Radek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Dorzuciłem dzisiaj 10 zł dla Oskara. Tyle miałem "psiej" nadwyżki;) Quote
erka Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Doszło Radku od Ciebie 10 zł, dziekujemy bardzo:). Quote
Radek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Pomalutku zbliża się długi weekend. Pewnie w związku z tym opóźni mi się kilka dni wypłata. Może się więc zdarzyć, że deklaracja dla Oskara za maj pójdzie dopiero w weekend 5/6 maja. Quote
Jaaga Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Radku, dziekuję za stała pomoc dla Oskara. Erko, niestety Oskar gorzej czuje się na zwykłej karmie przez dłuższy czas. schudł, robił się bardziej osowiały. Przydałby mu się jednak Hepatic, żeby choć mieszać z aktualną karmą. Może ktoś zrobiłby bazarek dla Oskara na dietę wątrobową? Nie mam niestety teraz czasu na dogo, więc nawet bazarkowo nie pomogę. Erko, podpytasz na wątku ogólnym, bo tu to raczej mało kto zaglada. Quote
Radek Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Szkoda, że bidulek gorzej się czuje. Jak tylko dotrze moja wypłata to przeleję więcej niż deklaracja żeby było choć trochę więcej, tylko że dopiero 5/6 maja (tak jak wcześniej pisałem) będę mógł zrobić przelew. Quote
erka Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Jaaga , to zamów mu Hepatica. Jakos uzbieramy dla Oskarka. Quote
Jaaga Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nie, bez zmian. Hepatica dystrybutor nie dostarczył do lecznicy i pewnie dopiero w poniedziałek dowiezie przez te wszystkie dni wolne. Z drugiej strony przecież Oskar już jest coraz starszy, więc to też mogą być zmiany związane z wiekiem. Zobaczymy, czy po diecie polepszy się mu. Quote
Linssi Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 U mnie nadal jest ksiazka, ktora Jaaga przekazala na bazarek i grzebien, ktore sie nie sprzedaly. Gdyby ktos cos organizowal, to moge podeslac foty czy cos. ja niestety ostatnio nie ogarniam czasowo :( Quote
divia_gg Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Linssi']U mnie nadal jest ksiazka, ktora Jaaga przekazala na bazarek i grzebien, ktore sie nie sprzedaly. Gdyby ktos cos organizowal, to moge podeslac foty czy cos. ja niestety ostatnio nie ogarniam czasowo :([/QUOTE] Linssi skads to znam... Ja po prostu ostatnio nie wyrabiam. Mam rzeczy od erki i tez narazie tylko obfocilam. JAk tylko bede wystawiala to na pewno dam znac. Mam nadzieje, ze juz w maju sie poogarniam, bo az mnie serce boli, ze bardziej nie moge pomoc. Ale juz niebawem - mam nadzieje... Quote
Radek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Majowa deklaracja dla Oskara właśnie poszła:) [COLOR=#808080](w miarę skromnych możliwości trochę większa)[/COLOR] Quote
erka Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 Radku, doszła Twoja wpłata 20 zł , bardzo dziękujemy :loveu:. Przelałam do Jaagi 200 zł na dt i 250 zł na karmę hepatic. Dług Oskarkowy wynosi niestety [B]673,44 zł :-(.[/B] Quote
Radek Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Jak mi zostanie na koncie coś pod koniec miesiąca to postaram się jeszcze troszkę grosza podrzucić. Quote
Jaaga Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Oskar ze swojej diety bardzo zadowolony. Wczoraj dostal ją z dodatkiem ryżu i wołowiny, to wsunąl prawie dwa razy tyle, co tej zwykłej. Może teraz trochę przytyje, bo wolę Oskara takiego, jak był na ostatnich zdjęciach, niż chudego. Przedwczoraj z Oskara wyczesałam pół reklamówki sierści, bo dopiero teraz linieje. Jak wymieni sierść i zmienił jedzenie to może znowu wypięknieje. Quote
Radek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Super, że ma apetyt, a z linieniem to ma chyba trochę spóźniony zapłon :evil_lol: Quote
Jaaga Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Apetyt ma wybiórczo, nie na wszystko. Też mi się wydaje, że trochę późno zmienia sierść, ale cóż zrobić, czesać trzeba. Quote
Radek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Jaaga']Apetyt ma wybiórczo, nie na wszystko. [/QUOTE] Może jak lepsze rzeczy to i apetyt większy ;) Quote
divia_gg Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Jaaga']Apetyt ma wybiórczo, nie na wszystko. Też mi się wydaje, że trochę późno zmienia sierść, ale cóż zrobić, czesać trzeba.[/QUOTE] W sumie pozno, ale chyba to jakas norma. Moj Brutus juz mniej wiecej ogarniety, ale jeszcze mu wychodzi, a Sara puchata suka teściow wlasnie rozpoczyna i to masakra jest. Cale lato chyba bede ja wyczesywac:) Quote
Radek Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Po weekendzie przeleję deklarację za czerwiec dla Oskara. Quote
erka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Oskarek wkrótce będzie miał nowe towarzystwo, bo prawdopodobnie az trzy psiaki jadą w niedzielę do Jaagi:). Jeden wielki staruszek , ciekawe, czy Oskar będzie zadowolony z takiej konkurencji:roll:. Quote
emilia2280 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 hehe, wilczarz jedzie i kto jeszcze do OSkara? Quote
Recommended Posts