Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yumanji']Co to znaczy,ze pzry Yumanji malenki??!ze Yumanji niby taka gruba,co?:angryy:[/QUOTE]

Hahaha, wiedziałam, jak to pisałam, że taka będzie odpowiedź :D Nawet się zastanawiałam, czy nie napisać wprost :P
Głupiaś, po prostu widać, że Ci sięga do pół łydki max.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulinken']Hahaha, wiedziałam, jak to pisałam, że taka będzie odpowiedź :D Nawet się zastanawiałam, czy nie napisać wprost :P
Głupiaś, po prostu widać, że Ci sięga do pół łydki max.[/QUOTE]

Samas gupias.

Posted

Gdyby ktoś miał ochotę wstawić do podpisu, oto bannerek Dustiego:

[url=http://www.dogomania.pl/threads/190695-Kalisz-labek-kaukaz-już-w-DS-Dasti-wciąż-czeka-w-hoteliku-u-yumanji?p=15926589&viewfull=1#post15926589][img]http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/355/b/f/bannerek_by_frecklydog-d35dgh4.jpg[/img][/url]

(już podlinkowany, wystarczy zacytować mój post i skopiować do sygnatury)

Poza tym na konto Dustiego wpłynęło 300 zł z bazarku fotograficznego! :multi:

Posted

[quote name='Akrum']prześliczny banerek :) patrząc na Dastiego na tym zdjęciu, od razu mam przed oczami tego zwierza z Epoki lodowcowej :)[/QUOTE]

No dokładnie to samo pisałam parę postów wcześniej! :D

Posted

Od wczoraj Dusty i Joachim w Moim Psie, czyżby jeszcze nikt z Was nie widział? ;) Ja kupiłam dzisiaj, trochę bym pozmieniała w tym ogłoszeniu, no ale mam nadzieję, że odniesie skutek. Sporo w tym wydaniu ogłoszeń o adopcji.

Posted

A ja cały czas odświeżam ogłoszenia, przy okazji zmieniając tekst.

Co powiecie o takim tekście:

Jeśli szukasz psa, który pokocha całą Twoją rodzinę i wprowadzi w Wasze życie mnóstwo radości i optymizmu... To właśnie go znalazłeś!

Dusty jest tak naładowany dobrą energią, że zaraża nią wszystkich wokoło! Biega radośnie, a jak ktoś kucnie - nadstawia się do głaskania i robi maślane oczka niczym kot ze Shreka.

Natomiast gdy biega i się wygłupia, do złudzenia przypomina Wiewióra z Epoki Lodowcowej i powoduje rozbawienie u każdego!

To jest prawdziwy psiak - optymista, żyje w zgodzie z całym światem. Na widok dzieci promienieje, a bawiąc się z nimi jest niezwykle delikatny.

Jest maleńki. Waży maks. 8-9 kg, jest postury jamnika.

Jestem pewna, że każdy, kto pozna małego osobiście - pokocha go od razu, bo po prostu nie da się inaczej.

Psiaka można poznać osobiście - mieszka w domu tymczasowym ok. 50 km od Warszawy.

Pytania na temat pieska proszę kierować:
tel. 513 816 835 (w godzinach popołudniowych)
e-mail: [email][email protected][/email]

Posted

Wykresl ten tekst ,ze preferujesz wieksze psy itd,bedzie pzrejrzysciej.
W ogole krocej ,ale to tylko sugestia-zmienilabym zdanie zacz sie od "natomiast,gdy biega i sie wyglupia..."