Boni-Bobo Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Najpierw były zdjęcia Bryzy za kratami :angryy::angryy:. Zawsze mam wtedy ochotę :mad::mad::mad:. Potem nadzieja... Może hotelik, może DT :oops::oops: Nagle własny cudowny dom, wspaniałe zdjęcia, na własność Pani i Pan. To ja już mogę tylko :multi::multi::multi::multi: Bryzie udało się, ale Tobie "Giemonia" też.Bokser w domu to sama radość:evil_lol:, ale to już wiecie.Powodzenia i będę was podglądać. Quote
supergoga Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Jakie super zdjęcia i felieton - rewelacja. I Bryza świetna modelka. Miny stroi, jak się patrzy. Jak pomyśle, gdzie trafiła i gdzie jest teraz - to tylko moge chylić czoła i dziękować Wam wszystkim za pomoc i za dom!!! DZIĘKUJĘ! Quote
snuszak Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 dzięki serdeczne za zdjęcia Bryzy :) super trafiła dziewczyna! Quote
giemonia Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Witamy ponownie :) troszkę nowości, tak sobie Bryza chłodzi ciałko jak się wylata na podwórku :) Początkowo Bryzolek nie chciał nam wsiadać do samochodu się bała ale ale już się przełamała bo jak ją raz wzieli na przejażdżkę to przywieźli z powrotem :) Niedzielny obiadek u babci, mieliśmy troszkę obawy czy ją brać czy ktoś zostanie z nią w domu... No ale babcia z dziadzią pokochała boksery za nami :D Za naszym Nerusiem nawet oni płakali mocno mocno... Jak powiedzieliśmy że mamy nowego domownika Bryzolkę to bardzo chcieli toż to poznać :D więc było przesądzone jedzie w swoje pierwsze odwiedziny:) Babcię już kocha oto dowód: po obiadku śpię sobie na babci mieciutkim kapciu :) Każdego gościa w naszym domku zawsze obszczekała że ho ho a w poniedziałek przyszedł pracownik naszego biura a ta skakała z radości i dupsko podstawiała do drapania. A patrząc dwa tygodnie wstecz to dorosły facet to spojrzeć na nią nie mógł taką wieeeelką awanturę robiła :) i jak ciotka przyszła to też skoki, piruety i wariacje :O Wczoraj odwiedziliśmy Panią weterynarz :) obwąchała jej wszystkie kąty, pozwoliła zrobić zastrzyk (odrobaczenie) z wielkim wytrzeszczem oczów :) Była bardzo grzeczniutka, tylko na wagę wejść nie chciała a na koniec dama z nudów poszła spać na kafelkach ;p Dzisiejszy dzień od południa mija jej w zabawie (omijając jedzenie i potrzeby fizjologiczne bo to ona dziś ekspres robi) każdemu po kolei wtyka zabawki w ręce. Dziś normalnie piorun w nią strzelił :) Śmie twierdzić że podoba się jej u nas :) i zaczyna wierzyć że żaden Pan ani nikt już jej krzywdy nie zrobi :) Quote
giemonia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 dziś mamy pierwszą miesięcznice :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Bryzolek na pewno mam przytył, taka mała krówka się zrobiła i żeberek już nie widać :) tylko nie wiadomo jeszcze ile bo na wagę nie chce wejść :bigcool: Jak tylko na niebie pojawi się słoneczko to całe dnie lata po dworze, bawi się, zagląda do domu i znów rundka po podwórku :) czasem jej się drzwi pomylą i zamiast wrócić tam skąd wyszła czyli taras to stoi przed drzwiami frontowymi i szczeka żeby ją wpuścić :ylsuper: a później cały wieczór śpi jak smok tylko pozycje i miejscówki zmienia :cool3: Pakuje się sama do samochodu, nieważne gdzie ani który byle by się przejechać :bigcool: ostatnio wpakowała się Panu za kółko, jedzie i koniec :diabloti: Pan ją wygonił to do bagażnika i obowiązkowo musiała być rundka tym razem po podwórku bo Pan nie mógł jej wtedy zabrać. Zadowolona wysiadła i wpakowała się w mój samochód do bagażnika w zakupy :bigcool: a do tego bagażnika trzeba niezłego skoka dać bo jest wyżej. A teraz kilka zdjęć z słonecznego weekendu: spanko na fotelu tarzanko na trawce mówiłam że to moja piłka! trzepanko i znowu tarzanko w całej okazałości Quote
giemonia Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 i moje ukochane spanko :smile: a Ty czego chcesz? o tak mi rób! potworek pozdrawia :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Atomowka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Te wystające zębiska dodają jej tylllllle uroku:loveu: Quote
PaulinaT Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ale fotki - najlepsze z zezem i jęzorem :) Mój Mrok (cane corso) też śpi z jęzorkiem wystawionym aż mu czasami wysycha... i zeza robi, mówimy o nim ze jest "czwarty" czyli klon z klona... Cudnie trafiła! :) Quote
giemonia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 kolejne zdjęcia Bryzolka krejzolka :) patyczki to jest coś co Bryza kochała chyba od zawsze a tu pole obserwacyjne. Doopka oczywiście na dywaniku :) taka dumna sen na sarenke walka z uchem Quote
giemonia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a teraz Wam powiem czego posmakowała Bryzka po raz pierwszy :) Otóż w poniedziałkową noc sama ni stąd ni zowąd zasmakowała kanapy :D I jak rano zeszliśmy to tylko oczy się ruszały, wcale nie wstała i na dwór jej się iść nie chciało taka kanapa wygodna :] a później to już jej z górki było, luksusy są fajne i już wieczorami jak tylko kanapa wolna wchodzi i się wyleguje :) pierwsze przyłapanie nowa buda i znów kanapa z Panią jak się uporam to będą też Bryziolkowe filmiki :) Quote
snuszak Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 zdjęcia na kanapie i te gdzie obok jest worek z węglem na grilla są genialne, trafiła nasza kochana Bryza do psiego raju! giemonia nic pozostaje mi chylić czoło za taki domek jaki dałaś naszej księżniczce i pozostaje życzyć takich innym psiakom, nie masz tam czasem takich więcej? a Bryzolda wie co dobre :):) Quote
giemonia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 puki co nie ma... ale może w końcu uda mi się kogoś skusić :) ja to się dziwię że taki czubek jak Bryzol został porzucony czy że nikt jej nie szukał... ale z drugiej strony super że teraz jest u mnie :cool3: czasem jest z nią kupa śmiechu i chwile dumy jak się uczy zasad itd. Podziękować za tak cudnego boksia :) Quote
giemonia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 zabawa z piłeczką :) od 1:10 proszę zwracać szczególną uwagę na uszy :D PS: Mama mnie za to zabije... [video=youtube;VSA0hf2qP3g]http://www.youtube.com/watch?v=VSA0hf2qP3g[/video] Bryziolkowy sen czyli wędrujący języczek :smt015 ah ta jej mimika :) [video=youtube;x8OvyHkT20g]http://www.youtube.com/watch?v=x8OvyHkT20g[/video] Quote
giemonia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 jak miały być fotki to w końcu będą :) pomiędzy nami a Niulą (Bryzą, jakimś cudem się przeistoczyło w różne nazwy :D a ona na wszystkie reaguje) nie ma już chyba żadnych barier :cool3: można jej robić wszystko, nawet wycierać łapki po błotku :) praca trwała mniej więcej 5 dni a reakcję byly takie że bez kija nie podchodź :diabloti: a od kilgu dni śmigamy byłe szybko, wszystkie łapki podnosimy i uciekamy na salony :lol: sępienie opanowane do perfekcji, maślane oczka takie że serce pęka, zawsze coś tam musi skubnąć :) Może już się powtarzam ale prze uwielbia jeździć samochodem oh jaka radocha wtedy :bigcool: a jak slyszy czy idzie na spacer (na smycz, bo zawsze to latamy po podwórku) to ekscytacja aż by na mnie wlazła z zachwytu :D kiedyś jak mnie się uda to nagram i pokażę światu :) no to już nie zanudzam tylko fotki :) jak zawszę będę bombardować tzn. będzie dużo :loveu: przesłodki sen na jelonka na moim wieeeelkim łożu wtf? ta zabawka spowodowała szał dzikich ciał w naszym domu :D wyciągam z koperty, Bryza wytrzeszcz oczów i dupka cała chodzi podekscytowana :) a jak ja dostała to mieliśmy kombajn przez całą chałupę :) Foteczka dla cioci Izy a tak mi robią Quote
giemonia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 nie, nie zejdę! teraz moja kolej błagam weź se go no weź go bo cała kanape mi zajął a ten czołg mnie ostatnio zwalił z kanapy tak wyglądam po kolacji a taki placek mi wyrósł i taka jestem przesłodka Niula II faza i unik Quote
snuszak Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 hahaha no nie mogę te fotki -miny Bryzy są genialne! Quote
Atomowka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Miny i wygimnastykowany język Bryzy są rewelka. Ale radochę musicie z nią miec Quote
giemonia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to jest cudak na czterech łapkach :D wnosi do domu wiele radości i energii :loveu: Quote
giemonia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 przy takiej pogodzie to u nas same sceny łóżkowe bądź zabawkowe :heart: tak się wepchłam tajemnicza noga i drapiąca łapa :D śpiąca księżniczka na kanapie a Pan na fotelu a co i w moim małym skromnym bagażniku przeznaczonym na zakupy a nie na psa bo mało miejsca :) ale jak widać jak się bardzo chce to można :snakeman: podróżuję Patrz! Gapi sie No dali! Wypuść mnie W tej podróży Bryzia nie wytrzymała i przelazła do tyłu :snakeman: byłyśmy bo Pana i Pan wsiadł no to jak można było go nie przywitać :) inne podróże tym bagażnikiem przebiegały bez wygłupów :) Quote
PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 ten zgryz to ona ma niemożliwy... :lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Zapraszam po fundacyjne kalendarze http://allegro.pl/kalendarz-boksery-w-potrzebie-fundacja-bwp-i1386292072.html Quote
Recommended Posts