MM. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 NightQueen napisał(a):Mam kontakt ze schroniskowcami, wszystkie są wspaniałe, ale Daktyl... miłość od pierwszego wejrzenia :) Ciekawe, jak się jego dalsze losy potoczą... Trzymam kciuki, aby trafił na kogoś równie porządnego, jak wy dziewczyny :razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 wskoczyć czy nie wskoczyc ?! Lalka Molcia:loveu: Narazie pas bo rodzice przyprowadzili mi jakaś czterołapną istotę, uciekła sasiadowi z działki i przywlekła się za nimi bez ich wiedzy i musze ją "przekimać" :loveu::diabloti: Quote
Foxowa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Witam się i znikam jednocześnie do wanny :) Przyjechałam po 20 do domu bo wyjechaliśmy po 15, takie korki były.... Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Dżasta napisz pierwsza bo mi się nie chce 7797975 :evil_lol: :loveu: Wiem, że przywilej, ale widzę, że zdjęcia mieszane - czyli, że wybierałaś te najgorsze, o! a tam najgorsze, raczej pierwsze z brzegu :cool3: Nie-e. Moim zdaniem to idealne połączenie. Zresztą Ewka tyle siedziałyśmy i wymyślałyśmy co możesz zrobić z królikiem a ty swoje. :shake: Po prostu ręce opadają. :shake: Ja jestem za przerzuceniem futrzaka za 3 metrowe ogrodzenie schroniska i git. Dżasta ma racje :cool3: http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz076-2.jpg fuuuuj co to jest? :-o:diabloti: Quote
dog193 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 No wiem, wiem, głupia jestem :diabloti: Ludzie, wstawiajcie zdjęcia :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 193638 napiszcie jak chceta ;p Z tegob co wiem To Molinka ;) Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 wróciłam, zostałam przywitana przez psa jak należy, byłam na spacerze, zjadłam w końcu normalny obiad, mama włączyła mi jakiś straszny film ale uciekłam i zgrywam zdjęcia :D jeszcze tylko 30 na 800 do zgrania xd a teraz będę kadrować i wrzucam na picassę a z picassy tu ;) zdjęcia są mega zajebiste :loveu::loveu::loveu: miałam bękę już ze sto razy, Baśka Twoje z kalambur i jedzenia nalesników są mega xddd i ogólnbie są świetne, poza tymi na których jestem :diabloti: Patusiu to jest mokry chleb :evil_lol::evil_lol: Borówka czarna (Vaccinium myrtillus L.) - gatunek rośliny wieloletniej z rodziny wrzosowatych (Ericaceae). Ma wiele zwyczajowych nazw: jagoda, czernica, czarna jagoda, czarna borówka. Występuje w Europie i Azji, powszechnie w Polsce. hahaha :D i miałam rację :loveu: tak samo jak wy, ale ja bardziej :diabloti: Quote
Sweet Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Boże ile wy tam piszecie;P haha:D Moich zdjęc nie skomentuje ale sie wam odwdzięczę jak przyjade jutro!:D:D I w ogóle to nie gadajcie tyle bo nie nadąze jutro jak wroce;P przez 4 godziny wiecie ile mozna napisac:evil_lol: Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Izabela124.']http://img830.imageshack.us/img830/4121/dsc0065f.jpg Iza, ale masz sexi kolor włosów:loveu: wiem, wiem Iza :D Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 właśnie skończyłam kadrować pierwszy dzień.. masakra jakaś ^^ w ogólę tak przeglądam te zdjęcia i tak ok 1/3 zdjęć nie robiłam ja :D wrzucam kilka i idę odsypiać te gry w remika :D Molinda Lalka, czyli największy żarłok zlotu :D Audik Dakuś zdjęcie brzydkie, ale ta mina Piksel :D Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Fuks terminator :D Ada Sweet z Fuksiem latający Daku i nogi Anity :evil_lol: Maks vel Hormon- kolejny terminator :diabloti: ja z którymś z Nikusiów xd Quote
MM. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0612-2.jpg :loveu: Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 dupa Daktyla i czyjaś ręka :D od lewej Buba zwana Izą czyli maksowa17, Justyna Bewarka z Miśką oraz Asia gordonowa Audik, mój syn ^^ i pokazujemy profile :D Ewcia dog193 Dżastina Buba :D Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Patusia ze swoim miękkim chlebem :D:loveu: czupryna moja:loveu: Iza jo xd Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Maksow z Pikusiem i kawałkiem Ady :D Asia, Daki z Anitką w tle dwa agresory atakują Miśkę :D Ola vel Fola czyli Fokxowa z Audikiem Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Maks i Audik Dogowa, Maks, Iza, Fuks Lalka i Audik, dupki dwie :D Ewulec :D Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Asia Dakul:loveu: Buba vel Iza niszczy zieleń :D Justynka z Misią :) Quote
Avaloth Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Misia:loveu: Aś Ewcia:evil_lol: i Iza i się zaczynają znad jeziorka, najpierw Fuks panierujący się :D i na dzisiaj '-amen -bóg zapłać' :evil_lol: Quote
Arek/Allan/Artek/Patryk Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 SmallPati czemu mi chleba nie zostawilas ;(( za rok bym oddal :D Quote
basiapron Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ja poproszę zdjęcia Kudłaczka mojego, plisssss a co do zlotu - proponuje po sezonie w jakiś weekend.w piątek wieczór przyjazd, w niedzielę wyjazd. Tylko miejscówkę trzeba znaleźć w której jest dogodnie cenowo i godzinowo. ja ostatnio byłam w Chatce Chemików tylko tam jak pytałam o psy to ciężko. Chociaż może jeśli by nikogo więcej wtedy nie było to by się dało. W końcu jeśli się im powie że 20 osób chce przyjechać na 2 noce to mają już większy zarobek. Jak ja tam byłam to było nas 4 osoby i w ten weekend nikogo poza właścicielami nie było więc dostaliśmy pokój w którym normalnie weszłoby 14 osób minimum. A okolice piękne. Chatek jest ogólnie więcej więc można poszukać, a tam właśnie mają czynne w weekendy - poza wakacjami jest od 22 w piątek do 14 chyba w niedziele. I ognicha są :) Quote
Recommended Posts