danka4u1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Javena']Bimus wprawdzie jest noc,ale Ty musisz sie windowac w góre:multi::multi::multi:[/QUOTE] [URL="http://www.ekartki.pl/cards_files/0/613_skaczacy_pies.gif"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:W_HVMJgTM6ckdM:http://www.ekartki.pl/cards_files/0/613_skaczacy_pies.gif[/IMG][/URL]Hopaj piesku na górę po domek...i posag na nową drogę życia ! Podrzucamy Bimusia, klikając w obrazek. Hopaj Quote
anett Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzięki za zaproszenie ale niestety finansowo nie jestem w stanie pomóc:shake: Trzymaj się Bim:lol: Quote
danka4u1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzięki anett za przybycie do Bima. Bądź z nami na wątku. Quote
1qaz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 czyli jeszcze raz : mogę dołożyć brakujące pieniądze na pierwszy miesiąc + 20 zł/m-cznie. nie wiem gdzie pies przebywa obecnie ale mieszkam w Warszawie i jeżdżę co 2 tygodnie lub częściej w okolice Brodnicy i mogę przewieźć na tej trasie psa za free. Quote
danka4u1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Z nieba spadł Bimusiowi taki wujaszek/ cioteczka ??? [U]Wielkie dzięki za pomoc.[/U] Proszę, wejdź jutro na wątek- bo ja nocna zmiana jestem- kompetentni ludzie, znający lepiej sytuację, wszystko Ci powiedzą. [B]Bądź z nami w kontakcie, prosimy.[/B] Quote
gonia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='1qaz']czyli jeszcze raz : mogę dołożyć brakujące pieniądze na pierwszy miesiąc + 20 zł/m-cznie. nie wiem gdzie pies przebywa obecnie ale mieszkam w Warszawie i jeżdżę co 2 tygodnie lub częściej w okolice Brodnicy i mogę przewieźć na tej trasie psa za free.[/QUOTE] Ojej...Anioły w nocy się pobudziły dla Bimusia..??:o Cudnie:D Quote
1qaz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ania ;) wyślę Ci numer na pw, podawaj komu uważasz. Poczytałam i rozumiem, że piesio w przyszły weekend ma jechać, co się świetnie składa bo ja jadę akurat 2 tygodnie pod rząd. problemem (?) może być to, że jeżdżę z psem, ale jeżeli ktoś mi pożyczy transporter do bagażnika to sprawy nie będzie, bo mój jeździ na tylnim siedzeniu dla pasażera. Samochód mam kombi, więc nawet bernardyn by się zmieścił ;) Quote
1qaz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 może nie być problemu, bo przypomniało mi się, że Pan Mąż zostaje chyba w domu, bo musi mamie swojej pomóc myć okna. a ja muszę jechać do swojej, bo potem by mnie 3 tygodnie nie było. Quote
1qaz Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 posty nie chcą się edytować :/ do tego wyżej, powinno nie być problemu, bo pies zostanie z Panem Mężem. Quote
danka4u1 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzięki 1gaz za nr tel. Podam kaa, skoro pozwoliłaś. Nawiasem mówiąc, mam na imię Danka :evil_lol: [IMG]http://th.interia.pl/50,bf7a3abd61910408/psieski.gif[/IMG]Dobranoc piesku, już nie kombinuj, tylko idź spać.My tutaj czuwamy nad Twoim snem i losem. Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzień doberek Bim:) no widzę,że w nocy też można wiele zdziałać:)dziękuję "nocnej zmianie"..Kaa dziś w schronisku chyba,ale pewnie się skontaktuje z kim trzeba:)Zapraszamy do dalszej pomocy- brakuje coraz mniej... Quote
wiolabiszop Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Przepraszam że dopiero teraz ale mam remont i troche sporo innych zajęć ale jestem i tak jak obiecałam że po zapoznaniu histori BIMKA dam znać jak mogę pomoc .A więc moge 10 zł dekl.stałej począwszy juz na miesiąc sierpień.Proszę nr konta na pw.Miłego dnia i trzymaj się BIM:))........................No kto może jeszcze pomóc?????????/Tak niewiele brakuje żeby psiak mial inne życie .STEFAN pozdrawia wszystkich na dogo:))))))))))))))) Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dziękujemy serdeczenie Wiolu:loveu: No Bimuś....mordka do góry:) z takimi cioteczkami jak masz na wątku [B]musi[/B] się wszystko udać:) Quote
lika1771 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nocna zmiana spisała sie super.Teraz czas na dzienna:eviltong: Quote
monika083 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='lika1771']Nocna zmiana spisała sie super.Teraz czas na dzienna:eviltong:[/QUOTE] dzienna zmiana sie melduje:helo: Quote
Kociabanda2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='lika1771']Nocna zmiana spisała sie super.Teraz czas na dzienna:eviltong:[/QUOTE] nie śpię już, nie śpię ;) Quote
Mysza2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nocna zmiana rzeczywiście spisała się na medal Quote
Akrum Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bimuś coraz bliżej masz do wyjścia ze schronu, jeszcze tylko 90 zł, to już nie jest tak dużo... już z górki (mam nadzieje) Quote
AgusiaP Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Wszystko będzie dobrze Bimuś. [B]Bimuś bardzo prosi o grosik na hotelik :cool3:[/B] Quote
monika083 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='wiolabiszop']Przepraszam że dopiero teraz ale mam remont i troche sporo innych zajęć ale jestem i tak jak obiecałam że po zapoznaniu histori BIMKA dam znać jak mogę pomoc .A więc[B] moge 10 zł dekl.stałej[/B] począwszy juz na miesiąc sierpień.Proszę nr konta na pw.Miłego dnia i trzymaj się BIM:))........................No kto może jeszcze pomóc?????????/Tak niewiele brakuje żeby psiak mial inne życie .STEFAN pozdrawia wszystkich na dogo:)))))))))))))))[/QUOTE] nawet juz tylko 80 zl brakuje ...zeby kaa nie umknelo cytuje post wiolabiszop i dziekujemy :) Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bim pokazuj pychola:) musimy tu jakoś te 80 zł załatwić:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 W niedzielę powstawiam rozliczenie z wpływów kwot jednorazowych. Bardzo się cieszę ,że może uda się zorganizować transport do nas taniej!! Dobrze mieć taki kontakt, bo w nasze strony z dogo mało kto jeździ:) Quote
monika083 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bimu ,widze ,ze w nocy cioteczki i wujkowie bardziej aktywni :) Quote
Recommended Posts