Bonsai Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 A może po prostu na rękach zawsze robi takie miny? Quote
Bonsai Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Bardzo śliczny jest :) Też tak myślę. Uroczy... :) Ktoś musi się w nim zakochać! Quote
paulinken Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ja bym go dała do jakiejś gazety... tylko że w grudniu już obiecałam MP dla Orzeszka... Quote
Bonsai Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Też myślałam o ogłoszeniu go w MP. Tylko to droga impreza, a ogłoszenie chyba trzeba do 4 dnia każdego miesiąca przesłać, by było w następnym numerze. Quote
paulinken Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bonsai napisał(a):Też myślałam o ogłoszeniu go w MP. Tylko to droga impreza, a ogłoszenie chyba trzeba do 4 dnia każdego miesiąca przesłać, by było w następnym numerze. No wiem, ze zdjęciem 145 zł... Może by się ciotki jakoś zrzuciły? Quote
bric-a-brac Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 yumanji napisał(a):To jest smieszne,bo on jest b wesolutki,a kiedy mu sie robi zdjecia,to strzela takie smutne miny. Bonsai napisał(a):A może po prostu na rękach zawsze robi takie miny? To jest mina pod tytułem "weź mnie, nooooo". Faktycznie chyba na rękach robi taką minę, spryciarz:cool3: Zobaczę czy się nie załapał na któreś zdjęcie jak już wrócił na wybieg, porównamy tam miny:lol: Quote
bric-a-brac Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Na wybiegu te miny i tak są takie wywołane obecnością mamuśki yumanji :lol: Czyli znowu takie potulne :) I psiak wydał mi się mniejszy realnie niż jak wcześniej zdjęcia widziałam, to jest maluszek, takim psom łatwiej znaleźć dom przecież. Musi się ktoś znaleźć, kto by go wziął... Maluszek i takie potulne spojrzenie... Quote
toyota Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Sama jestem w posiadaniu takiego " jamnika ". To najcudowniejsze stworzenie , nawet charakter się zgadza. Wesoły , chętny do zabawy , ale w pewnych sytuacjach " strzela smutne " miny ". Czasem wystarczy powiedzieć fe , żeby się "zasmucił " , ale czasami ma takie nostalgiczne momenty z sobie tylko znanych powodów. Trzeba jakoś rozreklamować Dustiego , musi się ktoś w końcu na nim poznać. Może jest niepozorny , ale naprawdę wyjątkowy. Kurcze , drogie to ogłoszenie do MP, to jest pewnie za jedną edycję ? Myślicie , że skuteczne ? Quote
paulinken Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 To, jak zwykle, zależy od psa... Niedawno Maciuś (miałam go w podpisie) znalazł dom właśnie przez MP, ładny, ale 10letni, z chorym sercem, tarczycą, śrutem w łapce, no i sika w domu... Ale miał szczęście. Wiele daje piękne zdjęcie i dobry opis. Quote
Bonsai Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 W MP jest tak: 55 zł za zdjęcie (które jest konieczne) i 10 zł za linijkę tekstu. Myślę, że starczyłyby 2-3 linijki, więc wyszłoby 75-85 zł. Skuteczność pewnie duża, ale nie ma na to kasy. 15 grudnia będę opłacała hotelik - jeśli stan finansów Dastiego się nie zmieni, to będzie wtedy 11 zł na minusie. A na razie mam sporo nauki na uczelni i nie jestem w stanie zorganizować i pilnować bazarku. :shake: Z innej beczki, dziś dzwonił "ogłoszeniowy" telefon. Serce mi zabiło szybciej "jejku, ktoś dzwoni z pytaniem o Dastiego!!". Odbieram z nadzieją i... pomyłka. :( A jeszcze z innej beczki: zapraszam do kupna kalendarza z "Mojego Psa" - w czerwcu jest zdjęcie mojego Pieguska. :) A i część dochodów ze sprzedaży będzie przeznaczona na Azyl pod Psim Aniołem. Quote
Bonsai Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 A może weźmiemy udział w konkursie fotograficznym: http://www.dogomania.pl/threads/196677-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-)-III-Edycja-Kalendarzowa-do-6.12/page11 Zwycięzca bierze pieniądze za zgłoszenia, obecnie są już 33 zgłoszenia, czyli 330 zł... A na pewno będzie więcej. Myślę jakie zdjęcie wrzucić... Moje faworyty to Nie wiem na które się zdecydować... Quote
_Goldenek2 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Artystyczne zdjęcia.... przepiękne. Mnie najbardziej chwyciło za serce 2 od góry. Quote
paulinken Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Pierwsze i drugie od góry! Piękne! Ja też może coś poszukam i się zgłoszę. A co do MP, to nie wiem... mnie nie stać w tym miesiącu... spróbuję w końcu bazarek sklecić. Ten kalendarz to trzeba kupić czy będzie dodany do następnego numeru? Quote
paulinken Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mam wszystkie wpłaty z bazarku aniołkowego, wyślę paczki, zrobię rozliczenie i prześlę Ci, Bonsai, może nie będziemy na minusie :) Jakieś 35 zł będzie. Quote
_Goldenek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kochani..... Teraz ja proszę o pomoc. Każde 5zł się liczy http://www.dogomania.pl/threads/1970...4#post15804394 Quote
panbazyl Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 podrzuce chłopaka. jakoś kiepsko aniołki szukały domów tym razem.... szkoda. Quote
conceited Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 a mnie sie czwarte podoba, takie smutne oczy ... Quote
paulinken Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Aniołkowy bazarek wystawię jeszcze raz. Quote
andzia_F Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 kurcze piszę cie o aniołakch a ja to chyba przegapiłam. Dobrze e będzie jeszcze raz Quote
panbazyl Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 no będą. Bo jakoś ten drugi nie poszedł najlepiej. A pierwszy się skończyl dłuuugo przed czasem. Nie wiem czemu tak się stało. Quote
paulinken Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Wystawiłam jeszcze raz aniołki http://www.dogomania.pl/threads/197292-!!!Anio%C5%82ki-na-Miko%C5%82ajki!-Dla-Dustiego-na-karm%C4%99!-Do-6.12.-g.10.!!! Quote
Recommended Posts