Akrum Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Bimku przyszłam cię odwiedzić - ty nadal w hoteliku siedzisz?? Aż trudno uwierzyć, że tak cudowny psiak nie ma jeszcze swojego domu. Przy okazji - lubisz dbać o telefon - by się nie porysował? Zapraszam więc po ręcznie robione pokrowce - są super. [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Blue][URL="http://www.dogomania.pl/threads/210273-R%C4%99cznie-robione-porowce-na-telefony-i-inne-przedmioty-do-05.07-ZAPRASZAMY%21%21%21"]Bazarek[/URL][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Bimek pozdrawia:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=9N6WHkEq4Kc[/url] Quote
Livka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Jaki wesolutki Bimek :) super tylko domku brakuje ... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Miałam bardzo miły telefon w sprawie adopcji Bimka ze Słupska....na razie nie będę zapeszać i pisać więcej, bo czekam na ostateczną decyzję. Ale miło, że jednak komuś tam nasz białasek wpada w serce:) Quote
Nikus Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Miałam bardzo miły telefon w sprawie adopcji Bimka ze Słupska....na razie nie będę zapeszać i pisać więcej, bo czekam na ostateczną decyzję. Ale miło, że jednak komuś tam nasz białasek wpada w serce:)[/QUOTE] ojejku no to trzymajmy :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
danka4u1 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Livka']:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] jw.......Bimuś, trzymam za Twój domek Quote
Panca Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 fiu fiu fiu to ja tez sie z kciukami przylaczam :d Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='AlfaLS']A mniej więcej kiedy będzie coś wiadomo?[/QUOTE] Tego nie wiem,wysłałam Pani filmiki z Bimem oraz link do wątku aby mogła poznac całą jego historię. Mam nadzieję , że niedługo otrzymam jakąś wiadomość , czy to na tak , czy na nie. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Chciałam napisać , że wszystko jest na dobrej drodze:) Państwo najprawdopodobniej w czwartek przyjadą poznać Bimka:) Wtedy zostanie podjęta ostateczna decyzja, jednak jeszcze chwilę potrwa zanim Bium pojedzie, bo akurat nowy dom jest w trakcie przeprowadzi do domu z ogrodem. Napiszę wiecej po czwartku-trzymajcie dalej kciuki:) Quote
Nikus Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 superkowo- to telepatia chyba..właśnie myślałem co z tym domkiem Bima:) no to trzymamy:thumbs::thumbs: Quote
Livka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 oby wszystko szło w dobrym kierunku - trzymam kciuki Bimuś :kciuki: Quote
Poker Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Trzymam kciuki z całych sił. Należy się chłopakowi własny domek i ludzie na wyłączność. Quote
kado Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ale super wiadomości tu podczytuję!!!!! Trzymamy kciuki za czwartkowe poznanie:) Quote
Recommended Posts