Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
a transport do hoteliku juz macie? jesli nie to moze warto juz na transportowym napisac.

Tym się na razie nie martwię. Bardziej doskwiera brak deklaracji.

Posted

STALE:

sylwija-15zl
lilka1771-20zl
pawel1w25 - 40zl(do grudnia)
kaskadaffik - 10 zł.

Razem: 85 zł.

JEDNORAZOWE:

Maruda666-50zl
ewa gonzales-50zl
kaskadaffik-50zl
monika 083 - 20 zł.
bico - 30 zł.
Nevada - 20 zł.
ilo_n - 30 zł.

Razem: 250 zł.

Brakuje nam ciągle prawie 215 zł.

Jest szansa na hotel u Czarodziejki za 300 zł., ale ciągle nam brak 215.

Posted

Dziewczyny, dostalam pw o watku, kolejny noz na gardle, bo tych nieszczesnych psow jest po prostu za duzo, a ludzie zamiast sterylizowac usypiaja. Jak slysze igla albo morbital, to chce gryzc i rzucac sie do gardla.

Pies jest ladny, tylko zaniedbany, jak to w schronie. W dodatku zdominowany przez silniejszego kolege. Takie psy odzywaja i rozkwitaja w dobrych, naturalnych warunkach, gdzie jest zrownowazone stado i harmonijne stosunki.
Trzeba sie zmobilizowac, jest dla niego szansa.

Ja deklaruje 25zl miesiecznie. Czy juz wplacamy, czy czekamy na wiecej deklaracji? Jezeli wplacamy juz teraz, to poprosze dane do przelewu na pw. Dziekuje z gory i zycze Wam powodzenia w akcji ratowania tego fajnego futrzaka.

Moze zwrocic sie o pomoc finansowa do Skarpety im. Talcott? tam jest uwrazliwienie na psy stare
Mozna takze poprosic Kundelkowa Skarbonke, nie? Moze troche go nam dofinansuja.

Jeszcze raz powodzenia, badzmy dobrej mysli!

Posted

Nie ma Ocelotka....więc napiszę o czym było PW. A więc Lilka z hoteliku kiedy usłyszała ,że Misiek nie ma czasu i w każdym momencie może dostać "zastrzyk" zdecydowała ,że pierwszy miesiąc psiak ma za 250 zł a każdy następny za 300 zł. Można Go przywozić w każdej chwili i zbierać nadal. Mam nadzieję ,że to ułatwi ratowanie Misiaczka.

Posted

nescca napisał(a):
Nie ma Ocelotka....więc napiszę o czym było PW. A więc Lilka z hoteliku kiedy usłyszała ,że Misiek nie ma czasu i w każdym momencie może dostać "zastrzyk" zdecydowała ,że pierwszy miesiąc psiak ma za 250 zł a każdy następny za 300 zł. Można Go przywozić w każdej chwili i zbierać nadal. Mam nadzieję ,że to ułatwi ratowanie Misiaczka.

ooo to dobre wiesci ,chyba trzeba go na juz wyciagac.

Posted

[quote name='nescca']Nie ma Ocelotka....więc napiszę o czym było PW. A więc Lilka z hoteliku kiedy usłyszała ,że Misiek nie ma czasu i w każdym momencie może dostać "zastrzyk" zdecydowała ,że pierwszy miesiąc psiak ma za 250 zł a każdy następny za 300 zł. Można Go przywozić w każdej chwili i zbierać nadal. Mam nadzieję ,że to ułatwi ratowanie Misiaczka.
:multi::iloveyou::modla::iloveyou::thumbs:o ludu moj alew pieknie! Misiaczku nasz - bedziesz wolny bedziesz mial zycie nowe! Dzieki Lili i wam postokroc:loveu::loveu:mocno kciki trzymamy aby sie wszystko udalo , ja mysle o kasiorce , skad wziac na szybciutenko , aby juz na dniech wplacic ...Misiu :loveu:

Posted

STALE:

sylwija-15zl
lilka1771-20zl
pawel1w25 - 40zl(do grudnia)
kaskadaffik - 10 zł.\
viola005 - 25 zł.

Razem: 110 zł.

JEDNORAZOWE:

Maruda666-50zl
ewa gonzales-50zl
kaskadaffik-50zl
monika 083 - 20 zł.
bico - 30 zł.
Nevada - 20 zł.
ilo_n - 30 zł.

Razem: 250 zł.

Brakuje nam ciągle prawie 190 zł.

a praca, a teraz burza stąd moja nieobecność. Zaczniemy chyba szukać transportu?

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Ja tu wogóle nie pomogę, bo drugi koniec Polski :(

Transport mam nadzieję, że za zwrot kosztów znajdę.
Ale nadal nam brakuje 190 zł. miesięcznie.
Zmień choroba może życie, że cena życia=190 zł,. miesięcznie?
I tak bardzo pomagasz:)

Posted

Mamy transport za 0,50gr za kilometr.Odległość to niecałe 170 km. Jeśli macie tańszy to działajcie , niech Misiek jak najprędzej poczuje się.... WOLNY :)

Posted

nescca napisał(a):
Mamy transport za 0,50gr za kilometr.Odległość to niecałe 170 km. Jeśli macie tańszy to działajcie , niech Misiek jak najprędzej poczuje się.... WOLNY :)

Nasca Misia będziemy chciały zawieźć osobiście, żeby obejrzeć warunki po prostu.
Ale tak, jak mówię brakuje nam sporo deklaracji. Nie damy rady same go utrzymać w hotelu. Nie ma na to szans.