Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba koniecznie im pomóc,bo "znikną" w tym schronie wsród tylu psów.One potrzebują jak najszybciej człowieka,koniecznie muszą zostać razem,chyba tylko dlatego jeszcze żyją!!!

Posted

Relacja z dziś: owczarki ożywiły się i oszczekały na maksa "mojego koperkowego dziadzia" ,jak przechodziliśmy spacerkiem. W schronie była Korenia z dobrym aparatem fot. i będą foty psiaków.

Posted

o Boże, dlaczego ??????????????????

zaraz odnowię im allegro, koleżanka jutro jedzie do pani, która chciała Bajkę ( będzie miała dom) i mamy zamiar zaproponować jej Apusia i Sabę - trzymajcie kciuki....
nie wiedziałam, że one są w schronisku, choroba i śmierć Krecika trochę mnie "wyłączyły" z życia

allegro:
http://allegro.pl/dwa-owczarki-czy-choroba-pana-to-wyrok-takze-dl-i1242123711.html

jak coś poprawić to piszcie, jestem w szoku, że myśleć nie potrafię, to dla mnie drugi cios w ciągu tygodnia:-(:-(:-(

Posted

Bella1 napisał(a):
Jak się nie mylę Apollo i Saba są już we wrocławskim Schronisku

to jest post z 18.09. a ja 19 września dostałam z hotelu ( jako odpowiedź na moją prośbę wysłaną 16-go) zdjęcia od Arniego - bez jakiejkolwiek informacji

szok to dla mnie....:-(:-(:-(

Posted

mari, ale może daj ze dwie fotki od Koreni - tam ,gdzie nie ma krat - te fotki , co robiła Korenia są dużo lepsze jakościowo - widać ładny pysk Saby i całego Apolla. Apollo taki jest wycofany cały czas. Sunia więcej reaguje na otoczenie. Ale pies ma deprechę jak nic.

Posted

jejku ona typowo jest w złym stanie :( - tylko dziewczyny jak jesteście w schronie zapisujcie nr schroniskowe psa- ludzie czasami jadę sami do schroniska i muszą wiedzieć o jakiego psa się pytać, a to głownie po ich nr schroniskowych, tak jest najłatwiej.
CHciałam iść w czw do schroniska , ale ma usg a nie wiem ile to zejdzie czasu , jutro i w pt mnie nie ma we Wrocławiu. DObra ale do kogo wogole nr w ogloszeniach.
Marii przemien pierwszy post - ze psy są w schronisku, i rzuć tam nowe fotki - a myślę, ze foty z kratami do ogloszen tez potrzebne. I podaj nr do kontaktu tez w 1 poście i ich imiona będzie łatwiej do zabrania się do ogłoszeń, jesli tylko w sob.niedziele znajdę chwilę to porobię parę ogłoszeń.

A hotel super, ze psy w schronie wylądowały,komentować nawet nie będę

Posted

GoskaGoska napisał(a):
jejku ona typowo jest w złym stanie :( - tylko dziewczyny jak jesteście w schronie zapisujcie nr schroniskowe psa- ludzie czasami jadę sami do schroniska i muszą wiedzieć o jakiego psa się pytać, a to głownie po ich nr schroniskowych, tak jest najłatwiej.
CHciałam iść w czw do schroniska , ale ma usg a nie wiem ile to zejdzie czasu , jutro i w pt mnie nie ma we Wrocławiu. DObra ale do kogo wogole nr w ogloszeniach.
Marii przemien pierwszy post - ze psy są w schronisku, i rzuć tam nowe fotki - a myślę, ze foty z kratami do ogloszen tez potrzebne. I podaj nr do kontaktu tez w 1 poście i ich imiona będzie łatwiej do zabrania się do ogłoszeń, jesli tylko w sob.niedziele znajdę chwilę to porobię parę ogłoszeń.

A hotel super, ze psy w schronie wylądowały,komentować nawet nie będę

podałam mój nr telefonu w ogłoszeniu, ale może lepiej teraz podać inny - czyj? proszę o namiary, zdjęcia też dorzucę zaraz
a co do komentarza - powstrzymam się tez.... dla mnie to szok po prostu, nie pierwszy niestety...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
w ogloszeniu ok tylko ze daj tez do 1 postu, ze w sprawie adopcji kontakt taki i taki .....i faktycznie te zdjęcia dziewczyn lepsze, warto wymienić

No nie mogę , tak mi jej szczegolnie szkoda :(

może teraz lepiej podawać kontakt do dziewczyn, które w schronie bywają

Posted

Pilne!!!!
mam dom dla Apo - podajcie mi jego numer schroniskowy i nowy adres schroniska, kontakt do mnie: 504 252 274
dzisiaj jedzie na wizytę dziewczyna - pani chciała Bajkę, ale chcemy prosić o dom dla Saby - może zdarzy się cud....

Posted

Pan już wziął sunię z Obornik.... też dobrze, bo cudowna i bojaźliwa była
niestety nie mam dobrych wiadomości - pani z Lubawki okazała się nieodpowiedzialną osobą, więc i Apollo i Saba wciąż domu szukają