Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja wysle swoja dzialke na Majka samym poczatkiem stycznia z innymi moimi deklaracjami do Bjuty (jesli nie bedzie miala nic przeciwko temu).

Ja zrobie to samo , tylko przed 1 stycznia :) :) :)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Majkuś jutro idziemy na spacerek !!! :):)

Majkuś miał dzisiaj i spacer i sesję zdjęciową (robił TZ Beatki) ! I wyglądał na bardzo zadowolonego! :)

Posted

Wczoraj Majkuś tak jak pisze Bjutka miał swoje pięć minut ! I spacerek i sesję zdjęciową! Okazało się,że ta piękność uwielbia biegać i gonić za patyczkami,kamyczkami i śniegiem(nabiegałam się z nim do bólu nóg:evil_lol:)co było miłą odmianą zobaczyć go tak wesołego,szczególnie,że Ara(współlokatorka jego boksu a teraz wybiegu) to potrafi pokazać kto tu rządzi. Jak weszłam później tam do nich i rzuciłam kulkę ze śniegu oboje za nią pobiegli,później Ara rzuciła się na Majka i zrobiło się trochę gorąco,ale na szczęścia tylko chciała go zdominować i nie zrobiła mu nic złego.Majkuś od razu schował się do budy i już z niej nie wychodził :(

Jak tylko ogarnę zdjęcia od razu je tu wkleję.:)

Posted

Oj Majkuniu, co ty masz z tymi babami :shake:. Nie będę miała do ciebie żalu jeśli okażesz się psim szowinistą... W końcu najlepiej dogadywało Ci się z Zebo!

Posted

Z tym allegro - to jest tak, że normalne opcje będą o 50% tańsze, ale wyróżnienie to już nie :shake: Ale i tak przyczajam się wystawianiem allegr na jutro.