Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też myślałam o ogłoszeniu go w MP. Tylko to droga impreza, a ogłoszenie chyba trzeba do 4 dnia każdego miesiąca przesłać, by było w następnym numerze.

Posted

Bonsai napisał(a):
Też myślałam o ogłoszeniu go w MP. Tylko to droga impreza, a ogłoszenie chyba trzeba do 4 dnia każdego miesiąca przesłać, by było w następnym numerze.

No wiem, ze zdjęciem 145 zł... Może by się ciotki jakoś zrzuciły?

Posted

yumanji napisał(a):
To jest smieszne,bo on jest b wesolutki,a kiedy mu sie robi zdjecia,to strzela takie smutne miny.

Bonsai napisał(a):
A może po prostu na rękach zawsze robi takie miny?

To jest mina pod tytułem "weź mnie, nooooo". Faktycznie chyba na rękach robi taką minę, spryciarz:cool3: Zobaczę czy się nie załapał na któreś zdjęcie jak już wrócił na wybieg, porównamy tam miny:lol:

Posted

Na wybiegu te miny i tak są takie wywołane obecnością mamuśki yumanji :lol: Czyli znowu takie potulne :)

I psiak wydał mi się mniejszy realnie niż jak wcześniej zdjęcia widziałam, to jest maluszek, takim psom łatwiej znaleźć dom przecież. Musi się ktoś znaleźć, kto by go wziął... Maluszek i takie potulne spojrzenie...

Posted

Sama jestem w posiadaniu takiego " jamnika ". To najcudowniejsze stworzenie , nawet charakter się zgadza. Wesoły , chętny do zabawy , ale w pewnych sytuacjach " strzela smutne " miny ". Czasem wystarczy powiedzieć fe , żeby się "zasmucił " , ale czasami ma takie nostalgiczne momenty z sobie tylko znanych powodów.

Trzeba jakoś rozreklamować Dustiego , musi się ktoś w końcu na nim poznać. Może jest niepozorny , ale naprawdę wyjątkowy. Kurcze , drogie to ogłoszenie do MP, to jest pewnie za jedną edycję ? Myślicie , że skuteczne ?

Posted

To, jak zwykle, zależy od psa... Niedawno Maciuś (miałam go w podpisie) znalazł dom właśnie przez MP, ładny, ale 10letni, z chorym sercem, tarczycą, śrutem w łapce, no i sika w domu... Ale miał szczęście.

Wiele daje piękne zdjęcie i dobry opis.

Posted

W MP jest tak: 55 zł za zdjęcie (które jest konieczne) i 10 zł za linijkę tekstu. Myślę, że starczyłyby 2-3 linijki, więc wyszłoby 75-85 zł. Skuteczność pewnie duża, ale nie ma na to kasy. 15 grudnia będę opłacała hotelik - jeśli stan finansów Dastiego się nie zmieni, to będzie wtedy 11 zł na minusie. A na razie mam sporo nauki na uczelni i nie jestem w stanie zorganizować i pilnować bazarku. :shake:

Z innej beczki, dziś dzwonił "ogłoszeniowy" telefon. Serce mi zabiło szybciej "jejku, ktoś dzwoni z pytaniem o Dastiego!!". Odbieram z nadzieją i... pomyłka. :(

A jeszcze z innej beczki: zapraszam do kupna kalendarza z "Mojego Psa" - w czerwcu jest zdjęcie mojego Pieguska. :) A i część dochodów ze sprzedaży będzie przeznaczona na Azyl pod Psim Aniołem.

Posted

Pierwsze i drugie od góry! Piękne!
Ja też może coś poszukam i się zgłoszę.

A co do MP, to nie wiem... mnie nie stać w tym miesiącu... spróbuję w końcu bazarek sklecić.

Ten kalendarz to trzeba kupić czy będzie dodany do następnego numeru?