Arek/Allan/Artek/Patryk Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 DogoAlko Tez moge jechac, jak nas jeszcze chcecie :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 ta jasne że chcemu:evil_lol: i jednak może udo mi sie pojechhać za rok bo no bo ok nie wiem na razie nie chca nic godać;) i jo bych kajś w góry proponowała jechać tyż domki koło jakiś rzeczki czy coś Quote
Foxowa Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 To jak ktoś ma moje fotki i mojej psiarni to poproszę i kradnę wszystkie jakie tu są na moją galerię i stronke ;) Quote
dog193 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 A ja bym prosiła o moje zdjęcia z Dakim, bo chcę mamuśce pokazać :evil_lol: I ogólnie wstawiajcie foty :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ileż już tu fotek mamy :loveu: Ja nie wiem czy ja głowę strtaciłam na tym zlocie bo wszedzie moje nogi beze mnie :evil_lol::evil_lol: http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=11329/ Ja bym chętnie to sprawdziła bo miejscówka fajna, i jak jura to jest zapewne gdzie chodzić i cena nie przeraża ;) Quote
Ppx Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jak ktoś ma zdjęcia Luc i chce nabić sobie posta, to zachęcam do wstawienia ich do mojej galeryji (tzn. Lucy). :D Quote
DomixX Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Ppx']Jak ktoś ma zdjęcia Luc i chce nabić sobie posta, to zachęcam do wstawienia ich do mojej galeryji (tzn. Lucy). :D Paulina, ty to jak będziesz na gadu to pisz to ci powysyłam te focisze, a od dziewczyn to potem bo jeszcze nie mam.. Noi macie jeszcze 2:cool3: Śpiący pikulec:eviltong: I Anita z Kraksą Quote
IzabelaB Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://lh4.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TF3cxIiaZSI/AAAAAAAAGD4/nkGsWz_FzIo/s512/IMG_4135.JPG Matko i córko !:D Quote
MM. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 http://lh6.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TF3avm2aTRI/AAAAAAAAGDI/QjnENIbjMz4/s640/IMG_4116.JPG zdjęcie miałoby genialny klimat, gdyby nie to coś bliżej nieokreślone na pierwszym planie :cool3: Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Caachou_']http://lh6.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TF3avm2aTRI/AAAAAAAAGDI/QjnENIbjMz4/s640/IMG_4116.JPG zdjęcie miałoby genialny klimat, gdyby nie to coś bliżej nieokreślone na pierwszym planie :cool3: nie ja robiłam, więc nie do mnie z tym :D czy tylko mi poznikała część moich i część Patusiowych zdjęć ? -.- Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Mam zdjęcie z Kraksunią :loveu: Dzięki A ja dalej przy spacerku nad jezioro :evil_lol: pływający Snoopiś :loveu: Ola i zamieszanie latający Fuksio :diabloti: ladujący daktylos zdolny dzieciak :loveu: Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 dobra, jadym dalej: Fuks otrzepujący się z resztek panierki :D Audik xd zabawa dwóch Folciowych głupków :D PS przez przypadek kliknęłam 'blokuj obrazek' w właściwościach jednego ze zdjecia na picassie i teraz nie pokazuje mi żadnego obrazka którego adres zaczyna się od llh5 czy coś takiego. ktoś wie jak takie coś cofnać ? Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 hobby daktyla Lalka puszcza oczko :loveu: mokry chlebek :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Fuks przed lotem xd Fuksio po locie :D Daki Chłopaki Oli mokry chleb, prawie jak shar pei xdd Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 latający Fuksiu :evil_lol: było więcej zdjęć z tej serii ale mi się zablokowały.. Snoopy nasz lotnik w wydaniu na mokrego szczura :D Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 brzydka Iśka męczy Lalkę :eviltong: głowa Oli i latający pies xd zlotowi wrogowie, kiedy jeszcze nie byli wrogami xd Fuksowy uśmiech Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Iza vel Buba i Max vel Hormon :lol: Reszta zlotowiczów dołącza rozmyslanie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 a jednak płyniemy :razz: Justyna (Bewarka) z Misią i z Daktylem sielanka :loveu: MasZa Kto pierwszy :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Daktylos podczas próby zakopania patysia xd Kraksa Ulv i Masza Jolki *.* Kra, Masza, Magda Ulv, Nadia i Jolka, w tle Ewa kradnąca Kraksie wózek i Piksi Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 wilk ^^ zabrali mu patyk to sobie znalazł co innego :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Zwycięski Daktyl :lol: Jola i kra :loveu: płynąć czy nie i nurkowanie Daktylka :crazyeye::multi:wy tak nie umeicie Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Magda znęcająca się nad biednym małym psem :D Adusia Sweet ze swym soniakiem :D Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jolka złapała rybę xd Masza:loveu: Sweet z Audikiem Misia:loveu: Quote
Avaloth Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 tym razem foksterier 'prostowłosy' w panierce ^^ Snupi xd Misia Justyny Bewarki Nadia Jolki Quote
Recommended Posts