Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erko, mam już koniec karmy dla Oskara, praktycznie na jutro. I tak mieszam mu już z gotowanym, bo ten worek ma miesiąc.mam od jkp 100 zł, drugie 100 zł dam z bazarku, ale dopiero poidło do mnie musi dotrzeć, a potem musze je wysłać do osoby, która zamówiła. Zabraknie więc 50 zł. Więcej nie mogę dać bazarkowych pieniędzy, bo mam 3 kociaki chore, każy na co innego, w tym jeden na intestinalu, a dziś trafiła do nas kolejna dorosła kotka. Chyba i tak bedę musiała zrobić jakiś kolejny bazarek, żeby utrzymać i leczyć to całe stado kotów.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emilio, pieknie dziękuję. Jednak od razu zamówiłam karmę i teraz musimy ją odebrać. Szkoda, że nie wiedziałam wczesniej, bo pieniądze z bazarku chciałam przeznaczyć na badanie kontrolne krwi.

Plus jest taki, że Oskar jest zabezpieczony na 2 miesiące.

Niestety, mimo zmniejszenia dawki leku, Oskarowi się nie polepsza. Wczoraj wypił w ciągu 20 min. ok. 3 l wody. Nad ranem musze z nim wychodzić na spacery, bo nie potrafi dotrzymać do rana. Przy mniejszej dawce leku noga się chyba pogorszyła i nie wiem już co i jak podawać. Duże dawki chyba źle wpływają na wątrobę, a mniejsze na rany. I tak źle, i tak nie dobrze.

Posted

Oskarek juz po badaniach, Jaaga chyba nie ma czasu napisac, ale chyba nie jest tak źle.
A ja zrobię wieczorem rozliczenie, proszę o chwilę cierpliwości:).

Posted

[quote name='erka']Oskarek juz po badaniach, Jaaga chyba nie ma czasu napisac, ale chyba nie jest tak źle.[/QUOTE]

To będę obgryzał paznokcie z niecierpliwości;)

Posted

Oskar miał badana krew i nie jest najgorzej. Ma podwyzszone wyniki z watroby, ale w jego sytuacji to normalne, no i sterydy też podnoszą te parametry.
Ma dokładnie obcięte pazury, trochę histeryzował, ale p. doktor ma doświadczenie z nim.
Zapłaciłam 110 zł, ale miałam od Erki 20 zł, wiec z moich 90 zł. Fakture musze odebrac nastepnym razem, bo znowu zrobiłam zator w poczekalni.
Czyli bez paniki, zestaw leków jak zwykle + Hepatic.

Posted

[quote name='Radek']Erko, czy pieniądze z mojego bazarku dotarły?
W tytule przelewu powinno być napisane że z bazarku.[/QUOTE]

Radku, dlaczego nie piszesz, że to nie z Twojego konta miało być:razz:. Dziesięc razy sprawdzałam wyciąg, a to oczywiście jest , 78 zł, tylko wpłacone 17.10 przez wegielkową, czyli zwyciężczynie licytacji na Twoim bazarku:).

Bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:.
Również dziękujemy jkp, która wpłaciła 100 zł na konto Jaagi i Jaadze, która wpłaciła 100 zł ze swojego bazarku :loveu::loveu: oraz emilii2280, która zasponsorowała 12 kg karmy specjalistycznej:loveu::loveu:.

Saldo nadal minusowe [B][COLOR=red]- 517,23 zł:-(.[/COLOR][/B]

Posted

Emilio, ze względu na steryd i inne leki Oskar co jakis czas musi mieć robione kontrolne badania krwi, żeby zobaczyc, jak funcjonuje wątroba i czy nerki sa zdrowe. Myślę, że innych badań nie ma co robić. Najwyżej mozna znowu za miesiąc skontrolować wątrobę, czy już sobie poradziła z tym pogorszeniem i złogami żółci, jakie były kiedy jechał ze Slayem. Na razie dostaje lek na złogi i kamienie żółciowe.

Emilio, Radku, dziękuję Wam za stałą pomoc dla Oskara.

Posted

Wybaczcie, ze jeszcze nie ruszylam z bazarkiem z fantami od Jaagi. Maz mag.dy jest w pracy tylko do 17.00, a ja nie moge sie wyrobic, zeby do niego podjechac po rzeczy :( Spreze sie napewno!

Posted

hejka, zadko tu jestem ostatnimi czasy ale staram sie jak moge czytac co u Oskarka, mam nadzieje ze chlopak da sobie rade w koncu ... na mnie mozecie liczyc ... narazie wplacilem stufke ... do swiat moge byc zadko ... ale po nowym roku co najmniej do marca bede codziennie ... pozdrowko dla Oskarka

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Zapraszam na bazarek dla Oskarka! Gadżety dla psa i dla pana, naklejki na auto! [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3] [/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217416-Gadżety-dla-psa-i-pana-łapkowe-naklejki-na-uato-dla-schorowanego-Oskarka.-Do-21.11!"][B][SIZE=3]http://www.dogomania.pl/threads/217416-Gadżety-dla-psa-i-pana-łapkowe-naklejki-na-uato-dla-schorowanego-Oskarka.-Do-21.11![/SIZE][/B][/URL]

Posted

Wpłynęło 15 zł od Radka, bardzo dziękujemy:loveu:.
AresekSE, dzięki za pamięć o Oskarku:), Twoja wpłata pewnie dotrze jutro, to potwierdzę.

Zapraszamy na bazarek dla Oskarka:).