Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlfaLS']To wpis z 09.09.2011r.

Ja to już powoli tracę wiarę w TEN domek. Ciągle coś i to już taki szmat czasu......A czy on ma jeszcze jakieś ogłoszenia? Bo może nikt nie dzwoni bo ogłoszeń albo nie ma albo gdzieś daleko pospadały bo dawno były robione.....

Może jestem jakaś naiwna ale jak chcę mieć psa to robię wszystko żeby go mieć... A tu najpierw dom, później płot, który w końcu i tak nie jest zrobiony, teraz goście i święta,później będzie pewnie Nowy Rok i karnawał a jeszcze później wakacje i wyjazdy.......

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu[/QUOTE]

Bim ogłoszenia ma te które miał , tzn. nie robiłam mu nowych bo miał jechać już 2 razy do domu , a w takiej sytuacji nie było sensu. To prawda że aktualnie sytuacja jest nie do końca jasna , trudno wyrokować na ile rzeczywiście może jechać do tego domu. Z jednej strony ludzie dokładają do utrzymania Bima i chyba co do brania go starają się podejść racjonalnie, a z drugiej ile można odkładać decyzję którą wydawało by się że już podjeli. ?
Zrobię mu świeże ogłoszenia , zaraz po świętach , jeśli sytuacja się w styczniu nie wyjaśni , to tak jak Ania piszę , trzeba się zastanowić nad dalszym losem Bima . Państwo powinni się opowiedzieć czy są na pewno zdecydowani i go biorą , bo tak przeciągać można w nieskończoność .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Bimek na razie nie jedzie...na święta zjeżdża się całą rodzina chcąc zobaczyć ich nowy dom i Państwo boją się zabrac na czas tego zamieszania Bimka do siebie. Przyjada po niego po świętach , albo po sylwestrze.....trochę smutno , ale z drugiej strony rozumiem obawy , tez nie chciałabym aby Bimek wrócił z adopcji bo nie odnajdzie się tak jak trzeba...co zrobić mam...czekać pozostaje . I tak nie ma innych chetnych na adopcję Bima....aa tak-miałam jakoś niedawno tel w tej sprawie od oszołoma, który dzwonił o 1.40 w nocy! nawet nie ma co wspominać , bo rozmowe zakończyłam po kilku sekundach...[/QUOTE]

na razie nie pojechał

Posted

Dzwonił do mnie słupski domek w święta z informacją, że 7 stycznia przyjadą po Bima.
Myślę, że możemy tą datę traktować jako ostateczną raczej i jeżeli znowu nic z tego nie wyjdzie, to trzeba rozpocząć jakieś inne działania co do Bima, o których wspomniałam ostatnio.
Proszę więc o nie wpłacanie do tego 7 stycznia deklaracji- zobaczymy co się wydarzy.

[B]Rozliczenie grudzień:[/B]
Wpływy:
+10zł bico
+30zł malibo57
+20zł Panca
+20zł Alfa s
+20zł Jolanta W.
+30zł Livka i Nikuś
+10zł Kado
+10zł Pucka69
+5zł Obraczus87
+20zł Majka12471
+40zł Agata51
+40zł Kaa
+20zł Poker
+20zł Teresa Borcz

Wydatki: -350zł hotel Grudzień

[COLOR=darkred][B]Zostaje: -67zł[/B][/COLOR]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fjy8dOnOsak/Tv9KDc7SjZI/AAAAAAAADHA/mdmeDLUu-Jg/s640/bim2.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-Nilo2f9qYPg/Tv9KJT7S52I/AAAAAAAADHI/YM4eP_6Te3I/s640/bim1.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-rcSkks-MZCc/Tv9KGzHAytI/AAAAAAAADHE/8PwRoJuFeSE/s640/bim.JPG[/IMG]

[COLOR=indigo][B]Wszystkim kibicujacym i wspierającym Bimka życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!:)

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Poker']Dal Bimka [B]i wszystkich cioteczek[/B] obecnych na wątku

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/1491/20111.gif[/IMG][/QUOTE]

:mad::mad::mad: pozdro od wujków z wątku:loveu: