Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ci co mówią że świat zmienić się nieda... KŁAMIĄ!!!!!!!

- pies oducza się żebrać (bo wie że i tak nic nie dostanie)
- tata przestał dokarmiać psa
- pies je to co mu się daje i nie wybrzydza
- dostaje 2, żadko 3 razy dzienniejeść (pies)
- ma coraz więcej siły i więcej się uśmiecha

:):):):):)

Posted

Super Ozuzi!jestem z Ciebie dumna!Ci wszystkowiedzący co głupoty na forum wypisują powinni brać z Ciebie przykład.
W krótkim czasie zbudowałaś naprawdę silną więź ze swoim psem,zapewniłaś mu rozrywkę,ruch i odpowiednią karmę dzieki czemu Isztar czuje sie na pewno lepiej.
BRAWO!!!!!!!! ;)

Posted

[quote name='ozuzi']Ci co mówią że świat zmienić się nieda... KŁAMIĄ!!!!!!!

-[B] ma coraz więcej siły i więcej się uśmiecha[/B]

:):):):):)[/QUOTE]

wow super :multi: :multi: :multi: strasznie się ciesze że tak wszystko Wam się układa.

Posted

Ja też się cieszę bo Wam cały czas kibicuję...a już najbardziej mi się spodobało to, co napisałaś Ozuzi na ostatku (o tym, że Isztar coraz częściej ,,się uśmiecha" :multi: )

Posted

wybaczcie, ale nie będzie zdjęć. W lesie się zachmurzyło i było ciemno a zdjęcia z lampą z mojego aparatu... tylko świecące oczy. Może uda mi się je rozjaśnić ale musze skombinować program, ale to za jakiś czas... :-( :-( :-(

Posted

[quote name='ozuzi']Ale pies je !!! (...) teraz 2-3 razy dziennie mięsko z marchewką i [B]ryżem[/B] albo suche. [/quote]

[B]Ozuzi,[/B]
moja rada: zrezygnuj z ryzu i innych wypelniaczy. One nie sa psu do niczego potrzebne, a skoro ja cchcesz odchudzic to sa wrecz zakazane.
Zamiast wypelniaczy dodaj jej wiecej warzyw.

[B]A poza tym, brawo! Super przemiana psa, wlascicielki no i tytulu to[/B]piku:cool3:

Posted

[quote name='ozuzi'][I]Ci co mówią że świat zmienić się nieda... KŁAMIĄ!!!!!!!

-[B] ma coraz więcej siły i więcej się uśmiecha[/B]

:smile::smile::smile::smile::smile:[/quote][/I]
[I]Gratulujemy ! i życzymy dalszych sukcesów ;) [/I]

Posted

zajrzałam tu przez przypadek i i muszę przyznać, że byłam zszokowana tą "wielką, leniwą rozpasioną krową"!!! ale wczytując się dalej i dalej przestałam się złościć. Ozuzi trzymam kciuki za ciebie i Isztar oby ci się udało to co robisz a psiulka napewno ci się odwdzięczy!

Posted

jak temat wskazuje... t.zwn. brak motywacji...
:oops: :oops: :oops: :shake: :shake: :shake:

- przestałam chodzić na spacery
- karmić psa

no wiecie wakacje, plaża, błogie lenistwo, mundial :evil_lol:

ale już wracam do pionu

karmienie sie nie zmieniło warzywka, ryż (w następnym gotowaniu już bez), i mięcho, tylko mama ją karmiła

dzisiaja co prawda nie byłam na spacerku, ale się bawiłysmy w ogrodzie (pies praktycznie nie żyje) i nauczyła się piłkę w locie złapać :multi: :multi: :lol:

Isztar miała dzisiaj napad lizania. Lizała wszystko od rąk do pościeli :lol:

Zdjątek narazie nie ma

Idę dalej mecza oglądać :evil_lol:

Posted

Doszło Ci sprzątanie ogródka, chyba że lubisz niespodzianki;)
Ozuzi było już ok, więc nie odpuszczaj! Spacerki, gotowanie jedzonka, pilnowanie dokarmiających psa rodziców itd:)

Posted

Isztar ma chyba bulimię... :( za karzdym razem jak coś zje to wymiotuje. Rozumiem raz czy dwa, ale ciągle. Raz o 20 się ocknęłam że nie ma co jej dać to mama pojechał po puszkę, no to ją rozumiem ale i przed puszką i po puszce, nie wiem co się dzieje:shake:

Posted

Bulimia występuje tylko u ludzi i wymioty są prowokowane.

Isztar napewno się czymś zatruła, ja bym poszła na wszelki wypadek do weterynarza, bo takie wymioty u mojego psa parę lat temu skończyły się wyżarciem wątroby i ledwym odratowaniem psa...

Posted

Koniecznie do weta! Tylko ludzie maja bulimie i sa to prowokowane wymioty po zachlannym zjedzeniu czegos zeby nie przypadkiem nie zgrubnac (wrrr paranoja) a jak piszesz twoja sucz zwraca i przed i po jedzeniu wiec to moze jakies zatrucie ale koniecznie do weta a psy sa za madre na to zeby miec bulimie