Tepes Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hahaha Iśka powinna mieś surykatki:evil_lol: kurde dej mi na pw nr konta kaj te 42 zł mom Ci posłać;) kradna kilka fotek do mie do galeri bo jo nie mom prawie wcale:D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ten mój skromny napisik :loveu: Musiałaś go tak szygbko zmyć:razz:? paparazzi przed domkiem nr 16 Dakiś na spacerku :loveu: "czysty" Fux:diabloti: i dama do której bez kija nie podchodź :loveu::evil_lol: Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 witam i oznajmiam wszystkim, że dojechałam do domu cała i zdrowa - no prawie :D ale to już przeszłość, moje ała się goi :D Maks aktualnie leży pod szafą i ze mną nie rozmawia - ciekawe dlaczego? :D na zlocie było super MIMO WSZYSTKO i dziękuje za wspólnie spędzony czas :D czekam na kolejne zdjęcia ! ;D proszę dużo od Maksa i mnie haha ... ! Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Fuxksiatko Daktylek Molcia :loveu: miekka jak chleb nasi zagubieni zlotowicze :mad: i pies który zrobiłby wszytsko za to żeby dostać się do kosza z resztkami :evil_lol::evil_lol: Lalka :loveu: Quote
dog193 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Caachou_ napisał(a):surykatek? :crazyeye: :roflt: "Łap okazję" :diabloti: Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Anula Pw Masz zapchane nie mogę ci posłać wiadomości. a Zdjęcia możesz kraść O tak Viki :loveu::loveu: palce prawie żem potraciła :evil_lol: Ooo inwalida Iza wpadła :diabloti: było minęło, nie ma krwi nie ma żalu :evil_lol: Ten mój skromny napisik :loveu: Musiałaś go tak szygbko zmyć:razz:? potrzymałabym dłużej ale toż to maltretowanie psa jest :evil_lol: paparazzi przed domkiem nr 16 jak zwykle przed 16 :cool3: surykatek? :crazyeye: a mieliśmy stadko w okolicy :loveu: a jakie czujne były :diabloti::evil_lol: Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Caachou_ napisał(a):surykatek? :crazyeye: jakie przerażenie ! :D ale masz racje, to niebywałe spotkać stado surykatek na śląsku :D Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 maksowa17 napisał(a):jakie przerażenie ! :D ale masz racje, to niebywałe spotkać stado surykatek na śląsku :D bo to wszystko przez to że to strasznie płochliwe zwierzątka są :diabloti: graniczyło z cudem spotkać je za dnia :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A jak tam Ostrowiec dojechał już ?? ;) Ja czekam teraz aż ktoś coś znowu wstawi o! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 ja najwięcej wstawiam, teraz wasza kolej, ot co! :P Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 NightQueen napisał(a):ja najwięcej wstawiam, teraz wasza kolej, ot co! :P haha! ja nie wstawiam, bo zrobiłam aż 5 zdjęć i to samego Maksa hahaha :D Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 tak w ogóle to zmieniam nick! zgadnijcie na jaki :D Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 NightQueen napisał(a):bo to wszystko przez to że to strasznie płochliwe zwierzątka są :diabloti: graniczyło z cudem spotkać je za dnia :evil_lol: szczególnie w naszym towarzystwie ! :D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja zgaduję Buba ???:razz: tak ? _________________________________________________________________ A tak wogulę to niedawno skończył suię nasz cudowny zlocik, ale ja proponuję miejscówkę na następny, tanio domki ładne można z psami jest gdzie chodzić ogrodzony :loveu: http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=11329/ Może nam wypali na jakiś weekend nawet Quote
Tepes Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Buba hahaha:evil_lol: Bartiś a kaj to wgl jest?:D Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 No na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej Zapewne w czerwcu na weekend dłuzszy tam się wybierzemy to obadam ;) Ale zapowiada się tam fajnie i akurat 10 domków jest Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='maksowa17']haha! ja nie wstawiam, bo zrobiłam aż 5 zdjęć i to samego Maksa hahaha :D sporo faktycznie, ja zaledwie ponad 1000 mam :diabloti: [quote name='maksowa17']tak w ogóle to zmieniam nick! zgadnijcie na jaki :D hormon :diabloti::evil_lol: [quote name='maksowa17']szczególnie w naszym towarzystwie ! :D że niby co? my straszyłyśmy surykatki? :evil_lol: Ada kradnie kraksie wózek :mad: Maks niufa Moli, wtedy miał jeszcze humor :evil_lol: męcze Dakiego Fuksio czegoś Justyna szukała w moim domku? :mad: zostałaś przyłapana :evil_lol: Quote
NightQueen Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Ewa i jej dzieciak Naturalna pozycja Daktyla Ewa wypasa Daktyla i po wypasie, Ewa zbiera bobki Daktyla :diabloti: Cięzka praca fizyczna pod okiem szeryfa Dakiego :evil_lol: Po pozbieraniu kupek, Daki uczy Ewę przybijania piątki :diabloti: Masza wyprowadza Łukaszka na spacerek, a w tyle Ewa pełne skupienie Quote
Bartiśkowa_ Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 http://img801.imageshack.us/img801/3926/dsc0014e.jpg a powtarzałam jej tyle że on jej się nie przyda to ta swoje :evil_lol::evil_lol: Mogłaś wstawić całą tą śmierdzacą historyjkę Ewy :diabloti::razz: Quote
Cavy Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz027-1.jpg jak zobaczyłam to zdjęcie, to padłam, wstałam, padłam i jeszcze raz wstałam i myślełam, że kolejny raz padnę. :crazyeye: :mdleje: to wygląda jak jakieś zwłoki :diabloti: :evil_lol: Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Ja zgaduję Buba ???:razz: tak ? _________________________________________________________________ A tak wogulę to niedawno skończył suię nasz cudowny zlocik, ale ja proponuję miejscówkę na następny, tanio domki ładne można z psami jest gdzie chodzić ogrodzony :loveu: http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=11329/ Może nam wypali na jakiś weekend nawet eeee i nie ma niespodzianki hahaha :D bd buba&hormon :D? co wy na to hahaha Quote
IzabelaB Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Cavy']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz027-1.jpg jak zobaczyłam to zdjęcie, to padłam, wstałam, padłam i jeszcze raz wstałam i myślełam, że kolejny raz padnę. :crazyeye: :mdleje: to wygląda jak jakieś zwłoki :diabloti: :evil_lol: to tylko morderca zlotu nr 2, po Maksymilianie :D Quote
Recommended Posts