panbazyl Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ładnie. Wiewiór :) Może trzeba dać mu tak na imię? Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dasti życze ci w NOWYM ROKU znalezienia super domku, który pokocha cię całym sercem :) Quote
_Goldenek2 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Poszła deklaracja za 2 m-ce dla Dusty. Quote
yumanji Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='panbazyl']A co u małego?[/QUOTE] Bez wiekszych zmian.Jak zwykle radosny i zywiolowy.Zabralam go do innego boksu,bo zaczeli drzec koty z Rudusiem.Dostal swoja bude i troszke chyba przytyl. Quote
yumanji Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Bonsai']A telefonów zero?[/QUOTE] Nikt nie dzwnil,klapa totalna...zreszta w sprawie zadnego psa,ktory jest u mnie. Quote
panbazyl Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 uuuu... szkoda ze cisza telefoniczna. Ale dobrze, ze mały "dorobił" się swojej budy. Cwaniak. :) Quote
Bonsai Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Coraz bardziej martwi mnie ta cisza. No, ale dajmy ludziom czas... Quote
paulinken Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Spokojnie, ja mam prenumeratę MP i jeszcze do mnie doszła, więc może reszta prenumeratorów też jeszcze nie dostała. Quote
andzia_F Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witajcie , może ktoś sprawdzić czy zrobiłam wpłate na Dustego? Miałam przez pół miesiąca popsuty komp i teraz nie wiem czy wpłaciłam. Banerek i zdjęcie śliczne. Dusty wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby ten najwspanialszy domek znalazł sie jak najszybciej. Quote
Bonsai Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [quote name='andzia_F']Witajcie , może ktoś sprawdzić czy zrobiłam wpłate na Dustego? Miałam przez pół miesiąca popsuty komp i teraz nie wiem czy wpłaciłam. Banerek i zdjęcie śliczne. Dusty wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby ten najwspanialszy domek znalazł sie jak najszybciej.[/QUOTE] Za grudzień wpłaciłaś, za styczeń jeszcze nie. Jakby co, wszystko na bieżąco piszę na pierwszej stronie wątku. :) Quote
yumanji Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Bonsai,wyslalabys zdjeie Dustego,to wiewiorowate i jedno Bulla d tej dziewczyny z VIvy,mam maila,ktora robi kalendarze ,czy jakis album,nie wiem...dosc duzo psow juz w ten sposob poszlo Quote
Bonsai Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Aaa, no tak, miałam wysłać, na śmierć zapomniałam... Zrobie to dzis wieczorem ! Quote
Bonsai Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Tak, dostałam na PW w święta, ale wtedy nie miałam komputera, na którym mam zdjęcia psiaków. Quote
panbazyl Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 no nie zapominaj takich rzeczy, proszę! Może to szansa dla wiewióra właśnie? Quote
panbazyl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 hopsa hopsa, bo innego wyjścia na razie nie ma.... Quote
paulinken Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Bonsai']W tej chwili nie...[/QUOTE] A umiesz zrobić? Bo chyba Twój chłop robił, nie? Ja bym mogła zapłacić za wystawienie, ale nie wiem, ile to kosztuje. Quote
Bonsai Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 wystawienie różnie.. 12 zł za wyróżnienie, co by mu się przydało... a za podświetlenie 8 zł. Faktycznie, zagonię Mateusza do roboty, dotąd miał wymówkę, że przecież nie ma zdjęć dobrej jakości. ;) Lecę, bo spóźnię się na zajęcia! Quote
paulinken Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Bonsai']wystawienie różnie.. 12 zł za wyróżnienie, co by mu się przydało... a za podświetlenie 8 zł. Faktycznie, zagonię Mateusza do roboty, dotąd miał wymówkę, że przecież nie ma zdjęć dobrej jakości. ;) Lecę, bo spóźnię się na zajęcia![/QUOTE] To leć ;) Zdjęcia teraz ma piękne, niech robi ;) Quote
Recommended Posts