Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panbazyl']A co u małego?[/QUOTE]

Bez wiekszych zmian.Jak zwykle radosny i zywiolowy.Zabralam go do innego boksu,bo zaczeli drzec koty z Rudusiem.Dostal swoja bude i troszke chyba przytyl.

Posted

Witajcie , może ktoś sprawdzić czy zrobiłam wpłate na Dustego? Miałam przez pół miesiąca popsuty komp i teraz nie wiem czy wpłaciłam.
Banerek i zdjęcie śliczne.
Dusty wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby ten najwspanialszy domek znalazł sie jak najszybciej.

Posted

[quote name='andzia_F']Witajcie , może ktoś sprawdzić czy zrobiłam wpłate na Dustego? Miałam przez pół miesiąca popsuty komp i teraz nie wiem czy wpłaciłam.
Banerek i zdjęcie śliczne.
Dusty wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby ten najwspanialszy domek znalazł sie jak najszybciej.[/QUOTE]
Za grudzień wpłaciłaś, za styczeń jeszcze nie. Jakby co, wszystko na bieżąco piszę na pierwszej stronie wątku. :)

Posted

Bonsai,wyslalabys zdjeie Dustego,to wiewiorowate i jedno Bulla d tej dziewczyny z VIvy,mam maila,ktora robi kalendarze ,czy jakis album,nie wiem...dosc duzo psow juz w ten sposob poszlo

Posted

wystawienie różnie.. 12 zł za wyróżnienie, co by mu się przydało... a za podświetlenie 8 zł.
Faktycznie, zagonię Mateusza do roboty, dotąd miał wymówkę, że przecież nie ma zdjęć dobrej jakości. ;)
Lecę, bo spóźnię się na zajęcia!

Posted

[quote name='Bonsai']wystawienie różnie.. 12 zł za wyróżnienie, co by mu się przydało... a za podświetlenie 8 zł.
Faktycznie, zagonię Mateusza do roboty, dotąd miał wymówkę, że przecież nie ma zdjęć dobrej jakości. ;)
Lecę, bo spóźnię się na zajęcia![/QUOTE]

To leć ;) Zdjęcia teraz ma piękne, niech robi ;)