczna panienko!!! Quote
Kapsel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Atomowka napisał(a):Czyli co? Bryza spada do własnego domu? Spada już w sobotę na 200%. Ale opijać będziemy dopiero po jej szczęśliwym dotarciu do domku. Myślę, że jej przyszli Właściciele, napiszą parę słów, bo wiem że czytają wąteczek Brysi :ghost_2::ghost_2::ghost_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Atomowka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 hura hura hura. No to w sobotę będzie bal :) Dziewczyna jest piękna dlatego tak szybko domek znalazła :) Quote
Hania&Andrzej Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pewno że piękna.... Alinko :iloveyou: Quote
giemonia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Napiszą napiszą :cool3: ja to sie doczekać nie mogę kiedy po nią pojade :) więcej wieści do końca tygodnia udzielę :p Quote
Iza i Avanti Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Aluś! Bardzo dziękujemy, że sprawdziłaś domek! Giemonia! A my będziemy Cię wiecznie maltretować o wieści i zdjęcia ;-) Quote
ageralion Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Jej ale super wiesci!!!! Sobota juz jutro :bigcool: Quote
Kapsel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 giemonia napisał(a):Napiszą napiszą :cool3: ja to sie doczekać nie mogę kiedy po nią pojade :) więcej wieści do końca tygodnia udzielę :p Trzymamy za słowo :smile::smile::smile: Raporciki i oczywiście foteczki muszą być obowiązkowo;) Giemonia, proszę uściskać rodziców, jeszcze dziś o nich myślę :loveu::loveu::loveu: Quote
snuszak Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 ale wiadomości, to czekam na fotki i relację z soboty :):) Quote
giemonia Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 no to wszystko już gotowe :) zakupy udane :rolleyes: prezenty też są :D no i dla Falco też musiałam coś kupić i też są prezenty dla niego :smt081 :smt081 :smt081 Quote
Kapsel Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 giemonia napisał(a):no to wszystko już gotowe :) zakupy udane :rolleyes: prezenty też są :D no i dla Falco też musiałam coś kupić i też są prezenty dla niego :smt081 :smt081 :smt081 No i co Wy cioteczki na to? Widać, że giemonia ma prawdziwe serducho boksiowe, które myśli o nie tylko o swojej boksi, ale o innych :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:I za to też boksiowe cioteczki uwielbiam :calus::cool2: Quote
Recommended Posts