Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś wspaniałego- Bimek w locie z uśmiechniętym pycholem i ogonem merdającym cały czas. A te jego czarne łatki- dp zakochania. Humor mi się poprawił w ten deszczowy, zimny dzień dzięki Wam :))

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Tak wygląda codziennie Bimek- a nawet jest bardziej szalony:)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=BvUlrFY8Vo4[/url][/QUOTE]
jejku :) Bimuś :)
jaki szczęśliwy i radosny :)

Posted

Nie wiem dlaczego nie ma mojej wpłaty w zestawieniu

2010-08-16 2010-08-16 Przelew z rachunku [B]Nr rach. przeciwst.:[/B]
02 1140 2004 0000 3502 6069 0298
[B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B]
MIZANTROPIA
BRODNICA
[B]Tytuł:[/B] DLA BIMA OD JULKA I NINY ( POKER)
-20,00 PLN

Posted

Tak się cieszę widząc wesołego rozbrykanego Bimka, :) , trochę mi przykro że mogę ostatnio rzadko zaglądać , siła wyższa niestety , :( i tak dobrze że mnie do szpitala nie zamkli , niestety jeszcze wszystko przedemną . :( Uściski dla Bimcia . Wszystkie wpłaty uzupełnione szukajcie się w 2 poście .

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver'][B]Rozliczenie:[/B]
Wpłaty:
+10zł AlfaLS
+20zł Livka
+10zł Nikus
+40zł Agata51
+20zł Jolanta W. Gdańsk
+50zł Sonek666
+5zł kameralna
+20zł Majka12741
+10zł Kamila Małgorzata D.W. Jabłonna
+20zł Teresa Borcz za II m

[/QUOTE]
Kamila Małgorzata z Jabłonny to ja :) Sorry, zapomniałam chyba wpisać nicku w tytule przelewu.

Posted

Bo Bimek bezpieczny i szczesliwy zapraszam na biede ktora od kilku lat sie błaka zobaczcie jak wyglada [url]http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-w-BARDZO-Z%C5%81YM-STANIE-potrzebuje-PILNIE-pomocy[/url]

Posted

[B]Bimuś[/B] pięknoto :loveu: Jak tylko przestanie padać, to ciotka kado pędzi wpłacić deklarację dla[B] Ciebie[/B]:painting::painting::painting:

Posted

Bardzo miło się czyta że Bimuś jest grzeczny i bezproblemowy :) , z tego wszystkiego zapomniałam wpłacić za Bimka , już to nadrobiłam wysłałam pieniążki za sierpień i wrzesień. Mam nadzieję że przy następnych rozliczeniach już będą ;)
Aniu a jakiego domku szukamy? Z ogrodem , czy w bloku też by się odnalazł ? Dał by radę z dziećmi mieszkać ? Z innym psem?
Jak uważasz?

Posted

Wpiszę wpłaty jak tylko zniknie awaria w banku- nie widac tytułów wpłat i nie wiem co od kogo i dla kogo:)

Myślę,że Bim poradziłby sobie zarówno w domu z ogrodem jak i w bloku-jak wiadomo odpowiednia dawka ruchu musiałaby być. Bimek nie niszczy , nie jest typem bezsensownego szczekacza. Czystość zachowuje, choć wiadomo,że na początku może być różnie.
Bim jest psem bardzo wesołym, energicznym-potrafi skakać na człowieka z radości. Do mnie nigdy nie wykazał agresji, ale do obcych jest na dystans- zwłaszcza do mężczyzn. Do małych dzieci nie mam możliwości sprawdzenia.
Bim to posłuszny pies-karny-wystarczy reprymenda głosem. Przybiega na zawołanie, daje sobie zapiąć smycz-dobrze na niej chodzi.
Z psami dogaduje sie super-nie dominuje, jest uległy. Bardzo lubi sie z nimi bawić.
Jest też łakomczuchem:)

Posted

Aaaa to awaria jest , to już wiem dlaczego i ja miałam problem żeby rozszyfrować wpłaty;) Właśnie pytam pod kontem ogłoszeń :) Co do Bima mam podobne spostrzeżenia , w stosunku do obcych i mężczyzn, jak już kogoś pozna i zaufa, to jest miód na serce , a dzieci to myślę że trzeba by było zaznaczyć że raczej starsze.
Idealnie by było , żeby ktoś , kto by go adoptował mógł przyjechać wcześniej i się z nim zapoznał. Postaram się sklecić jakiś tekst w najbliższym czasie i ruszymy z ogłoszeniami. :)