Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Tak wygląda codziennie Bimek- a nawet jest bardziej szalony:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=BvUlrFY8Vo4[/url] Quote
danka4u1 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Coś wspaniałego- Bimek w locie z uśmiechniętym pycholem i ogonem merdającym cały czas. A te jego czarne łatki- dp zakochania. Humor mi się poprawił w ten deszczowy, zimny dzień dzięki Wam :)) Quote
Akrum Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Tak wygląda codziennie Bimek- a nawet jest bardziej szalony:) [url]http://www.youtube.com/watch?v=BvUlrFY8Vo4[/url][/QUOTE] jejku :) Bimuś :) jaki szczęśliwy i radosny :) Quote
Poker Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nie wiem dlaczego nie ma mojej wpłaty w zestawieniu 2010-08-16 2010-08-16 Przelew z rachunku [B]Nr rach. przeciwst.:[/B] 02 1140 2004 0000 3502 6069 0298 [B]Dane adr. rach. przeciwst.:[/B] MIZANTROPIA BRODNICA [B]Tytuł:[/B] DLA BIMA OD JULKA I NINY ( POKER) -20,00 PLN Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jest we wczesniejszym rozliczeniu! Na pierwszej stronie post 2- kaa kopiuje wszystkie wpłaty, które wpisuję. Tam szukajcie bo ja tylko wpisuję co tydzien co doszło. Mam teraz znowu jakies środki na koncie ale zbiorę wszystko dopiero w niedzielę. Quote
agata51 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wiecie co, w tej chwili mam 4, wszystkie czarne (jedna podpalana) szorściaki. Zaczyna mi się marzyć biały, łaciaty i gładki. Ale to już chyba w przyszłym życiu. Quote
kaa Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Tak się cieszę widząc wesołego rozbrykanego Bimka, :) , trochę mi przykro że mogę ostatnio rzadko zaglądać , siła wyższa niestety , :( i tak dobrze że mnie do szpitala nie zamkli , niestety jeszcze wszystko przedemną . :( Uściski dla Bimcia . Wszystkie wpłaty uzupełnione szukajcie się w 2 poście . Quote
Kociabanda2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver'][B]Rozliczenie:[/B] Wpłaty: +10zł AlfaLS +20zł Livka +10zł Nikus +40zł Agata51 +20zł Jolanta W. Gdańsk +50zł Sonek666 +5zł kameralna +20zł Majka12741 +10zł Kamila Małgorzata D.W. Jabłonna +20zł Teresa Borcz za II m [/QUOTE] Kamila Małgorzata z Jabłonny to ja :) Sorry, zapomniałam chyba wpisać nicku w tytule przelewu. Quote
kaa Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Co się tak cicho u Bimka zrobiło, przypomnij się piękny :) Quote
lika1771 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Bo Bimek bezpieczny i szczesliwy zapraszam na biede ktora od kilku lat sie błaka zobaczcie jak wyglada [url]http://www.dogomania.pl/threads/192227-Kud%C5%82aczek-w-BARDZO-Z%C5%81YM-STANIE-potrzebuje-PILNIE-pomocy[/url] Quote
danka4u1 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Bimuś, przypomnij nam, jak wyglądasz. Teraz pewnie śpisz, więc: dobranoc. Quote
sonek666 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Z bazarku jeszcze dosłałam właśnie 36zł :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wpłaty: +5zł Obraczus87 +10zł Maruda +10zł Kleojoanna +30zł malibo57 +10zł bico +20zł Pucka +36zł Sonek666 [COLOR=SeaGreen][B]Razem jest + 1395zł[/B][/COLOR] U Bimka wszystko ok, nie ma z nim żadnych problemów. Znowu u nas pada dziś od rana.... Quote
kado Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [B]Bimuś[/B] pięknoto :loveu: Jak tylko przestanie padać, to ciotka kado pędzi wpłacić deklarację dla[B] Ciebie[/B]:painting::painting::painting: Quote
kaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Bardzo miło się czyta że Bimuś jest grzeczny i bezproblemowy :) , z tego wszystkiego zapomniałam wpłacić za Bimka , już to nadrobiłam wysłałam pieniążki za sierpień i wrzesień. Mam nadzieję że przy następnych rozliczeniach już będą ;) Aniu a jakiego domku szukamy? Z ogrodem , czy w bloku też by się odnalazł ? Dał by radę z dziećmi mieszkać ? Z innym psem? Jak uważasz? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wpiszę wpłaty jak tylko zniknie awaria w banku- nie widac tytułów wpłat i nie wiem co od kogo i dla kogo:) Myślę,że Bim poradziłby sobie zarówno w domu z ogrodem jak i w bloku-jak wiadomo odpowiednia dawka ruchu musiałaby być. Bimek nie niszczy , nie jest typem bezsensownego szczekacza. Czystość zachowuje, choć wiadomo,że na początku może być różnie. Bim jest psem bardzo wesołym, energicznym-potrafi skakać na człowieka z radości. Do mnie nigdy nie wykazał agresji, ale do obcych jest na dystans- zwłaszcza do mężczyzn. Do małych dzieci nie mam możliwości sprawdzenia. Bim to posłuszny pies-karny-wystarczy reprymenda głosem. Przybiega na zawołanie, daje sobie zapiąć smycz-dobrze na niej chodzi. Z psami dogaduje sie super-nie dominuje, jest uległy. Bardzo lubi sie z nimi bawić. Jest też łakomczuchem:) Quote
lika1771 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To znaczy ze mozna Go spokojnie ogłaszac? Quote
kaa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Aaaa to awaria jest , to już wiem dlaczego i ja miałam problem żeby rozszyfrować wpłaty;) Właśnie pytam pod kontem ogłoszeń :) Co do Bima mam podobne spostrzeżenia , w stosunku do obcych i mężczyzn, jak już kogoś pozna i zaufa, to jest miód na serce , a dzieci to myślę że trzeba by było zaznaczyć że raczej starsze. Idealnie by było , żeby ktoś , kto by go adoptował mógł przyjechać wcześniej i się z nim zapoznał. Postaram się sklecić jakiś tekst w najbliższym czasie i ruszymy z ogłoszeniami. :) Quote
kado Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Melduję,że deklaracja dla[B] Bimusia[/B] wpłacona:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Piekna charakterystykę Bimusia zamieściła poyżej Ania+ Milva i Ulver. Quote
Recommended Posts