Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Javena']Bimus wprawdzie jest noc,ale Ty musisz sie windowac w góre:multi::multi::multi:[/QUOTE]
[URL="http://www.ekartki.pl/cards_files/0/613_skaczacy_pies.gif"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:W_HVMJgTM6ckdM:http://www.ekartki.pl/cards_files/0/613_skaczacy_pies.gif[/IMG][/URL]Hopaj piesku na górę po domek...i posag na nową drogę życia !

Podrzucamy Bimusia, klikając w obrazek. Hopaj

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czyli jeszcze raz : mogę dołożyć brakujące pieniądze na pierwszy miesiąc + 20 zł/m-cznie. nie wiem gdzie pies przebywa obecnie ale mieszkam w Warszawie i jeżdżę co 2 tygodnie lub częściej w okolice Brodnicy i mogę przewieźć na tej trasie psa za free.

Posted

Z nieba spadł Bimusiowi taki wujaszek/ cioteczka ??? [U]Wielkie dzięki za pomoc.[/U]
Proszę, wejdź jutro na wątek- bo ja nocna zmiana jestem- kompetentni ludzie, znający lepiej sytuację, wszystko Ci powiedzą.
[B]Bądź z nami w kontakcie, prosimy.[/B]

Posted

[quote name='1qaz']czyli jeszcze raz : mogę dołożyć brakujące pieniądze na pierwszy miesiąc + 20 zł/m-cznie. nie wiem gdzie pies przebywa obecnie ale mieszkam w Warszawie i jeżdżę co 2 tygodnie lub częściej w okolice Brodnicy i mogę przewieźć na tej trasie psa za free.[/QUOTE]
Ojej...Anioły w nocy się pobudziły dla Bimusia..??:o Cudnie:D

Posted

Ania ;) wyślę Ci numer na pw, podawaj komu uważasz. Poczytałam i rozumiem, że piesio w przyszły weekend ma jechać, co się świetnie składa bo ja jadę akurat 2 tygodnie pod rząd.
problemem (?) może być to, że jeżdżę z psem, ale jeżeli ktoś mi pożyczy transporter do bagażnika to sprawy nie będzie, bo mój jeździ na tylnim siedzeniu dla pasażera. Samochód mam kombi, więc nawet bernardyn by się zmieścił ;)

Posted

może nie być problemu, bo przypomniało mi się, że Pan Mąż zostaje chyba w domu, bo musi mamie swojej pomóc myć okna. a ja muszę jechać do swojej, bo potem by mnie 3 tygodnie nie było.

Posted

Dzięki 1gaz za nr tel. Podam kaa, skoro pozwoliłaś.
Nawiasem mówiąc, mam na imię Danka :evil_lol:
[IMG]http://th.interia.pl/50,bf7a3abd61910408/psieski.gif[/IMG]Dobranoc piesku, już nie kombinuj, tylko idź spać.My tutaj czuwamy nad Twoim snem i losem.

Posted

Dzień doberek Bim:) no widzę,że w nocy też można wiele zdziałać:)dziękuję "nocnej zmianie"..Kaa dziś w schronisku chyba,ale pewnie się skontaktuje z kim trzeba:)Zapraszamy do dalszej pomocy- brakuje coraz mniej...

Posted

Przepraszam że dopiero teraz ale mam remont i troche sporo innych zajęć ale jestem i tak jak obiecałam że po zapoznaniu histori BIMKA dam znać jak mogę pomoc .A więc moge 10 zł dekl.stałej począwszy juz na miesiąc sierpień.Proszę nr konta na pw.Miłego dnia i trzymaj się BIM:))........................No kto może jeszcze pomóc?????????/Tak niewiele brakuje żeby psiak mial inne życie .STEFAN pozdrawia wszystkich na dogo:)))))))))))))))

Posted

[quote name='wiolabiszop']Przepraszam że dopiero teraz ale mam remont i troche sporo innych zajęć ale jestem i tak jak obiecałam że po zapoznaniu histori BIMKA dam znać jak mogę pomoc .A więc[B] moge 10 zł dekl.stałej[/B] począwszy juz na miesiąc sierpień.Proszę nr konta na pw.Miłego dnia i trzymaj się BIM:))........................No kto może jeszcze pomóc?????????/Tak niewiele brakuje żeby psiak mial inne życie .STEFAN pozdrawia wszystkich na dogo:)))))))))))))))[/QUOTE]

nawet juz tylko 80 zl brakuje ...zeby kaa nie umknelo cytuje post wiolabiszop i dziekujemy :)