paulinken Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Mogę jakiś mini bazarek zrobić, do kiedy ma opłacony hotel? Quote
panbazyl Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 to już najwyższa pora wiewiora do domu wyprawić - kasa pusta, Wiewiór sio do domu! Quote
Bonsai Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 paulinken, napiszę jutro czy będzie taka potrzeba. :) Chcę jutro się dowiedzieć na czym stoi nasz Dusty. Quote
Akrum Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 cioteczki kochana, lubicie piękne zapachy? lubicie kusić mężczyzn swoimi perfumami? jeśli tak, to zapraszam na bazarek z odlewkami oryginalnych perfum [URL="http://www.dogomania.pl/threads/202880-Du%C5%BCo-odlewek-perfum.-%29-Bazarek-dla-Iskry"]http://www.dogomania.pl/threads/202880-Du%C5%BCo-odlewek-perfum.-%29-Bazarek-dla-Iskry[/URL] Quote
Bonsai Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Póki co szukamy dalej... Na razie Tara ma się kiepsko, czekają na wyniki badań i aż leki zaczną działać... I na razie to pochłania ich energię i zmartwienia, nadal chcą Dastiego, ale nie mogą tu i teraz. Więc umówiłyśmy się, że szukamy dalej domu, może ktoś się znajdzie, a jeżeli nie znajdzie się nikt aż Tara wydobrzeje (innego scenariusza nie bierzemy pod uwagę!!), to wezmą Dastiego. Wybłagam TŻta o szybkie i ładne Allegro dla chłopaka. Quote
Bonsai Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Yumanji, masz może przypadkiem kamerkę, np. w telefonie? :razz: Siła Dastiego to charakter, a zdjęcia tego nie oddają... Dlatego najlepszy byłby filmik. Quote
panbazyl Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 no trochę to zakręcone, ale znaczy tyle - szukać trzeba nadal.... Quote
Bonsai Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Nowy tekst, sugestie mile widziane... Przygnębiają Cię zimowe dni? Uważasz, że w Twoim życiu brakuje radości? Chciałbyś się więcej uśmiechać i odnaleźć radość życia? Oto wspaniały lek na Twoje problemy! Dasti - optymista na czterech łapach. Niezastąpiony pocieszyciel i przyjaciel w jednym. Wyciągnie Cię z największego smutku. Jak to robi? To jego tajny sekret, ale jeszcze nigdy nie zawiódł. Każdemu przywraca uśmiech na twarzy. Serio. Aż bolą kąciki ust od uśmiechania się na jego widok. :) Poza jego wrodzonymi zdolnościami pocieszycielskimi, jest jednocześnie bardzo grzecznym i ułożonym psem. Dogada się z każdym - jego zdolności interpersonalne znajdują zastosowanie również do kotów, psów i dzieci. Uwaga - egzemplarz JEDYNY i NIEPOWTARZALNY, dlatego dzwoń lub pisz już teraz: 513 816 835, [email][email protected][/email] Ostrzegamy, że zdjęcia absolutnie nie oddają uroku tego psa, dlatego możesz osobiście poznać swój lek na depresję w Garwolinie koło Warszawy. Edit: zakręcone, ale życie też bywa zakręcone. :( Quote
karolina_g_k Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Asia, z tego co wiem, nie ma obecnie dostępu do internetu. Obiecałam pomóc psiakom, które ma u siebie. A teraz Ola mnie zaprosiła więc... Przybywam i bede ogłaszać ;) Gdzie psiak ma anonse? Quote
Bonsai Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Witaj Karolina! :) Obecnie ma świeże gumtree (ale na Warszawę) , ale.gratkę, morusek, szerlok, cafeanimal, doadopcji.pl, psy.pl, adopcjapsa.pl i to chyba tyle... Quote
paulinken Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Może by jutro wyróżnić gumtree na weekend chociaż? Ja nie dam rady, bo będę cały dzień poza domem, ale mogę oddać komuś kasę za to. Podkreśliłabym, że Dusty bardzo lubi dzieci, dla wielu ludzi to jest ważne. Quote
Bonsai Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ok, wyróżnię. I Allegro też wyróżnione by się przydało.. Quote
panbazyl Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 i co - jakieś wieści? Chce ktoś Wiewóra? Quote
Bonsai Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Póki co cisza... :shake: Zaraz wystawię mu Allegro. A potem wstawię jeszcze filmik z tego, jak robiliśmy Allegro, będziecie mogli zobaczyć jak takie Allegro powstaje. :) Quote
Bonsai Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Allegro: wyróżnione, podświetlone... [url]http://upload.allegro.pl/maly-mlody-do-dzieci-kotow-radosny-i-spokojny-i1479218231.html[/url] Staraliśmy się jak możemy, ale nie wiem co jeszcze robić, by przyciągnąć ludzi.... On jest wspaniały z charakteru, ale wygląd ma taki wiejski, co odstrasza ludzi... Ten, kto go nie pozna osobiście, to nie ma szans poznać prawdziwego Dastiego... Quote
Bonsai Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Gumtree nie wyróżniłam w końcu, ale cały czas pilnuję, by nie spadł na drugą stronę. :) Jak jest na drugiej - kasuję i wstawiam od nowa, zmieniając kolejność i rodzaj zdjęć. Może to przyniesie efekt... Quote
kapusta Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Przelałem 50 pln, w poniedziałek powinny być na koncie. Quote
paulinken Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Piękne to allegro! Jak nie będzie efektów to w piątek mogę ja mu wyróżnić gumtree. Quote
Bonsai Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 [quote name='kapusta']Przelałem 50 pln, w poniedziałek powinny być na koncie.[/QUOTE] Dziękujemy, jak zawsze ratujesz nam życie! :) Quote
Bonsai Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Poszukam jakiegoś transportu i postaram się odwiedzić yumanji z kamerką, może Dasti w ruchu zrobi lepsze wrażenie. :) Bo na razie cisza... :/ Allegro wyróżnione wisi. Quote
Bonsai Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Luuuudzie, jak możecie być tak ślepi i nie chcieć tak fajnego wiejskiego burka!! :) Dziewczyny, macie jeszcze jakieś pomysły, by promować Dastiego?? Może ktoś napisze fajniejszy tekst, może to, że psiak nie znajduje domu to moja wina, bo źle go reklamuję... Ja już sama nie wiem.. Ten pies spędza mi sen z powiek. Quote
Recommended Posts